• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle 14.gun

Aynen öyle oluyor olmadığını biliyorum ama yinede belki diyor insan
Yaa demez olur mu 😂 az önce adet görmesine rağmen hamile olduğunu öğrenenlerin konularını okuyordum. Ben de adetim şu an ve yine bi acabaaa dedim yani 🙈😂😂😂
Sonra da sus kız dedim kendime, aylık şansın %25 daha onu tutturamiyosun binde 1lik şansı mı umut ediyosun:halay::halay::halay:

Yaa bak şimdi de tek seferlik korumalı iliskiden hamile kalan birini okudum 😁
Allah sağlıkla kucağına versin ama hafif bi bozulmadim diyemem 🙈 neden ama ya neden, biz kucağı açtık bekliyoruz, yazık bize be 😂

Yaa demez olur mu 😂 az önce adet görmesine rağmen hamile olduğunu öğrenenlerin konularını okuyordum. Ben de adetim şu an ve yine bi acabaaa dedim yani 🙈😂😂😂
Sonra da sus kız dedim kendime, aylık şansın %25 daha onu tutturamiyosun binde 1lik şansı mı umut ediyosun:halay::halay::halay:
Evet gerçekten bende öyleyim😊

Kızlar tarlusal başlamıştım cuma bitti bugün biteli dört gün oldu adet olmadım önceden kullandığım da dört güne oluyodum ilaç bittikten sonra

Sizin baya geçmiş ama bence tekrar kontrole gitmelisiniZ ben dün test yaptıracaktım adet ağrılarım başladı yaptırmadım

Evet yarında adet olmazsam gidicem artık geçen hafta cumartesi adet ağrısi gibi ağrı çektim acaba diyorum o zaman tutunmuş olabilir mi

Evet yarında adet olmazsam gidicem artık geçen hafta cumartesi adet ağrısi gibi ağrı çektim acaba diyorum o zaman tutunmuş olabilir mi
Eğer 14 17 gün arası adet olunmazsa kis yapıyormuş yine de gitmelisiniZ tabiki olabilir inş öyledir

Eğer 14 17 gün arası adet olunmazsa kis yapıyormuş yine de gitmelisiniZ tabiki olabilir inş öyledir

Burada 23-26. Günde bile adet olanları okudum o yüzden ama 12 Haziran'da iğne vuruldum 24 gün de adet olsam en geç 6 si yani dün olmam lazımdı tarlusal içtim ya ilacın etki etmesini bekliyorum kist olursa ağrım olurdu diye düşünüyorum ama belli olmaz tabi yinede doktora gidicem

Biraz önce biryerde gördüm parmağının kanını teste damlatıyormuş gebelik çıkıyormuş acaba yapsam mi diye düşünüyorum

Back