Ben artık bi yerden sonra tıkanıyorum
Aynen öyle planlı olunca da insan bı amaann yine mi oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle planlı olunca da insan bı amaann yine mi oluyor
Planlı olunca insanın icinden gelmiyor ya yinede sıkıştırıyorum mecburAynen öyle planlı olunca da insan bı amaann yine mi oluyor
Ahaha estağfurullah tatlım çok düşünme ama olur mu nornal bir günmus gibi düşünBak yaaaa ben kesin kurayım bursa tecrübe böyle dediyse
Tabiki de seninle sabahı dört gözle bekliyorum testini canımHala neyin içindeyim idrak edemiyorum ya rabbim dileyen isteyen herkesin sesini duy insallah benim bebgim de benimledir
Ben artık bi yerden sonra tıkanıyorum
KesinliklePlanlı olunca insanın icinden gelmiyor ya yinede sıkıştırıyorum mecbur
Yapcam insllah tatlım kaset testTabiki de seninle sabahı dört gözle bekliyorum testini canım
Evettt valla yarına kadar allah büyüktür şu yarından sonrası önemli.Kızlar birde bu ilişkiden sonra yataktan kalkmama hemen duş almama bele yastık koyma sizde varmıAhaha estağfurullah tatlım çok düşünme ama olur mu nornal bir günmus gibi düşün
Bir yıldır yarım saat uzaniyorum sonra duş alıyorum kalçamin altına yastık koyuyorum ama sonuç sıfırEvettt valla yarına kadar allah büyüktür şu yarından sonrası önemli.Kızlar birde bu ilişkiden sonra yataktan kalkmama hemen duş almama bele yastık koyma sizde varmı
Evet kaset en sağlıklısıYapcam insllah tatlım kaset test
Aynen öyle canım. Evet evet vajinal duş alma hemen bir iki saat uzan yastık olayına girmedim ben hiç ve asla düşünme anı yaşa düşündükçe de olmuyor bence yaa ama yapamıyoruz işte,Evettt valla yarına kadar allah büyüktür şu yarından sonrası önemli.Kızlar birde bu ilişkiden sonra yataktan kalkmama hemen duş almama bele yastık koyma sizde varmı
Canım senin göğüs uçlarında falan acı varmıydı hassasiyetYapcam insllah tatlım kaset test
Demekki etki yok bende yapıyorum çünküBir yıldır yarım saat uzaniyorum sonra duş alıyorum kalçamin altına yastık koyuyorum ama sonuç sıfır
Evet düşünmemek lazımAynen öyle canım. Evet evet vajinal duş alma hemen bir iki saat uzan yastık olayına girmedim ben hiç ve asla düşünme anı yaşa düşündükçe de olmuyor bence yaa ama yapamıyoruz işte,
Hemde nasıl kaşınıyor dokunamiyorum uçlarınaCanım senin göğüs uçlarında falan acı varmıydı hassasiyet
Aynen hiç sanmıyorum ya uzanmak anlıyorum da yastık falan bazen kendime gülüyorum biride zeytinyağı damlatın diyor okadar saçma kiDemekki etki yok bende yapıyorum çünkü
Canım benim kaşıntı değilde sadece ucuna dokununca acı var ve normale göre yumuşak pembelestı gibi iğne etkisini diyorum anlamadimHemde nasıl kaşınıyor dokunamiyorum uçlarına
Neee jcjxjdjsjsj sesli güldüm zeytinyağı nedenAynen hiç sanmıyorum ya uzanmak anlıyorum da yastık falan bazen kendime gülüyorum biride zeytinyağı damlatın diyor okadar saçma ki
daha neler görüp duyucaz allah bilirAynen hiç sanmıyorum ya uzanmak anlıyorum da yastık falan bazen kendime gülüyorum biride zeytinyağı damlatın diyor okadar saçma ki
Bugün kaç senin canımCanım benim kaşıntı değilde sadece ucuna dokununca acı var ve normale göre yumuşak pembelestı gibi iğne etkisini diyorum anlamadim
Valla ya komşu tutturdu zeytinyağı şırıngayla damlat ben öyle hamile kaldım saçma sapan yöntemlerNeee jcjxjdjsjsj sesli güldüm zeytinyağı neden