- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Senden de baya umutluyum hadi inşallahBende de var. Özellikle yürürken sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senden de baya umutluyum hadi inşallahBende de var. Özellikle yürürken sanki
İnsallah kiz ne cinsiyet partisi olsunda yeterki partisi kalsınEvet hiç öyle cinsiyet partisiymis su suslemesi bu partisi gözümde yok sağlıklı olsun yeter
Git git keşke şimdi gidebilsenOzel biyer buluym yakinlarda yarin gidiyim
Bu erkekler hep ayni galiba esimde hasta olmana az var gecsin olmazsa gidicez diyip duruyoNe zamandur evlisiniz nasıl gidiyosun hastaneye benim eşimde bu ay artık gitme biraz ara ver çok yıprandın demişti bu ay son demiştim iyiki gitmisim
Şimdi herkes böyle bı abartisinda ya bebek bile oyuncak oluuo bnce hepsini gereksiz buluyorum dediğin gibi sağlıklı olsun yeterİnsallah kiz ne cinsiyet partisi olsunda yeterki partisi kalsın
Yok duymaya hazir degilim cok korkuyorumGit git keşke şimdi gidebilsen
Bnm eşimde bana verdirtmiyodu doktorun 16 Ocak diyo o zaman ver diyodu ama gittim aslanlar gibi verdim 12 ocaktaBu erkekler hep ayni galiba esimde hasta olmana az var gecsin olmazsa gidicez diyip duruyo
Nasıl rahat ediceksen öyle yap canım testin var miSabah bi test daha yapiyimmi sizce
Test var evde toplu almistimNasıl rahat ediceksen öyle yap canım testin var mi
Canım benim esas ben seninkini çok istiyorummm sıra bozulmasınİnsallah vardir gercekten senin hamile olmani cok istiyorum ben Allah gonlune gore versin insallahhhh
4 sene olcak bizim. Kendi aracım var. Gizli de yapmıyorum ayrıca. Artık çok üzüldüğümü söyledim. Bir de doktor eşimin yanında çok gecikmemesi gerek dedi. Şimdi olursa asla mutlu olmayacak biliyorum. Hatta olmazsa mutlu olur. Ama herkes zamanla alışır çok sever falan diyor yeğenlerine çok düşkün çok seviyor onları kendi öz çocuğunu da sever heralde hahahahNe zamandur evlisiniz nasıl gidiyosun hastaneye benim eşimde bu ay artık gitme biraz ara ver çok yıprandın demişti bu ay son demiştim iyiki gitmisim
İyi ki gitmişsin iyi kiiNe zamandur evlisiniz nasıl gidiyosun hastaneye benim eşimde bu ay artık gitme biraz ara ver çok yıprandın demişti bu ay son demiştim iyiki gitmisim
Mutlu olur bence olursa hayırlısı olsun4 sene olcak bizim. Kendi aracım var. Gizli de yapmıyorum ayrıca. Artık çok üzüldüğümü söyledim. Bir de doktor eşimin yanında çok gecikmemesi gerek dedi. Şimdi olursa asla mutlu olmayacak biliyorum. Hatta olmazsa mutlu olur. Ama herkes zamanla alışır çok sever falan diyor yeğenlerine çok düşkün çok seviyor onları kendi öz çocuğunu da sever heralde hahahah
Aynenİyi ki gitmişsin iyi kii
İyimisTest var evde toplu almistim
Bu daha güzel bı fikir benceYada sabah giyinicem diyicemki ben kan vermeye gidiyorum geliomusun gelmiomusun yok derse kendim cikip giderim arkamdan gelir zaten