Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiçbir belirtim yok diye üzülüyordum bu nasıl bel ağrısıdır yaa normal mi bu siz yaşadınız mı kasık yok sadece bel ve bacak12. Günde silik bile çıksa vardır canım allahın izniyle sen 14 aralıkta kaçta oldun iğneni? Mesela ben dün 17:30 ta oldum o yüzden o günü saymıyorum bugün. 1. Günüm
Benim belim kopuyodu hep uzanmak istiyodum o derece bacağıma vuruyoduHiçbir belirtim yok diye üzülüyordum bu nasıl bel ağrısıdır yaa normal mi bu siz yaşadınız mı kasık yok sadece bel ve bacak
Evet aynen öyle birşey yaşıyorum bugün kaçıncı günde olmuştu pekiBenim belim kopuyodu hep uzanmak istiyodum o derece bacağıma vuruyodu
Bi 5 gün falan geçmişti canım birde sırtıma çok ağrı giriyodu benim hani böyle bıçak batar gibi olur ya aynen öyle oluyodu sırtıma tbai herkeste farklı belirtiler veriyorEvet aynen öyle birşey yaşıyorum bugün kaçıncı günde olmuştu peki
Çok kötü ama bu ağrı yaa . sevinsem mi uzulsem mi bilmiyorum iğne etki etmedi diye üzülüyordumBi 5 gün falan geçmişti canım birde sırtıma çok ağrı giriyodu benim hani böyle bıçak batar gibi olur ya aynen öyle oluyodu sırtıma tbai herkeste farklı belirtiler veriyor
Yok canım iğne olduktan sonra doktora gittin mi?Çok kötü ama bu ağrı yaa . sevinsem mi uzulsem mi bilmiyorum iğne etki etmedi diye üzülüyordum
Yok gitmedim cagirmadi daYok canım iğne olduktan sonra doktora gittin mi?
Bazısı çağırmıyo ben salı günü tekrar gideceğim doktora canımYok gitmedim cagirmadi da
Evet canım ilk gebelik klomen+ovitrelle 11. Günde öğrendim bugün 12. Günümİlk hamilelik mi ilk deneme mi ben oraları kaçırdım galiba
İlk iğnendi dimi canımEvet canım ilk gebelik klomen+ovitrelle 11. Günde öğrendim bugün 12. Günüm
TeSt yaptınmi hiç canımYok gitmedim cagirmadi da
9 da oldum canim12. Günde silik bile çıksa vardır canım allahın izniyle sen 14 aralıkta kaçta oldun iğneni? Mesela ben dün 17:30 ta oldum o yüzden o günü saymıyorum bugün. 1. Günüm
Kız daha kadının 7 . Günü sanırım yanlış hatırlamıyosam daha dur sabırsızTeSt yaptınmi hiç canım
Dilek 14 aralıkta oldu iğnesini9 da oldum canim
Evet canım ilkİlk iğnendi dimi canım
İğneyle 10. Gün oluyor ya canım ondan dedimKız daha kadının 7 . Günü sanırım yanlış hatırlamıyosam daha dur sabırsız
Çok güzel ya inşallah bizde 2. Kervanına katılırız bakalım nasıl olcakEvet canım ilk
Heee doğru 10 oluyosa tes vardır yaİğneyle 10. Gün oluyor ya canım ondan dedim