- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Kolaylık versin rabbimSaol canim gorumcem eşi oğlu geliyor yarin geliyorlar persembe gidiyorlar napiyim mecbur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolaylık versin rabbimSaol canim gorumcem eşi oğlu geliyor yarin geliyorlar persembe gidiyorlar napiyim mecbur
Bence de en doğrusu millete aciklama yapmak yıpratıyor bizi de her gören bebek yok mu diyo ben de sadece aileme kv me gorumcems eltime söyledim kv ameliyattan sonra moral olsun diye soyledikİnsanlardan bisey duymaktan sıkıldım.. bu olmaSsa herkese istemedigimi soylucem ama tedavime gizli devam edicem
Bende doğuda yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum benim de bı buçuk yıl oldu insanlar sorduğu için daha çok stres oluyoruz stres olunca da tutmuyorSanki ben istemiyorummu evlendigim ilk gunden beri evlat istiyorum agliyorum ben daha yeni evliyim haziranda evlendim daha kac ay oldu ki yılım dolmadigi icin rahim filmi cektiremiorum vs vs uzuluyorum esim doğulu benim gerisini tahmin edersiniz uzerimde bir baskı gercekten yorgunum
Allah razı olsun benim kv gorumcelerim eltim hep destek oldular benim doktorumu kv bildu doçent Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsinKayinvalidemi her sradigimda ee bebek yokmu dio varda senden sakliyorum
Aminnn Allah razi olsun onlardannAllah razı olsun benim kv gorumcelerim eltim hep destek oldular benim doktorumu kv bildu doçent Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsin
İnşallah canım negatif yükleme kendine millete de istemiyorum de ben öyle dedim kimyasal bı de dış gebelik olunca biraz ara verdik korunuyoruz dedimGercekten oyle bende diorum ki Allahim nolur artik olsunda konusmasinllar
bende olacağına emin bir şekilde biz artık düşünüyoruz dedim paylaştım anlattım yakınlarıma aradan zaman geçince herkes üzülen gözlerle bakmaya başladı o kadar üzücü bir şey ki gerçekten çevreye söylememek lazımmışBu sefer olmazsa eger oyle yapicam suan dusunmuyoruz ara verdik dicem ozele biyere gidicem soylemicem hickimseye
Gercekten o duygu yu okadar guzel yasattiklar ki hemde en yakinimdakiler sanki aciyolarmis gibi ay yazik der gibi..bende olacağına emin bir şekilde biz artık düşünüyoruz dedim paylaştım anlattım yakınlarıma aradan zaman geçince herkes üzülen gözlerle bakmaya başladı o kadar üzücü bir şey ki gerçekten çevreye söylememek lazımmış
Evet akışına bıraktık düşünmüyoruz demek lazım gerçektenOyuzden eger olmazsa suanlik dusunmuyoruz falan dicem ama devam edicem kimse bilmicek sonuc alana kadar yani
Haha hangi uygulama bu bende bi bakim ne çıkacakFala inanma falsız kalmaaa