- 10 Haziran 2022
- 439
- 305
11 Aralık sabah saat 9 da oldum canimDilek 14 aralıkta oldu iğnesini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 Aralık sabah saat 9 da oldum canimDilek 14 aralıkta oldu iğnesini
İnsllah bitanem dualarım bu yöndeÇok güzel ya inşallah bizde 2. Kervanına katılırız bakalım nasıl olcak
Bilmiyorum herkes biz değil onuncu günde başlasın testeHeee doğru 10 oluyosa tes vardır ya
Aminnnn inşallahİnsllah bitanem dualarım bu yönde
Ay vallahi ya nası dayanıyolar anlamıyorum ben her seferinde tamam yapmıycam diyorum bidahaki ay ama kendimi durduramıyorumBilmiyorum herkes biz değil onuncu günde başlasın teste
Maşallah kaset olmasına rağmen erkene göre daha koyuÜstteki 11. Gün
Alttaki 12. Gün testi
İnsllah bu şekilde devam eder ya hala içimde bır korku var kızlar yaMaşallah kaset olmasına rağmen erkene göre daha koyu
Hayır korkma daha 12. Günün bitanem ne kadar silinebilir zaten olmasaydı çok silik çıkardıbak ben sana atayım ilk testimdekileri 10. Günümde böyle bile yoktuİnsllah bu şekilde devam eder ya hala içimde bır korku var kızlar ya
Canım atsana kaçıncı günden başlamıştım senHayır korkma daha 12. Günün bitanem ne kadar silinebilir zaten olmasaydı çok silik çıkardıbak ben sana atayım ilk testimdekileri 10. Günümde böyle bile yoktu
Tamam canım at da azıcık için rahatlasinHayır korkma daha 12. Günün bitanem ne kadar silinebilir zaten olmasaydı çok silik çıkardıbak ben sana atayım ilk testimdekileri 10. Günümde böyle bile yoktu
Ağlamak istiyorum bazen ümitlerim boşa çıkarsa diye tam sevinemiyorum bile halenHayır korkma daha 12. Günün bitanem ne kadar silinebilir zaten olmasaydı çok silik çıkardıbak ben sana atayım ilk testimdekileri 10. Günümde böyle bile yoktu
Durum atıyorum toplayıp fotoğrafları yan yana koyayımAğlamak istiyorum bazen ümitlerim boşa çıkarsa diye tam sevinemiyorum bile halen
Bekliyorum canımDurum atıyorum toplayıp fotoğrafları yan yana koyayım
Ben maşallah 6.gün başlamışımsen geç kaldın ahahahslsşsşsiCanım atsana kaçıncı günden başlamıştım sen
Çok teşekkür ederim kuzum hep duamdasin bil isterimKızlar biraz beklettim ama sizin için düzenleyip sırasına sokup atmak istedim tarihlerine baktım yazdım üstlerinede yanşış bilgilendirmemek içinsonrası zaten hep negatifti benim 9. Gün negatife dönmeye başladı sonra hep negatifti iğnenin 17. Günü de regl olmuştum umarım içleriniz rahatlar çzellikşe senin canım Butimarr
Anladım canım benimde 8.gun daha ozaman etkisi dururDemek istediğim buydu ben iğnenin etkisini de takip etmek istemiştim o yüzden daha buraya koymadığı. Öğlen bile yaptıklarım var ve özellikle hep kaset test yaptım son testimi erken aldım oda en pahalısından ki yanılma olmaması için onda da zaten hiç çıkmadı
Bende dün 45 lira verdim bı teste yaa dedim bu neeDemek istediğim buydu ben iğnenin etkisini de takip etmek istemiştim o yüzden daha buraya koymadığı. Öğlen bile yaptıklarım var ve özellikle hep kaset test yaptım son testimi erken aldım oda en pahalısından ki yanılma olmaması için onda da zaten hiç çıkmadı