- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
- Konu Sahibi Minicikpandam
Insallah hamilesindir canim
İnşallah canım yarın da kan vereyim ona göre söktürücü başlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah hamilesindir canim
Normalde iğne ile 16.gun adet baslar diye biliyorum hayırlısı benim hiç belittim yok umudum yok ne diyim ınsallah olur senin bu ilk denemenmiİnşallah canım yarın da kan vereyim ona göre söktürücü başlarım
İlk canım inşallah seninde vardır belki geç çatladı diye geç adet olcamNormalde iğne ile 16.gun adet baslar diye biliyorum hayırlısı benim hiç belittim yok umudum yok ne diyim ınsallah olur senin bu ilk denemenmi
Igneden sonra yumurtlama akintin oldumuİlk canım inşallah seninde vardır belki geç çatladı diye geç adet olcam
Igneden sonra yumurtlama akintin oldumu
Bende akıntı olmadi hayırlısı bekleyip gorelimEvet oldu ara ara kasık ağrım iğneden sonra 6-7-8 gün de başladı
Bende akıntı olmadi hayırlısı bekleyip gorelim
Rabbim herkese ayrı ımtihan gönderiyor ne diyelim ne verirse ben razıyımEvet canım Rabbim bizlere de nasip etsin hayırlı sağlıklı. Gene bir sürü çocuk cinayeti haberi var bugün çok üzgünüm ...
Rabbim herkese ayrı ımtihan gönderiyor ne diyelim ne verirse ben razıyım
İşte bu insanı kahrediyorGerçekten çok zor ya valla biz onca uğraşıyoruz millet delik kondomla hamile kalıyor masallah
Merhaba, benim de durumum benziyo. Bu ikinci klomen kullanişim. 15 Haziran'da vuruldum ignemi, erken gebelik testi negatif ama adet yok, belirtisi de yok.
İlkinde 22.gun adet olmuştum
Dongüm bozulmasın diye hemen tarlusal mi almaya başlasam?
Yine forumda okudum, sebep olmuyor yazmışlardı. Konulari epey bi geriye doğru karistirirsan görüp emin olabilirsin.Beyazkup tarlusal dusuge falan sebep olmaz değil mi ?
..teşekkür ederim ilacın içeriğe bakicam şimdiYine forumda okudum, sebep olmuyor yazmışlardı. Konulari epey bi geriye doğru karistirirsan görüp emin olabilirsin.
Evet geçen sefer 22.gun adet oldum demistim ya, bi an korkunç bi sinir vardi, iki dk sonra çok basit bir şeye gozlerim doluyordu. Çok sinir bozucu gerçektenBir de aşırı sinirliyim şu son iki üç gündür özellikle sanırım hormonlardan dolayi iğne ilaç vs ve adet olmamak da var tabi