Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Belim cok agriyo ayakta durunca cok ya bi gecseydi adetmi bebek mi ignemi bi netlik olsaydi artik beklemekden dusunmekten yoruldum

İnsanlardan bisey duymaktan sıkıldım.. bu olmaSsa herkese istemedigimi soylucem ama tedavime gizli devam edicem

Kimseye soylemicem hatta hickimseye daha yokmu niye yok e bitane olsun sonra ara bir problemin mivar o mu bu mu yoruldum ..

Sanki ben istemiyorummu evlendigim ilk gunden beri evlat istiyorum agliyorum ben daha yeni evliyim haziranda evlendim daha kac ay oldu ki yılım dolmadigi icin rahim filmi cektiremiorum vs vs uzuluyorum esim doğulu benim gerisini tahmin edersiniz uzerimde bir baskı gercekten yorgunum

İnsanlardan bisey duymaktan sıkıldım.. bu olmaSsa herkese istemedigimi soylucem ama tedavime gizli devam edicem
Bence de en doğrusu millete aciklama yapmak yıpratıyor bizi de her gören bebek yok mu diyo ben de sadece aileme kv me gorumcems eltime söyledim kv ameliyattan sonra moral olsun diye soyledik

Sanki ben istemiyorummu evlendigim ilk gunden beri evlat istiyorum agliyorum ben daha yeni evliyim haziranda evlendim daha kac ay oldu ki yılım dolmadigi icin rahim filmi cektiremiorum vs vs uzuluyorum esim doğulu benim gerisini tahmin edersiniz uzerimde bir baskı gercekten yorgunum
Bende doğuda yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum benim de bı buçuk yıl oldu insanlar sorduğu için daha çok stres oluyoruz stres olunca da tutmuyor

Bu sefer olmazsa eger oyle yapicam suan dusunmuyoruz ara verdik dicem ozele biyere gidicem soylemicem hickimseye

Bu sefer olmazsa eger oyle yapicam suan dusunmuyoruz ara verdik dicem ozele biyere gidicem soylemicem hickimseye
bende olacağına emin bir şekilde biz artık düşünüyoruz dedim paylaştım anlattım yakınlarıma aradan zaman geçince herkes üzülen gözlerle bakmaya başladı o kadar üzücü bir şey ki gerçekten çevreye söylememek lazımmış

Fala inanma falsız kalmaaa 😂

Eklentiler

• Screenshot_20240113-195736117.png
    Screenshot_20240113-195736117.png
    246,3 KB · Görüntüleme: 26
bende olacağına emin bir şekilde biz artık düşünüyoruz dedim paylaştım anlattım yakınlarıma aradan zaman geçince herkes üzülen gözlerle bakmaya başladı o kadar üzücü bir şey ki gerçekten çevreye söylememek lazımmış
Gercekten o duygu yu okadar guzel yasattiklar ki hemde en yakinimdakiler sanki aciyolarmis gibi ay yazik der gibi..

Oyuzden eger olmazsa suanlik dusunmuyoruz falan dicem ama devam edicem kimse bilmicek sonuc alana kadar yani

X