Kızlar ya adet gecikmesini mi bekleyeceğiz yoksa iğneden sonraki 13-14. Gün belli olur mu??Ay hadi inşallah gebesindir canımhayırlı haberlerle gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ya adet gecikmesini mi bekleyeceğiz yoksa iğneden sonraki 13-14. Gün belli olur mu??Ay hadi inşallah gebesindir canımhayırlı haberlerle gel
Kıxlar benide alırmısınız bende bekleme sürecindeyinBeni de alır mısınız kuracağınız gruba
Evet belli olur canom benim 11. Gün belli oldıKızlar ya adet gecikmesini mi bekleyeceğiz yoksa iğneden sonraki 13-14. Gün belli olur mu??
Alırım canım benimBeni de alır mısınız kuracağınız gruba
Ay yok dün yapmıştın onda da yine aynı oldu çizgi çıktı sonradan ıslattım geçmedi ama umudum yok çünkü kan verdim testler hep kafayı yedi sanırımNe demek canım kalbimden geçenler buraya dökülü verdisen ne yaptın ya yaptın öı test
Ay yok dün yapmıştın onda da yine aynı oldu çizgi çıktı sonradan ıslattım geçmedi ama umudum yok çünkü kan verdim testler hep kafayı yedi sanırım
Yarın sabahtan bir test yaparım belki 14. Gün ama regl sancıları geldi
Ahhh inşallah canım hayırlıysa pozitif olsun inşallah ya günün geçince keseyi görsem, keseyi görünce kalbini duysam diye diye bi bakmışsın kucağına almışsın düşünsene geçen ay bu zamanlar bebeğe hamileliğe dair ne konuşuyodun şimdi neleri konuşuyoruz kesedir kalp atışıdır falan... sağlıkla ilerlicek inşallah sen hiç merak etme canım benimYa edermiyim hep dualarımdasınız seni çok merak ediyorum seninde 2.iğnen ya kesin pozitif olcak çünkü inan hiç belirtim yoktu sana sa söyledim sadece bel böyle hani kaba et diye tabir ettikleri yer olur ya otalarım ağrıyodu hiç ihtimal vermedim şuan bile veremiyorum karnım aşırı ağrıyo ya regl olcakmışım gibi günüm geçse bende rahatlayıp emin olucam galiba hala öyle görmüyorum kendimi sanırkm
Ben burdayım diyo kuzum ya ikiz falan olmasın daha günün gelmede gayet net koyuKızlar güncelleme 12.gün akşam daha kana gitmedim şuan böyle kontrol ediyorum ama gititkçe koyulaştı sıra sizlerde
Eki Görüntüle 3186282
Gözünaydın sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar güncelleme 12.gün akşam daha kana gitmedim şuan böyle kontrol ediyorum ama gititkçe koyulaştı sıra sizlerde
Eki Görüntüle 3186282
Ay inşallah canım ya aminnb inşallah ne güzel şeyler söylemişsin vallahi geçen ay bugün ne kadar çok ağlıyordum ama hiç isyan etmedim şükür dedim rabbime allah çok büyük çünkü dertte bende dermanda bende diyordarısı yarın sana allahın izniyleAhhh inşallah canım hayırlıysa pozitif olsun inşallah ya günün geçince keseyi görsem, keseyi görünce kalbini duysam diye diye bi bakmışsın kucağına almışsın düşünsene geçen ay bu zamanlar bebeğe hamileliğe dair ne konuşuyodun şimdi neleri konuşuyoruz kesedir kalp atışıdır falan... sağlıkla ilerlicek inşallah sen hiç merak etme canım benim
Yaaaa kız dur daha bitane düşüncesine adapte olamadım ikiz olursa ben şok ben vefat ben iptal olurumsağlıklı olsun da gerisi rabbime kalmış insanlara hayırlı olsun tek dileğim buBen burdayım diyo kuzum ya ikiz falan olmasın daha günün gelmede gayet net koyu
Teşekkür ederim aminnn inşallah canımdarısı sizlere allahın izniyle bu ayGözünaydın sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin inşallah kuzumAy inşallah canım ya aminnb inşallah ne güzel şeyler söylemişsin vallahi geçen ay bugün ne kadar çok ağlıyordum ama hiç isyan etmedim şükür dedim rabbime allah çok büyük çünkü dertte bende dermanda bende diyordarısı yarın sana allahın izniyle
Sabah ilk işin yapmış ve haber vermiş oluyosun hayırlısıyla allahın izniyleAmin inşallah kuzum
Olur olur, böyle kalbi güzel bi anne yetiştirecek illa ki hayırlı olurYaaaa kız dur daha bitane düşüncesine adapte olamadım ikiz olursa ben şok ben vefat ben iptal olurumsağlıklı olsun da gerisi rabbime kalmış insanlara hayırlı olsun tek dileğim bu
Tamam canım haber veririm sabah ama hiç umudum yok korkuyorumSabah ilk işin yapmış ve haber vermiş oluyosun hayırlısıyla allahın izniyle
Canım benim allah razı olsunsende öyleOlur olur, böyle kalbi güzel bi anne yetiştirecek illa ki hayırlı olur
işte bende dün tam senin gibiydim oluyomu oluyo valla canım sakın öyle demeTamam canım haber veririm sabah ama hiç umudum yok korkuyorum