• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle 14.gun

Yok canım. Cumartesi sabaha karşı çok ağrım oldu dedim adet olcam kesin ağrı akşamüstü ne kadar devam etti ama olmadım. Test yapicam bugün canım sonucu yazarım
Canım çatlatma iğnesi oldun sen bebek yoksa bu kadar geçmemesi gerekirdi. Doktor Yumurtan çatlamış dedi mi sana

Kist olsa ağrım olmaz mı ? Ama tabi gidicem doktora kan baktirip emin olayim ondan sonra gidicem
Bilmiyorum ki canım ben ağrı yapar mı. Bu ay bende vuruldum da ovitrelle netten araştırmıştım o zaman gördüm

Kızlar 13. Gün kan vermiştim sonuç negatif. Bugün 18. Günüm adet olmadım doktor tarlusal al dedi ben yarında kan vericem tarlusal baslicam bugün test yaptım sanki silik bir çizgi var gibi geldi belki de psikolojik öyle gördüm sonradan belirdi dikkate almadım pek

Kızlar 13. Gün kan vermiştim sonuç negatif. Bugün 18. Günüm adet olmadım doktor tarlusal al dedi ben yarında kan vericem tarlusal baslicam bugün test yaptım sanki silik bir çizgi var gibi geldi belki de psikolojik öyle gördüm sonradan belirdi dikkate almadım pek
Insallah hamilesindir canim

Back