Bak bu geçen ay ki testlerimKeşke eşin ilk basta test verseydı kuzum doktor neden istemedi ondan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bu geçen ay ki testlerimKeşke eşin ilk basta test verseydı kuzum doktor neden istemedi ondan
Bunlarda mı aynı marka kuzum sanki farklı geldi banaBak bu geçen ay ki testlerimEki Görüntüle 3185309
Anladım kuzum kaç aydır korunmuyorsunHayatım doktor aile dostumuz yani çok yakınımız benim bu sorunumu ergenliğimden beri biliyordu aslında biz tedavileri biraz hızlandırılmış yapıyoruz aslında ilk benden başladı bende öyle istedim ilk ay tedavide bakalım n zaman çatlıyor dedik yumurta 17.günümde 26mm de çatladı ondan önce kist olmuştu falan.3 aydır femera kullanıyorum ondan öncede normal takip yapıldı falan.
Bunlarsa gçeen ay hep aynı markaydı canım sadece 12 gün erken febelik yapmıştım ben test yaptığım zaman hep aynısından alıyorum nedenseBunlarda mı aynı marka kuzum sanki farklı geldi bana
7 aydır canım 7 aydan beride uğraşıyoruzAnladım kuzum kaç aydır korunmuyorsun
İnşallah vardır kuzum doktoruna gönderdinmi testiBunlarsa gçeen ay hep aynı markaydı canım sadece 12 gün erken febelik yapmıştım ben test yaptığım zaman hep aynısından alıyorum nedense
Daha yolun basındasın ben ıkı yıldır bekliyorum7 aydır canım 7 aydan beride uğraşıyoruz
Kuzum ben ilk denemedi. Bugün çok midem bulandı ama hiç belirtim yok.sadece heryerimde sivilce çıktı bir kaç saat sonra iğnenin 15 günü olacak ne zaman adet olunuyor genelde7 aydır canım 7 aydan beride uğraşıyoruz
Yok bitanem emin olmadan atmak istemedim ya ben biraz utangacım o konularda netleştirmek istiyorum eşime bile hala iğne etkisi dedim sen bakma buna diye emin olmam lazım ay miğdeme kramplar giriyoİnşallah vardır kuzum doktoruna gönderdinmi testi
Yaaa kıyamam sende göreceksin bu ay inşallahDaha yolun basındasın ben ıkı yıldır bekliyorum
Gerçekten mi suan bana çok umut oldunuzBelirtilerin var mı peki canım benim hamile olduğum zaman 9/10. günlerde pozitifti sonra negatife dönmüştü sonra tekrar 14. Gün pozitife dönmüştü ama bu çok değilken bir durum döllenmeye ve vücuda göre değişiyor
Ben 8.gun test yaptım pozitif çıktı 10.gun yaptım ama ilk idrar değildi suan 4 gün geçti yapmadımBelirtilerin var mı peki canım benim hamile olduğum zaman 9/10. günlerde pozitifti sonra negatife dönmüştü sonra tekrar 14. Gün pozitife dönmüştü ama bu çok değilken bir durum döllenmeye ve vücuda göre değişiyor
yaaa benmde geçen ay ilkti negatif olmuştum sen bugün test yaptın mıKuzum ben ilk denemedi. Bugün çok midem bulandı ama hiç belirtim yok.sadece heryerimde sivilce çıktı bir kaç saat sonra iğnenin 15 günü olacak ne zaman adet olunuyor genelde
Ben geçen ipnemde 17. Günde regl olmuştumKuzum ben ilk denemedi. Bugün çok midem bulandı ama hiç belirtim yok.sadece heryerimde sivilce çıktı bir kaç saat sonra iğnenin 15 günü olacak ne zaman adet olunuyor genelde
Hayır yapmadım canım ara ara kasiklarimda batma oluyor ama korkuyorum negatif görmekten 4 gündür test yapmadımyaaa benmde geçen ay ilkti negatif olmuştum sen bugün test yaptın mı
İşte forumlara baktığımda genelde 16/17 en geç adet oluyorlar o yüzden cumaya kadar ne test yapacam diyorum nede He zaten cuma olmasam iğnenin 18. Günü oluyorBen geçen ipnemde 17. Günde regl olmuştum
Ama bana öyle geliyor ki sen gebesinBen geçen ipnemde 17. Günde regl olmuştum
canım merhaba ben 4. Gün test yapmaya başladım 7.güne kadar pozitifti 8. De negatife döndü 9. Tamamen negatif bugün 10. Gün çizgi çıktı attığım gibi suyada tuttum kaybolmadı çizgi valla belirtim bi kaç gündür miğdem yanıyor,şiddetli bel ağrım,böyle baş dönmesi ama hani böyle çok küçük minik minik böyle gözün titrer gibi çok şddetli bi baş dönmesi olmadı birde benim regl ağrılarım 7 gün öncesinden başlardı birde iştahım açılırdı ne bulsam yerdim yani regl döneminde tatlı tatlının üstüne tuzşu öyle o derece ama şuan hiç bişi iştahım yok keyifsizim sadece sende nasıldı peki he birde yüzümü çok sivilce bastı ki ben sivilce nedir asla bilmem ergenliğimde bile çıkmadı regl dönemimde sadece 1 tane belli bi yerde çıkardı ama şuan yüzüm sivilce dolu birde bir kaç gün sol kasığım böyle batma yaşadım sızı gibi ama şuan yok bi kaç gün olduBelirtilerin var mı peki canım benim hamile olduğum zaman 9/10. günlerde pozitifti sonra negatife dönmüştü sonra tekrar 14. Gün pozitife dönmüştü ama bu çok değilken bir durum döllenmeye ve vücuda göre değişiyor
Vallah bende senin gibiyim tek belirti fazla sivilce her reglden önce olur ama yumurtlama dönemimde hormon seviyesi yükselir. Bir tane çıkar suan yüzüm ve vücudumda her yerde var. Yani tarla gibi olmuş ha bide afedersin ara ara altim ıslanıyor bakıyorum adet oldum diyorum akinti.canım merhaba ben 4. Gün test yapmaya başladım 7.güne kadar pozitifti 8. De negatife döndü 9. Tamamen negatif bugün 10. Gün çizgi çıktı attığım gibi suyada tuttum kaybolmadı çizgi valla belirtim bi kaç gündür miğdem yanıyor,şiddetli bel ağrım,böyle baş dönmesi ama hani böyle çok küçük minik minik böyle gözün titrer gibi çok şddetli bi baş dönmesi olmadı birde benim regl ağrılarım 7 gün öncesinden başlardı birde iştahım açılırdı ne bulsam yerdim yani regl döneminde tatlı tatlının üstüne tuzşu öyle o derece ama şuan hiç bişi iştahım yok keyifsizim sadece sende nasıldı peki he birde yüzümü çok sivilce bastı ki ben sivilce nedir asla bilmem ergenliğimde bile çıkmadı regl dönemimde sadece 1 tane belli bi yerde çıkardı ama şuan yüzüm sivilce dolu