sksöaksdm daha kolay aksın diye mi acaba sşaşdöcldöd of yaNeee jcjxjdjsjsj sesli güldüm zeytinyağı neden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sksöaksdm daha kolay aksın diye mi acaba sşaşdöcldöd of yaNeee jcjxjdjsjsj sesli güldüm zeytinyağı neden
İğne dahil 8 oldu canımBugün kaç senin canım
Eşime dedim kızdı her duyduğu nu yapcanmi sen diye halimize gülüyorum bazen güzel yontemler buluyorumsksöaksdm daha kolay aksın diye mi acaba sşaşdöcldöd of ya
Teste ne kaldı şurdaİğne dahil 8 oldu canım
Off cidden komik jdjsjsjeValla ya komşu tutturdu zeytinyağı şırıngayla damlat ben öyle hamile kaldım saçma sapan yöntemler
Az kalmış canım biraz daha sabret başka varmı belirti?İğne dahil 8 oldu canım
cidden bende sesli güldüm bi an ben eşime söylesem ne derdi acabaEşime dedim kızdı her duyduğu nu yapcanmi sen diye halimize gülüyorum bazen güzel yontemler buluyorum
Ay kesinlikle benim eşim de kızardıEşime dedim kızdı her duyduğu nu yapcanmi sen diye halimize gülüyorum bazen güzel yontemler buluyorum
bu arada nerede ikamet ediyorsunuz kızlarTeste ne kaldı şurda
Ağrım sanki hep var gibi hissediyorum psikolojik mi artık bilmiyorum belimde var gibi ama hafif şişkinlik gaz var bazen geceleri ateşim var gibi uyanıyorum sıcak bastı bir iki defa iğne de olabilir diyorum umitlenmk istemiyorumOff cidden komik jdjsjsje
Az kalmış canım biraz daha sabret başka varmı belirti?
Onlara hiç takılma ateş basmasını iğne çok yapıyo bana da olmuştu yorganı fırlatıyodum ayaklarım alev gibi yanıyoduAğrım sanki hep var gibi hissediyorum psikolojik mi artık bilmiyorum belimde var gibi ama hafif şişkinlik gaz var bazen geceleri ateşim var gibi uyanıyorum sıcak bastı bir iki defa iğne de olabilir diyorum umitlenmk istemiyorum
Gaz olayı bende de vardı duphaston da kullanıyorsan o yaparmış gaz, eğer bu ay da tutmazsa üzülmemek için lütfen çok kaptırma kendini olur mu bol dua et ezanlar okunurken özellikleAğrım sanki hep var gibi hissediyorum psikolojik mi artık bilmiyorum belimde var gibi ama hafif şişkinlik gaz var bazen geceleri ateşim var gibi uyanıyorum sıcak bastı bir iki defa iğne de olabilir diyorum umitlenmk istemiyorum
Canım ben istanbul beylikdüzü ay inşallah sizde buralardasınızdır belki doğumunuza gelirimAy kesinlikle benim eşim de kızardı
bu arada nerede ikamet ediyorsunuz kızlar
Canım ben istanbul beylikdüzü ay inşallah sizde buralardasınızdır belki doğumunuza gelirimAy kesinlikle benim eşim de kızardı
bu arada nerede ikamet ediyorsunuz kızlar
Yaa tüh bende Konya'da yımCanım ben istanbul beylikdüzü ay inşallah sizde buralardasınızdır belki doğumunuza gelirim
Aynen canım hap kullanıyorum ama ismini unuttum bir sürü ilaç iğne hormonlar mutlaka değişiyor yapicak birşey yok inşallah olurGaz olayı bende de vardı duphaston da kullanıyorsan o yaparmış gaz, eğer bu ay da tutmazsa üzülmemek için lütfen çok kaptırma kendini olur mu bol dua et ezanlar okunurken özellikle
Ben Manisa bir uçCanım ben istanbul beylikdüzü ay inşallah sizde buralardasınızdır belki doğumunuza gelirim
YaaaaYaa tüh bende Konya'da yım
Ben Manisa bir uç
Olsun gönüller bir olsun
Oooo bu iş olmadı yahuBen Manisa bir uç
sakın sakın Butimarr doğru diyor kaptırmadan enerjimizi düşürmüyoruz stres etmiyoruz sadece burda amacımız bu süreci eğlenerek stressiz geçirmek olmayadabilir oladabilir rabbimin nasibiAynen canım hap kullanıyorum ama ismini unuttum bir sürü ilaç iğne hormonlar mutlaka değişiyor yapicak birşey yok inşallah olur
Aynen canım ben yatıyorum iyigeler kızlarSakı
sakın sakın Butimarr doğru diyor kaptırmadan enerjimizi düşürmüyoruz stres etmiyoruz sadece burda amacımız bu süreci eğlenerek stressiz geçirmek olmayadabilir oladabilir rabbimin nasibi
O yüzden her ihtimali düşünerek stres etmeden geçirmemiz gerek