- 16 Ocak 2022
- 1.238
- 484
- 29
Yaa sen hamile misinVerdim kan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa sen hamile misinVerdim kan
Nasip canım benim dualarım seninleİnşallah öyledir yarın test vereceğim bakalım nasip
Geciktirme neden gitmedin adetin 3. Günü çağırdı beni doktor adetliyken bakıyor özellikle. Adet oldum ama sonradan gelişen bi yumurta mı artık neyse büyümemiş çatlamamış kist kalmışKist nasıl oluşuyor normal adet olmadın mı ben daha kontrol için gitmedim kist oluşmuş olabilir mi acaba
Hafta sonuna denk gelmişti yarın gitcem inşallah kist olunca ne gibi belirti oluyor acaba bu adetim baya siyaha yakın bir renktiGeciktirme neden gitmedin adetin 3. Günü çağırdı beni doktor adetliyken bakıyor özellikle. Adet oldum ama sonradan gelişen bi yumurta mı artık neyse büyümemiş çatlamamış kist kalmış
Canım tabikide iğne etkşsi değil iğne etkisi bu kadar uzun süre olmuyor ve 14.günde bu kadar yüksek çıkmıyorhayırlı olsın hemen kan verArkadaşlar bugün iğne yapalı 14 gün oldu. Acaba iğne etkisi mi hâlâ?
Yarın inşallah vereceğim sizlerle de paylaşırım. Hayırlısıyla vardır inşallahCanım tabikide iğne etkşsi değil iğne etkisi bu kadar uzun süre olmuyor ve 14.günde bu kadar yüksek çıkmıyorhayırlı olsın hemen kan ver
Evetttt teyzesiiiyumurtadan civciv çıktı çok şükürdarısı sizlere inşallahayrıca sigarayıda bıraktım demiştim sanaYaa sen hamile misin
İnşallah canım için ferah olsun kesinlikşe var sonucunu bekliyorumYarın inşallah vereceğim sizlerle de paylaşırım. Hayırlısıyla vardır inşallah
Merhaba arkadaşlar, bir ay önce doktora gittim pko var bende. Doktor klomen ve retloks başlattı adetimin 3. Günü başladım 7. Günü bitirdim sonra hamile kaldım şuan 5 haftalık bugün keseyi görmeye gittim bir değil iki değil üç tane kese gördük doktor da baya şaşırdı yani çoğul gebeliğe sebep oluyormuş şoka girdik nasıl olcak hala düşünüyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin bizimde hakkımızda hayırlısı olsunKizlar şimdi isterseniz yeni bir konu açalım ocak ayı klomen kullanip hamile kalanlar diye ne dersiniz
Benim de kistim yok ama pko görünümüm var. Yani yumurtam çok fazla. Klomen birçok yumurtayı uyardığı için doktorum bana femara verdi. Onda bile 2 tane olgunlaşmıştır. 1 tane daha olsaydı o ayı iptal edecekti. Bizim gibi hastalarda aslında klomen tercih edilmemesi gerektiğinden bahsetti.Merhaba arkadaşlar, bir ay önce doktora gittim pko var bende. Doktor klomen ve retloks başlattı adetimin 3. Günü başladım 7. Günü bitirdim sonra hamile kaldım şuan 5 haftalık bugün keseyi görmeye gittim bir değil iki değil üç tane kese gördük doktor da baya şaşırdı yani çoğul gebeliğe sebep oluyormuş şoka girdik nasıl olcak hala düşünüyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin bizimde hakkımızda hayırlısı olsun
Sizin kan çıktı mı acaba hamile misinizVerdim kan
Evet evet hamile arkadaşSizin kan çıktı mı acaba hamile misiniz
Yaa maşallah Allah bağışlasınEvet evet hamile arkadaş
Allah analı babalı büyütsün. Size bağışlasın inşallah. Darısı tüm isteyen, hakeden insanların başınaBende size güzel haberi vereyim o halde sanırım bebeklerim ikiz tek yumurtam vardı maşallah barekallah umarım ikisi de benimle kalır dualardan eksik etmeyin bizi teyzeleri
Aminn çok teşekkür ederim herkese nasip olsun insllahAllah analı babalı büyütsün. Size bağışlasın inşallah. Darısı tüm isteyen, hakeden insanların başına
( yaa benim de klomen sonrası kistim oluştu ne gebelik belirtisi ne adet belirtisi yoktuHafta sonuna denk gelmişti yarın gitcem inşallah kist olunca ne gibi belirti oluyor acaba bu adetim baya siyaha yakın bir renkti
Ayyy canımmmm gözün aydınnnnn allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin bak sen kim bilir ne kadar zaman sabırla emek verdin rabbim de sana nasibini en güzel şekilde verdi çok heyecan verici bende pozitifim ama daha kese göremedik haftaya kontrolüm bakalım neler olacakMerhaba arkadaşlar, bir ay önce doktora gittim pko var bende. Doktor klomen ve retloks başlattı adetimin 3. Günü başladım 7. Günü bitirdim sonra hamile kaldım şuan 5 haftalık bugün keseyi görmeye gittim bir değil iki değil üç tane kese gördük doktor da baya şaşırdı yani çoğul gebeliğe sebep oluyormuş şoka girdik nasıl olcak hala düşünüyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin bizimde hakkımızda hayırlısı olsun
Merhaba canım evet verdim kan 50.95 çıktı hamileyim çok şükür rabbim bu ay nasip ettiSizin kan çıktı mı acaba hamile misiniz