Benim bu ay imkansız maalesef… kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi doktorum.Teşekkür ederim aminnn inşallah canımdarısı sizlere allahın izniyle bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bu ay imkansız maalesef… kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi doktorum.Teşekkür ederim aminnn inşallah canımdarısı sizlere allahın izniyle bu ay
Yaaa benimde tedanin ilk aylarında olmuştu 1 ayda gitmişti sakın canını sıkma doktorun gerekli tedaviyi uypulayacaktır allahın izniyle en kosa zaman da sende kalacaksınBenim bu ay imkansız maalesef… kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi doktorum.
Hayırlısı diyelim o zaman sabah hemen test alıp yapayım gerçeklerle yüzleşeyim inşallah gerçekler benide mutlu ederişte bende dün tam senin gibiydim oluyomu oluyo valla canım sakın öyle deme
Geliyor civciv Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin kuzumKızlar güncelleme 12.gün akşam daha kana gitmedim şuan böyle kontrol ediyorum ama gititkçe koyulaştı sıra sizlerde
Eki Görüntüle 3186282
Olacaktır allahın izniyle bugün dua et bol bolbak bende ediyorum sana rabbim yarın hayırlı haberler almayı nasip ettirsin sana da bizedeHayırlısı diyelim o zaman sabah hemen test alıp yapayım gerçeklerle yüzleşeyim inşallah gerçekler benide mutlu eder
Aminnnn canımmmm inşallah ay çok garip ya sizde tadacaksınız bu ay bak görGeliyor civciv Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin kuzum
İnşallah canımAminnnn canımmmm inşallah ay çok garip ya sizde tadacaksınız bu ay bak gör
Ay hadi sabah olsunİnşallah canım
Bi yanım sabah olsun diyo diğer yanım heveslenme bu kadar diyoAy hadi sabah olsun
Ay ben çatladım yalnız artık kan vermelisinKızlar güncelleme 12.gün akşam daha kana gitmedim şuan böyle kontrol ediyorum ama gititkçe koyulaştı sıra sizlerde
Eki Görüntüle 3186282
Hahaha ya tam emin olmak istedim daha hiç kimseye bile söylemedim o kadar aylardır dğşünün ne psikoloji yaşamaşımyarın vereceğim artık kanAy ben çatladım yalnız artık kan vermelisin
Merakla bekliyorum canım benim sonucunu hayırlı haberlerle yaz inşallahHahaha ya tam emin olmak istedim daha hiç kimseye bile söylemedim o kadar aylardır dğşünün ne psikoloji yaşamaşımyarın vereceğim artık kan
İnşallah bitanem benimmm aminnn inşallahMerakla bekliyorum canım benim sonucunu hayırlı haberlerle yaz inşallah
Yaaa canımmmm benim sıkma canını allah nasibini ne zaman yazmışsa o zaman olacak şimdi derin nefes al ister üzül ister ağla ister gül ama derşn nefes al ve yeni bir güne odaklan herşey çok güzel olacakBende test yaptım gayet net bir negatif çıktı. Neyse diyorum en azından gerçeği öğrendim çünkü en ufak bi ağrıda sızıda insan acaba belirti mi diyebiliyo vaktinden önce hiçbirşey olmuyo buna şuan tüm kalbimle inanıyorum. Çünkü elle tutulur hiçbir sebep yok olmaması için, bazen burda okuyorum ilaçsız regl olamıyorum diyen arkadaşlar bile kolayca hamile kalabiliyo ki ben geçte olsa her ay regl olurum bütün hormonlarım iyi durumda tüpler açık eşimin sonuçlarında sorun yok tek sıkıntı yumurtalıklarda pkos görüntüsü. Demekki vakti daha gelmedi herşeyin hayırlısı
Bismillahirrahmanirrahim. Merhaba hepimize inşallah listede olup gebe olanlar sağlıkla kucağına alırlar. Olmayanlarda bu ay mucize bir şekilde hamile olduklarını söylerler.Günaydın canım kızlarrrrrrEnerjileriniz bugün yüksek olsun yoklama alacaklarım var
G GizAk test sonucu bekleniyor
O ozkaplan senden de test sonucu bekleniyor
M Mrv135 ve M Minelsu66 canımlar yeni ay tedavisi için şuan dinlenmede enerji toplayacaklar
Tüm enerjisini ve morelini toplayan zeynepyildiz32 aramıza geri geldi arkaya bakmak asla yok derin nefes alıp yeni güne başlıyoruz
Bugün Butimarr doktor kontrolü
gulenyuzumsunsen de kontrol gününü bekliyor
Bir besmele ile yeni bir grup açacağım ocak&şubat ayı gebelik anne adayları diye hepinizi toplayacağım ve sizi gebe görene kadar peşinizi bırakmayacağım
Sağol, herşey tabikide güzel olacak kuzum benim hayırlısı diyorum, ama yaklaştığımıda hissediyorum bugün olmasada birgün mutlaka olacak allahın izniyleYaaa canımmmm benim sıkma canını allah nasibini ne zaman yazmışsa o zaman olacak şimdi derin nefes al ister üzül ister ağla ister gül ama derşn nefes al ve yeni bir güne odaklan herşey çok güzel olacak
Evettt işte bu kesinlikle öyleeeeee yaklaştın belkide bu ay olacak allahın izniyleSağol, herşey tabikide güzel olacak kuzum benim hayırlısı diyorum, ama yaklaştığımıda hissediyorum bugün olmasada birgün mutlaka olacak allahın izniyle
Aminnnn canımmmmmBismillahirrahmanirrahim. Merhaba hepimize inşallah listede olup gebe olanlar sağlıkla kucağına alırlar. Olmayanlarda bu ay mucize bir şekilde hamile olduklarını söylerler.