Bende cektırıdm bende hiçbirşey cıkmadı canım doktor dedıkı bır ay bekleyelim olmazsa tedavı ye basarız dedı kılo problemi varmı sendeEvet çektirdim iki tüpumde enfeksiyondan dolayi kapalıydı hsg sırasında açıldı çok şükür. 4 ay önce çektim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende cektırıdm bende hiçbirşey cıkmadı canım doktor dedıkı bır ay bekleyelim olmazsa tedavı ye basarız dedı kılo problemi varmı sendeEvet çektirdim iki tüpumde enfeksiyondan dolayi kapalıydı hsg sırasında açıldı çok şükür. 4 ay önce çektim
Canım ben haplardan dolayı çok kilo aldım 55 kilodan 65 çıktım suan 65 kiloyumBende cektırıdm bende hiçbirşey cıkmadı canım doktor dedıkı bır ay bekleyelim olmazsa tedavı ye basarız dedı kılo problemi
Senınki kılo degıl ben 75 im benımde adetime üç gün var sol kasıgı seyiriyor sürekli bide hafif bel ağrım mide yanmam var sendede oldumuCanım ben haplardan dolayı çok kilo aldım 55 kilodan 65 çıktım suan 65 kiloyum
Canım benimde sol kaşığı sürekli seyiriyordu. Hata sabah mide yanmasından dolayı 3 4 gündür ağızda birsey atıyordum uyanır uyanmazSenınki kılo degıl ben 75 im benımde adetime üç gün var sol kasıgı seyiriyor sürekli bide hafif bel ağrım mide yanmam var sendede oldumu
Bide migrenim tuttu ıkı gundur gecmıyor ılaçta içemedim valla bilmiyorum ıkı senedır hıc bu kadar ümitlenmemıştim belki Rahim filminin etkisi olur dıye ümit ediyorumCanım benimde sol kaşığı sürekli seyiriyordu. Hata sabah mide yanmasından dolayı 3 4 gündür ağızda birsey atıyordum uyanır uyanmaz
Eşimi uyandırdımSenınki kılo degıl ben 75 im benımde adetime üç gün var sol kasıgı seyiriyor sürekli bide hafif bel ağrım mide yanmam var sendede oldumu
Vallah canım umutlanma olmasın ama benimde bugün başım uyandığım saatte başladı 1 saat önce bıraktı parol attım geçti diyebilirimBide migrenim tuttu ıkı gundur gecmıyor ılaçta içemedim valla bilmiyorum ıkı senedır hıc bu kadar ümitlenmemıştim belki Rahim filminin etkisi olur dıye ümit ediyorum
Ay onu asla yapamam bennnn biraz tırsağım o konulardaAffedersiniz parmakla baktığında Rahim düştüyse adet olunurmus yok eğer sert degılse ve ele gelmıyorsa hamilelik var demekmiş cok şaşırtıcı
Yap yap hadiiiiEvde bir tane test varmış ilaçların içinde acaba yapsam mi
Bakalım kuzum belkı psikolojik belirti arıyorum dur bekliyip görücem artık test yapmıcam doktorum kızıyor artık olmazsan regl gel dedi hemen testlerde kafayı bozma dedıEşimi uyandırdım
Vallah canım umutlanma olmasın ama benimde bugün başım uyandığım saatte başladı 1 saat önce bıraktı parol attım geçti diyebilirim
Bende yapamamAy onu asla yapamam bennnn biraz tırsağım o konularda
Hamile yaptı bileYap yap hadiiii
Ayyyy canım çok sevindim tebrik ederimm mmm maşallah vallahi hamilesin ay darısı dileyen isteyenlerin başınaKizlar ben şok
Ay cidden çok sevindşm ya birimiz hamile oldu bile darısı bizlere inşallahHamile yaptı bile
Ayyyyyy gözünaydınKizlar
Canım … inşallah güzel sonuçlar alırsın yaKızlar herkese merhababen iğnemin 4.gününden beri test yapıyorum etkisi ne zaman gidecek negatife ne zaman dönecek diye iğnemin 7.günü çizgim azalmaya 8.ve 9.günü negatif çıktı ilk önce size 8.ve 9.gün testimi atacağım 10.gün yani bu sabah yaptığım da ise silik çizgi çıktı çıplak gözle çizgi daha da belli lütfen değerlendirmelerinizi yaparmısınız bu arada 2.iğne deneyimim geçen ay ise 8.gün negatife dönüp birsaha asla yani kuruma gibi dahil çizgi çıkmamıştı deneyimim o yönden varEki Görüntüle 3185177 Eki Görüntüle 3185178 Eki Görüntüle 3185179 Eki Görüntüle 3185180
Tebrik ediyorum canım ya sağlıkla kucağına aldırsın inşallahCanım sabah gidecem inşallah. 17 aydir deniyorum. İlk klomen denemem. Belirti olarak . canım sadece aşırı sivilcem oldu heryerimde çıktı birde karnim cok agiriyordu ara ara suan yine ayırmaya başladı birde çok affedersin gaz çok var.
Yaptım hamileyimYap yap hadiiii
Çok çok sevindim canım ya cidden tebriklerBen şuan ne diyeceğimi bilmiyorum eşim uyuyor. Uyandırsam mi ağlıyorum elim ayağım titriyor
Sağol canım ya çok teşekkür ediyorum darısı sizlerin basinaCanım … inşallah güzel sonuçlar alırsın ya
Tebrik ediyorum canım ya sağlıkla kucağına aldırsın inşallah
Bende de çok fazla gaz oldu .. bu bir belirti sanırım
Ahaha dedim ama sana yap diye iyi ki de yaptın canımsın tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYaptım hamileyim
Teşekkür ediyorum bebeğim benim sıra sendeÇok çok sevindim canım ya cidden tebrikler