Allah razı olsunismim ilkim bu arada umarım bekleyenler olarak güzel sonuçlara ulaşırızÇok teşekkür ederim kuzum hep duamdasin bil isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunismim ilkim bu arada umarım bekleyenler olarak güzel sonuçlara ulaşırızÇok teşekkür ederim kuzum hep duamdasin bil isterim
Ben maşallah 6.gün başlamışımsen geç kaldın ahahahslsşsşsi
İnsllah güzel haberler alicaz canlar biraz sabıra ihtiyacımız varAnladım canım benimde 8.gun daha ozaman etkisi durur
Kasetler 45 mi olmuş hadi canımBende dün 45 lira verdim bı teste yaa dedim bu nee
dururmuyim hiç ovulasyon yaptım evde o vardı
Memnun oldum ilkim cim Fatıma bendeAllah razı olsunismim ilkim bu arada umarım bekleyenler olarak güzel sonuçlara ulaşırız
Ahhaha test olsun yeter bizeya ben ovülasyon yok yapmıcam kafam karışıyo sonradururmuyim hiç ovulasyon yaptım evde o vardı
Erken 45 di kaset 10Kasetler 45 mi olmuş hadi canım
Bende canım benim güzel annem boşuna demiyoruz burda doktora yapmış olarak güvenMemnun oldum ilkim cim Fatıma bende
Şaşırdılar iyice yaErken 45 di kaset 10
Onu bende pek anlamıyorum canım istedi yaptım o ara oda bitti zaten 5 te kaldimAhhaha test olsun yeter bizeya ben ovülasyon yok yapmıcam kafam karışıyo sonra
Ahaha canımsın rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin insllahBende canım benim güzel annem boşuna demiyoruz burda doktora yapmış olarak güven
Canım 12. Günün çizgin var içini ferah tut şuan elin de test var mı?Bide bugün göğüs hassasiyeti azaldı ondan stres yaptım hehralde iğne etkisiiydi acaba geçiyor mu etkisi diye şüphelendim karnimda acı var ağrı değil de aciyor karnım midem rahatsız bugün bide
Adet günüm bugün normaldeBide bugün göğüs hassasiyeti azaldı ondan stres yaptım hehralde iğne etkisiiydi acaba geçiyor mu etkisi diye şüphelendim karnimda acı var ağrı değil de aciyor karnım midem rahatsız bugün bide
Bu belirtilere bakma canım bu kadar senin kan sonucun çok güzel testtede belli takma kafana belirtiler sürekli değişirBide bugün göğüs hassasiyeti azaldı ondan stres yaptım hehralde iğne etkisiiydi acaba geçiyor mu etkisi diye şüphelendim karnimda acı var ağrı değil de aciyor karnım midem rahatsız bugün bide
Yarın kan vericem yükselme falan varsa direk kendi doktoruma gidicem o bana biraz uzak o yüzden hemen ona gitmemistimAdet günüm bugün normalde
Aminnnnnnnnvalla doğum haberlerinizi benimle paylaşmazsınız kızarım heburda bu kadar dertleşiyoruz tontişlerimin doğum haberlerini de alacağımAhaha canımsın rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin insllah
İnsllah canımBu belirtilere bakma canım bu kadar senin kan sonucun çok güzel testtede belli takma kafana belirtiler sürekli değişir