- 19 Aralık 2022
- 834
- 484
- Konu Sahibi DilekHanim
Kızlar teste 7 yazmışım aslında 8 oKızlar 5.6 ve 8 gün testlerim bu sekilde 8.günde var ama zar zor gözüküyor etkim geçmiş artık sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar teste 7 yazmışım aslında 8 oKızlar 5.6 ve 8 gün testlerim bu sekilde 8.günde var ama zar zor gözüküyor etkim geçmiş artık sanırım
Tamam canımBekle canım banada haber ver
Geçmeye başlar o zaman canım8.gün test yaptım aşırı silik pozitif çıktı daha geçmedi sanırım etki
Ben gördüm 8.günde çok çok silik bakalım yarın öbür gün yine yap valla ben her gün sabah akşam yaptım testKızlar 5.6 ve 8 gün testlerim bu sekilde 8.günde var ama zar zor gözüküyor etkim geçmiş artık sanırım
Yarın yapsam mı acaba ya diyorum ki yarın 9 yapmıyım 10 da yapıyım cumartesiGeçmeye başlar o zaman canım
Ben gördüm 8.günde çok çok silik bakalım yarın öbür gün yine yap valla ben her gün sabah akşam yaptım test
Bence en az 13 gün geçmeden yapmamak lazım. Doktorlarda öyle söylüyor. Benimde 7. Günüm hiç yapmadımYarın yapsam mı acaba ya diyorum ki yarın 9 yapmıyım 10 da yapıyım cumartesi
Canom valla sen bilirsin ben kendimi negatife alışmak için yaptım ama çok şükür pozitife döndü o kişiden kişiye değişiyo ben sürecimi çok takip etmek istedim o yüzden yaptımYarın yapsam mı acaba ya diyorum ki yarın 9 yapmıyım 10 da yapıyım cumartesi
Hayırlısı bakaım canımmmCanom valla sen bilirsin ben kendimi negatife alışmak için yaptım ama çok şükür pozitife döndü o kişiden kişiye değişiyo ben sürecimi çok takip etmek istedim o yüzden yaptım
İçin nası rahat edecekse öyle yap canımHayırlısı bakaım canımmm
Bol bol dua et lütfen canımİçin nası rahat edecekse öyle yap canım
Tabiki deee ediyorum dualarım seninşe ve isteyen herkeslehadi yumurtadan civcivleri getirinBol bol dua et lütfen canım
Amin aminnnn canım sende saglıklı al kucagınaTabiki deee ediyorum dualarım seninşe ve isteyen herkeslehadi yumurtadan civcivleri getirin
Aminnb canom benim allah razı olsunAmin aminnnn canım sende saglıklı al kucagına
Kan verdim bugün bide gebelik testi aldım yaptım negatif maalesefBekle canım banada haber ver
Kan çıktı mı canımKan verdim bugün bide gebelik testi aldım yaptım negatif maalesef
Negatif maalesefKan çıktı mı canım
Bu ayda olmadıNegatif maalesef
Sabret kuzum adet olama kadar bekle benceBu ayda olmadı
Hiç umudum Yok geçen ay iğne olduğumda da öyle olmuştu doktor bana pikolojik dedi senin durumun çok takiyorsun dedi kaynanamla yaşıyorum bezdirdi beni artıkSabret kuzum adet olama kadar bekle bence
Takma be kuzum bebişin için takma bende kayınvalidemle yaşıyorum ama takmıyorum ya illaki tartışma oluyor ama takmaHiç umudum Yok geçen ay iğne olduğumda da öyle olmuştu doktor bana pikolojik dedi senin durumun çok takiyorsun dedi kaynanamla yaşıyorum bezdirdi beni artık