- 20 Haziran 2022
- 727
- 376
- 30
Hastanede bakarlar sanki ya hiç bilmiyorum jinekolog yapar mı ki?Evin 15 dk uzakliginda bi kadin dogumcu varmis ona gidicem sabah aricam gebelik testi yapiyomusunuz diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastanede bakarlar sanki ya hiç bilmiyorum jinekolog yapar mı ki?Evin 15 dk uzakliginda bi kadin dogumcu varmis ona gidicem sabah aricam gebelik testi yapiyomusunuz diye
Benim de göğüslerim şişti bayaaa bi ve ağrım var çokAma biliyomusun karnim ağriyo adet agrisi gibi oldum olucam sanki oyle bisey
Kankaaa bende daha tık yok ama deli gibi limon yemek istiyorum. Böyle tuzlayıp tuzlayıp elma gibi yemek istiyorumO degilde canim ne cekti biliyomusun sebzeli bulgur pilavı butterfly sen okuma bu mesaji gunahina girmis gibi olmiyim
Allah kavuştursun canımBu aksam gittiler knka ondan yarin gidiyim diyorum iste kan vermeye biyere
Aynen öyleHepsi tamamen gösteriş yaa
Yok kiz bı şey olmazO degilde canim ne cekti biliyomusun sebzeli bulgur pilavı butterfly sen okuma bu mesaji gunahina girmis gibi olmiyim
Yarın baktırcam ben hcg 3 gunde birSende benim moduma girmissin igneden falan diye oyle dusunme Rabbim hayirlisi versin insallah insalah bebeklermiz bizimledir sımsıkı tutunmuslardir bize
Banim göğüslerin ağrısı dışında hiç bir şikayetim yok bugün. Bir de bu sabah testim silikleşmeye başladı.Günaydın kızlar gelişmesi olan var mııı
Sende durumlar ne?Günaydın kızlar gelişmesi olan var mııı
Merhabalar benim ağrı dışında büyüdü, ucu baya kahve kahvekoyulaştı. İğne bu kadar etki eder mi? Sizin de öyle mi?Banim göğüslerin ağrısı dışında hiç bir şikayetim yok bugün. Bir de bu sabah testim silikleşmeye başladı.
Benim bugün midem kötü ya test yapmadım belki yarın sabah yaparımSende durumlar ne?
Göğüs büyümesi bende de var gerçekten hatta farkediliyorMerhabalar benim ağrı dışında büyüdü, ucu baya kahve kahvekoyulaştı. İğne bu kadar etki eder mi? Sizin de öyle mi?
İğnenin etkisi geçiyor o zaman gebelik kısmına geçelim hadiBanim göğüslerin ağrısı dışında hiç bir şikayetim yok bugün. Bir de bu sabah testim silikleşmeye başladı.
Hadi hadi hadiİğnenin etkisi geçiyor o zaman gebelik kısmına geçelim hadi
Yarın da yapacak mısın testHadi hadi hadi
Sizin iğneden sonraki kaçıncı gün. Ben 9 Ocak salı iğne oldum. Bugün iğneden sonra 9. GünümGöğüs büyümesi bende de var gerçekten hatta farkediliyor
Evet bence iğneden. Koyulaşma az var amaMerhabalar benim ağrı dışında büyüdü, ucu baya kahve kahvekoyulaştı. İğne bu kadar etki eder mi? Sizin de öyle mi?
O zaman bunu belirti sayıp boşa umutlanmamak lazım.Evet bence iğneden. Koyulaşma az var ama