Tamam canım dualarımız seninleKizlar ben uyuyorum sabah ilk iş kan testi yapacam burda yarım saate çıkıyor haber verecem size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım dualarımız seninleKizlar ben uyuyorum sabah ilk iş kan testi yapacam burda yarım saate çıkıyor haber verecem size
Kuzummmmm benim
Bende cok sık idrara cıkıyorum tamam kuzum mutlaka haber etKizlar ben uyuyorum sabah ilk iş kan testi yapacam burda yarım saate çıkıyor haber verecem size
Sen nasıl duruyosun ben varya eşimi yollamıştım sabahı bekleyemezdımAy inşallah canım ya inşallahhhh yarın öbür gün net belli olurallah büyük
Merhaba Yozgat'ın neresinden ?Testiniz pozitif gözüküyor fakat üzerine su damlatın o sekılde gercekten pozitif çizgisiyle eğer o sekılde kalacaktır
Yozgat derken anlamadımMerhaba Yozgat'ın neresinden ?
66 var isminizin sonunda o yüzden sordumYozgat derken anlamadım
Kız yapsam fark etmez ki ben sabırlı olmayı öğrendim valla sabaha daha net çıkar diye düşünüyorumSen nasıl duruyosun ben varya eşimi yollamıştım sabahı bekleyemezdım
66 var isminizin sonunda o yüzden sordum
Tesadüfen66 var isminizin sonunda o yüzden sordum
Bide kalp atışı beklemek var o zaman napcaksinizzzKız yapsam fark etmez ki ben sabırlı olmayı öğrendim valla sabaha daha net çıkar diye düşünüyorum
Sabah hemen haber ver merak ediyorumKız yapsam fark etmez ki ben sabırlı olmayı öğrendim valla sabaha daha net çıkar diye düşünüyorum
Tabikideuyuyabilirsem tabiki canım şu kontrolü nasıldı o yorumu kaçırdım rahimle ilgili olan birdaha yazarmısınSabah hemen haber ver merak ediyorum
Eğer baktığında parmağına sertlik geliyorum et parçası gibi birşey adet olcaksın yumuşaksa ve afedersin rahat giriyorsa hamilesin diyorlar ama bende hiç denemedim sadece cok şaşırtıcıTabikideuyuyabilirsem tabiki canım şu kontrolü nasıldı o yorumu kaçırdım rahimle ilgili olan birdaha yazarmısın
Sizdemi hamilesinizBide kalp atışı beklemek var o zaman napcaksinizzz
Ay deneyemem ben fena olurum herhaldeEğer baktığında parmağına sertlik geliyorum et parçası gibi birşey adet olcaksın yumuşaksa ve afedersin rahat giriyorsa hamilesin diyorlar ama bende hiç denemedim sadece cok şaşırtıcı
Bende hiç denemedim ama cok yapan varmıs kuzum eskiden bu yöntemle anlaşılırmışAy deneyemem ben fena olurum herhalde
Tabi cnm eskiden doktor mu vardıBende hiç denemedim ama cok yapan varmıs kuzum eskiden bu yöntemle anlaşılırmış
Mide yanmam devammı hala kuzum göğüs hassasiyeti varmı sende bende her ay olur bu ay olmadıTabi cnm eskiden doktor mu vardı
Evet gebeyimSizdemi hamilesiniz
Nasıldı sürecini anlatırsınız umut olsunEvet gebeyim