- 28 Aralık 2022
- 457
- 290
- 23
Canım dedim Bi bakayım belki ilaçların içinde vardır sabah yapacaktım dayanamadım yaptımAhaha dedim ama sana yap diye iyi ki de yaptın canımsın tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dedim Bi bakayım belki ilaçların içinde vardır sabah yapacaktım dayanamadım yaptımAhaha dedim ama sana yap diye iyi ki de yaptın canımsın tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sağol canimsuAyyyyyy gözünaydın
Hayırlı olsun cnm sağlıklı gebelik olur saglikli şekilde kucağına alırsın inşallahYaptım hamileyim
Benimde aşırı miğde yanmam var böyle herşey ağzıma geliyo su gibi sankiCanım benimde sol kaşığı sürekli seyiriyordu. Hata sabah mide yanmasından dolayı 3 4 gündür ağızda birsey atıyordum uyanır uyanmaz
Çok bekledim çok sağol darısı senin başına bebeğim benimHayırlı olsun cnm sağlıklı gebelik olur saglikli şekilde kucağına alırsın inşallah
Bende şu an öyleyim , maden suyu içtim ama yok etki etmedi çok kötü yaBenimde aşırı miğde yanmam var böyle herşey ağzıma geliyo su gibi sanki
Ya benımde öyle bu gebelık te olan bırseymı yaBenimde aşırı miğde yanmam var böyle herşey ağzıma geliyo su gibi sanki
Ay inşallah sen bana kesin hamilesin dedin ama benden önce sen çıktın gebişbir civciv geliyor inşallahTeşekkür ediyorum bebeğim benim sıra sende
Sende hamilesin tualete sık çıkıyor musunBenimde aşırı miğde yanmam var böyle herşey ağzıma geliyo su gibi sanki
Bende şu an öyleyim , maden suyu içtim ama yok etki etmedi çok kötü ya
Balla benim ilk defa böyle oldu ve 2-3 gündür yanıyorYa benımde öyle bu gebelık te olan bırseymı ya
Canım miden yanarken sakın maden suyu içme daha cok yakar dolabı aç varsa üç yudum süt iç hemşire bır arkadasım demiştiBende şu an öyleyim , maden suyu içtim ama yok etki etmedi çok kötü ya
Ama hissiyat var vallah bana göre sende hamilesinAy inşallah sen bana kesin hamilesin dedin ama benden önce sen çıktın gebişbir civciv geliyor inşallah
Bence bu ay hepiniz hamilesiniz ay hadi inşallah inşallahCanım miden yanarken sakın maden suyu içme daha cok yakar dolabı aç varsa üç yudum süt iç hemşire bır arkadasım demişti
G0nde 10 dan fazla çıkıyorum hemdeSende hamilesin tualete sık çıkıyor musun
Çok sağol canmHayırlı olsun cnm sağlıklı gebelik olur saglikli şekilde kucağına alırsın inşallah
Ay inşallah canım ya inşallahhhh yarın öbür gün net belli olurallah büyükAma hissiyat var vallah bana göre sende hamilesin
Tamam işte sabah ilk iş sende yapıyorsunG0nde 10 dan fazla çıkıyorum hemde
G0nde 10 dan fazla çıkıyorum hemde
Ay yapacam canım kalbim nası kaldıracak bilmiyorum sol kasığım benim iğneden beri batıyor sızlama gibi konuyu ilk açtığımda her gün belirtilerimi paylaştım özellikle 5. Günümde çok şiddetli bel ağrısı ve kasık batması yaşadımTamam işte sabah ilk iş sende yapıyorsun