- Konu Sahibi Minicikpandam
Bende bu ay klomen kullandım benim 7. Günüm sizin yazınızı okudum kan sonucunuzda ne çıktı canımGöğüs ağrısı da olmadı bende çoğu kişi de olmuş mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu ay klomen kullandım benim 7. Günüm sizin yazınızı okudum kan sonucunuzda ne çıktı canımGöğüs ağrısı da olmadı bende çoğu kişi de olmuş mesela
.Bende bu ay klomen kullandım benim 7. Günüm sizin yazınızı okudum kan sonucunuzda ne çıktı canım
..evet evet şuan aynı öyleyim adet olsam bari ya iğne neden bizde gecikme yapıyor ? Doktorun bişey söyledi mi canım neden 22. Gün gelmiş daha önce değilEvet geçen sefer 22.gun adet oldum demistim ya, bi an korkunç bi sinir vardi, iki dk sonra çok basit bir şeye gozlerim doluyordu. Çok sinir bozucu gerçekten
Sağol canım üzülme inşallah hamilesindir.
Hayırlısı olsun inşallah. Kan sonucum iğneden 13 gün sonra negatif çıkmış bugün iğneden sonra ki 18. Gunumdu yarın tekrar kan tahlili vericem tarlusal baslicam adet olmadım çünkü hala
İnşallah canım hepimiz kavuşuruz inşallah hayırlı sağlıklı nasip etsin Rabbim. Bana da dua edin bende sizlere edicemSağol canım üzülme inşallah hamilesindir
Amin ederim tabi ki inşallah buraya güzel haberler yazarızİnşallah canım hepimiz kavuşuruz inşallah hayırlı sağlıklı nasip etsin Rabbim. Bana da dua edin bende sizlere edicem
Bilmiyorum inan ki ve bana olabilir dedi sadece. Normalde de pek bir şey demiyor, hep ben soruyorum, o kısa kısa cevap veriyor, sorgu memuru gibi hissediyorum..evet evet şuan aynı öyleyim adet olsam bari ya iğne neden bizde gecikme yapıyor ? Doktorun bişey söyledi mi canım neden 22. Gün gelmiş daha önce değil
Koyulaşma ne zaman oldu? Kac dk sonra?Bugün idrar testi yaptım öncesinde bişey yoktu sonradan koyulaşma oldu gölge gibi silik . Ya da test bozuk ya da idrar fazla geldi ama her zaman ki gibi yaptım bilemedim ya yarın artık hayırlısı
Bilmiyorum inan ki ve bana olabilir dedi sadece. Normalde de pek bir şey demiyor, hep ben soruyorum, o kısa kısa cevap veriyor, sorgu memuru gibi hissediyorum
Bana ben sormadan bir şeyler soyleyen bir doktorla degistirmeyi düşünüyorum
Kritere bak yalniz, ben sormadan konuşan doktor
Koyulaşma ne zaman oldu? Kac dk sonra?
Aynen öyle paramızla rezil oluyoruzHahahah hiç gulcegim yoktu canım bende degistiricem bu aydan sonra memnun kalmadım biraz salliyo beni çünkü öyle hissediyorum baştan savma iş yapiyor paramla rezil olmak böyle bişey sanırım yardımcımız ol Allah'ım..
Aynen öyle paramızla rezil oluyoruz
Canım koyulaşma biraz geç olduğu için yorum yapamicam, testi yarin tekrar et de inşallah vaktinde koyulaşır hakkında hayırlısı demek en iyisi
En iyisini yaparsın, pozitifse emin olursun, negatifse kafan rahat adet beklersin. Yarin ola hayrola, iyi gecelerEvet canım Aminn hepimizin inşallah pek güvenmiyorum idrar testlerine aslında en iyisi kan testi bakalım yarın kan sonucum çıkar çıkmaz haber vericem
En iyisini yaparsın, pozitifse emin olursun, negatifse kafan rahat adet beklersin. Yarin ola hayrola, iyi geceler
Bence siz hamilesiniz15-20 geçmiştir. O yüzden de pek ihtimal vermedim
Bence siz hamilesiniz