- 28 Aralık 2022
- 457
- 290
- 23
Ben şuan ne diyeceğimi bilmiyorum eşim uyuyor. Uyandırsam mi ağlıyorum elim ayağım titriyorAy tüylerim diken diken olduuu hamılesınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şuan ne diyeceğimi bilmiyorum eşim uyuyor. Uyandırsam mi ağlıyorum elim ayağım titriyorAy tüylerim diken diken olduuu hamılesınn
Uyandır video cek o anı cok sevındım suannBen şuan ne diyeceğimi bilmiyorum eşim uyuyor. Uyandırsam mi ağlıyorum elim ayağım titriyor
Ama 10.gun negatif çıkmıştı acaba yanlış mıAy tüylerim diken diken olduuu hamılesınn
Suan şaşkınım ne yapacam bir daha mı yapsam sonra mı desem ya adet olursam korkularım basladiUyandır video cek o anı cok sevınd
Hayır işte yanlış degıl bence acil servise gidebilme ihtimaliniz varmı yasadıgınız yerdeAma 10.gun negatif çıkmıştı acaba yanlış mı
Suan yılbaşı nedeniyle tatil ben gurcistanda yaşıyorum.Hayır işte yanlış degıl bence acil servise gidebilme ihtimaliniz varmı yasadıgınız yerde
İki çizgide tam koyu oldu durun resim atacamHayır işte yanlış degıl bence acil servise gidebilme ihtimaliniz varmı yasadıgınız yerde
O kadar koyu cıkmadı ımkansız kuzum olmasaİki çizgide tam koyu oldu durun resim atacam
Kaç günün var regle kuzum
Sanırım ben hamileyim.O kadar koyu cıkmadı ımkansız kuzum olmasa
Dün regl olmam lazımdı olmadımKaç günün var regle kuzum
Kesin hamilesin cok sevındım suan sanki Kendim hamileyimDün regl olmam lazımdı olmadım
Rabbım en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder inşallahKesin hamilesin cok sevındım suan sanki Kendim hamileyim
Ama acil servis tatıl olmaz kuzum kan testı verebıkrısınSuan yılbaşı nedeniyle tatil ben gurcistanda yaşıyorum.
İnşallah en güzeli senin olurKesin hamilesin cok sevındım suan sanki
Amin kuzum nasıldı senın sürecin kacıncı denemen suanki belirtin varmı hıcRabbım en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder inşallah
Ama acil servis tatıl olmaz kuzum
Canım sabah gidecem inşallah. 17 aydir deniyorum. İlk klomen denemem. Belirti olarak . canım sadece aşırı sivilcem oldu heryerimde çıktı birde karnim cok agiriyordu ara ara suan yine ayırmaya başladı birde çok affedersin gaz çok var.Amin kuzum nasıldı senın sürecin kacıncı denemen suanki belirtin varmı hıc
Rahım filmi cektırmişmiydin canımCanım sabah gidecem inşallah. 17 aydir deniyorum. İlk klomen denemem. Belirti olarak . canım sadece aşırı sivilcem oldu heryerimde çıktı birde karnim cok agiriyordu ara ara suan yine ayırmaya başladı birde çok affedersin gaz çok var.
Evet çektirdim iki tüpumde enfeksiyondan dolayi kapalıydı hsg sırasında açıldı çok şükür. 4 ay önce çektimRahım filmi cektırmişmiydin canım