- 19 Aralık 2022
- 834
- 484
- Konu Sahibi DilekHanim
Hadi bakalım sansın bol olsun canım14 aralikta çektirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım sansın bol olsun canım14 aralikta çektirdim
Ben kullanıyorum canımKızlar aranızda sigara içen var mı ben bağımlı değilim ama arada bir içiyorum
Bende kullanıyorum bu inşallah sıkıntı olmazBen kullanıyorum canım
Insallah hepimizin yaHadi bakalım sansın bol olsun canım
Insallah hepimizin ya
Amin aminBende kullanıyorum bu inşallah sıkıntı olmaz
Çok içiyorsun ben günde en fazla alti tane içiyorum azalat kız bebislerimz icinAmin amin
Ama azaltamaya başladım günde 2 paket içerken 1 haftadır günde 10 12 arası içiyorum
Ayy evet ya bugünden itibaren dahada azaltıyorum hadi bakalım. Bugünde ignemi oldum zaten 11 deÇok içiyorsun ben günde en fazla alti tane içiyorum azalat kız bebislerimz icin
Bende pazartesi günü oldum bugün felaket ağrım var sol tarafımAyy evet ya bugünden itibaren dahada azaltıyorum hadi bakalım. Bugünde ignemi oldum zaten 11 de
Ayy hadi kuzum inşallah hamilelik olur aramızda az fark var ne zaman yapmayı düşünüyorsun testBende pazartesi günü oldum bugün felaket ağrım var sol tarafım
Kızlar 7 günüm bugün çok üşüyorum başım dönüyor kasiklarim ve belim ağrıyor böyle olan oldu mu hiçMerhaba , bende bugün çatlatma iğnesi yaptırdım. Sağda bir yumurtam büyüdü 20 mm. Çok heyecanlıyım inşallah tutar bu ay
Canım ne durumdasınnKızlar 7 günüm bugün çok üşüyorum başım dönüyor kasiklarim ve belim ağrıyor böyle olan oldu mu hiç
Yarın gidip kan vermeyi düşünüyorum ağrım sızım Yok şimdilik arda bir kısık ve belime ağrıyor giriyor uzun surmeuyorCanım ne durumdasınn
Kaset test yapmadın mı canımYarın gidip kan vermeyi düşünüyorum ağrım sızım Yok şimdilik arda bir kısık ve belime ağrıyor giriyor uzun surmeuyor
Yok yapmadım bu sefer bekliyorum öyleKaset test yapmadın mı canım
Bekle canım banada haber verYok yapmadım bu sefer bekliyorum öyle
8.gün test yaptım aşırı silik pozitif çıktı daha geçmedi sanırım etkiKızlar umudunuzu kesmeyin asla benim 2.iğnemdi aylardır deniyordum ben 7.güne kadar pozitif gördüm 8.9. Gün negatife döndü 10.gün çok çok silik çizgi çıktı 11.günümde tekrar pozitife döndüm stres etmeyin iğne etkisi her vücutta farklılık gösteriyor iğne etkisi gidip eğer döllenirse 11.gün pozitife döyüro ilişkiden sonra günlerinizi iyi hesaplayın sadece sizler için testlerimi kolajladım güne ve çizgiler umarım yardımcı olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınEki Görüntüle 3185778
Kızlar 5.6 ve 8 gün testlerim bu sekilde 8.günde var ama zar zor gözüküyor etkim geçmiş artık sanırım8.gün test yaptım aşırı silik pozitif çıktı daha geçmedi sanırım etki