Merhaba nerede yaşiyorsunuz bugun İzmir’de aldim isterseniz yönlendirebilirim, 1127 tlye aldımKızlar bugün tedaviye başladım ama hiç biryerde ovitrelle bulamadık başka şehirlerde bile bikaç yer var oda gonal f cetrotide ile birlikte alırsak veriyorum dedi gonal f 900 olanı tek alırsak 8000 ama ovitrelle ile alırsak 9.500 indirimsiz veriyorlar resmen ilaç karaborsaya düşmüş o kadar sinirlendimki olan bile tek başına vermiyor bugün bu ilaç için 6 bin fazladan para vermek zorunda kaldım cimere şikayet ettim
Yaaa keşke yazsaydım buraya mecbur kalıp aldım kayserideyim tek bi aczanede buldum oda birlikte alırsanız diye verdi fazladan 6 bin para verdimMerhaba nerede yaşiyorsunuz bugun İzmir’de aldim isterseniz yönlendirebilirim, 1127 tlye aldım
Kesinlikle zaten süreç yeteri kadar zor bide bu fırsatçılar yüzünden birsürü para veriyoruzKlomen kullandım. Hoca çatlatma iğnesi vurmadı. Bana piyasada olmadığını söyledi. Karaborsaya düşüyor. Fırsatçılıktan baska bir şey değil.
Sizin doktorunuz kim tup bebek icin miydiKesinlikle zaten süreç yeteri kadar zor bide bu fırsatçılar yüzünden birsürü para veriyoruz
Aynen tüp bebek Kayseri Semih beySizin doktorunuz kim tup bebek icin miydi
Bende bugun aldim cok zor buldum 1 tane kaldi dedilerAynen tüp bebek Kayseri Semih bey
Bulmanıza sevindim ben çok arafımBende bugun aldim cok zor buldum 1 tane kaldi dediler
Yuh ne saçma gonalf gerek yokken niye alasin ki millet iyice şaşırdıKızlar bugün tedaviye başladım ama hiç biryerde ovitrelle bulamadık başka şehirlerde bile bikaç yer var oda gonal f cetrotide ile birlikte alırsak veriyorum dedi gonal f 900 olanı tek alırsak 8000 ama ovitrelle ile alırsak 9.500 indirimsiz veriyorlar resmen ilaç karaborsaya düşmüş o kadar sinirlendimki olan bile tek başına vermiyor bugün bu ilaç için 6 bin fazladan para vermek zorunda kaldım cimere şikayet ettim
Bulmanıza sevindim ben çok arafım
Eger gonal f filan gerekli degilse bunlari baska bi eczaneye durumu anlatın satin alabilirlerYaaa keşke yazsaydım buraya mecbur kalıp aldım kayserideyim tek bi aczanede buldum oda birlikte alırsanız diye verdi fazladan 6 bin para verdim
Mrh bana yollayabilir misinjzMerhaba nerede yaşiyorsunuz bugun İzmir’de aldim isterseniz yönlendirebilirim, 1127 tlye aldım
Nerde buldunuz acaba çok acil lazimDaha pazartesi gunu istanbulda hastanenin oldugu bolgede ilk girdigim eczaneden aldimkaraborsa mi olmus saka gibi ya insanlar nasil acizligimizden faydalaniyor pesss
Ben alali bir ay olacak, fulya acibademin karsisindaki eczaneden almistimNerde buldunuz acaba çok acil lazim
YiaBen alali bir ay olacak, fulya acibademin karsisindaki eczaneden almistim
Malesef ki bende iki haftadır arıyorum eskisehirde ama yok cevre illere sordurdum ist da bir eczanede tek bir tane oldugu soylendi dediginiz gibi bir cok firma yok diyor bir arkadasim aracılığıyla ilacin bulunmasi icin cevre illerdeki tanidiklarından yardım istedim fakat dediginiz gbi yuksek fiyatlar isteniyormuş yurtdisina gonderiliyormus bu ilac biz cocuk sahibi olmak için çaba gösteriyoruz burada kanser hastaları da bu ilacı kullanıyormuş cok yazik insanligin geldigi nokta cok üzücüKızlar bugün tedaviye başladım ama hiç biryerde ovitrelle bulamadık başka şehirlerde bile bikaç yer var oda gonal f cetrotide ile birlikte alırsak veriyorum dedi gonal f 900 olanı tek alırsak 8000 ama ovitrelle ile alırsak 9.500 indirimsiz veriyorlar resmen ilaç karaborsaya düşmüş o kadar sinirlendimki olan bile tek başına vermiyor bugün bu ilaç için 6 bin fazladan para vermek zorunda kaldım cimere şikayet ettim
Bende bulamiyorum malesef ki bu ilacın yurtdisina gonderildigini ve burada da karaborsaya düştüğünü öğrendim malesefki ama onu bile bulmakta zorlaniyoruzEskişehir de oviterelle bulamıyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?