İnşallah canımİlk defa yaşadığın şeyler belki iyiye işarettir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımİlk defa yaşadığın şeyler belki iyiye işarettir
Akşama tablo yapacağım şuan dışarıdayım yapamadım15inde de ben oldum
BenKızlar napıyosunuz ya hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor
Çok sevindim canım benimm, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinRabbime sonsuz teşekkürler olsun çok çok teşekkür ederim hepinize tek tek dua ettim insllah sizin haberlerinizinde almak nasip olacak umudunuzu kaybetmeyin
bu sefer benşmde öyle dün bi ağrım oldu o kadar geçen de çok belirti hissetmiştim ağrı falan ben anlamadım valla antin kuntin olaylar yaşıyoruzBu arada bende 0 belirti kızlar. Asla iğne olmuş gibi değilim
Evet canım ya çok doğru dedin gerçekten antin kuntin Bende ilk iğnede çok hissetmiştim herşeyi belkide hissetmek istemiştim. Ama saldım artık vakti gelmeyen hiçbir şeyi zorla olduramayız sonuç olarak. O yüzden elimden geleni yapmanın huzuruyla gerisini akışa bırakıyorumBe
bu sefer benşmde öyle dün bi ağrım oldu o kadar geçen de çok belirti hissetmiştim ağrı falan ben anlamadım valla antin kuntin olaylar yaşıyoruz
CNim sen ne zaman test yapacaksinAAnladim canım bende folik asit kullandım üç ay süt hormonu yükseldi çok şimdi iğneyle bir bir tutunsun diye hap içiyorum belki o gaz yapıyordur diye düşünüyorum
Birbirimize haber verelim de bir gayret yapalim ikimizde aynı gun vurulmusuz ya ama tabi adet günü de önemli senin bat ne zamanCNim sen ne zaman test yapacaksin
4 Ocak çok ya ben yaparım ocağa girmedenBirbirimize haber verelim de bir gayret yapalim ikimizde aynı gun vurulmusuz ya ama tabi adet günü de önemli senin bat ne zaman
İgne gününü sayarsam benim yarın 12. Günüm ah testim olsa hemen yapardım4 Ocak çok ya ben yaparım ocağa girmeden
4 Ocak çok ya ben yaparım ocağa girmeden
Benimde3 ocak bende 30 aralikta falan yapmayi düşünüyorum4 Ocak çok ya ben yaparım ocağa girmeden
Ben 4 tane aldım şimdiden senin belli olur az çokİgne gününü sayarsam benim yarın 12. Günüm ah testim olsa hemen yapardım
Valla öyle doğru diyosun canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahEvet canım ya çok doğru dedin gerçekten antin kuntin Bende ilk iğnede çok hissetmiştim herşeyi belkide hissetmek istemiştim. Ama saldım artık vakti gelmeyen hiçbir şeyi zorla olduramayız sonuç olarak. O yüzden elimden geleni yapmanın huzuruyla gerisini akışa bırakıyorum
Yap yapp
Bir anlasam of of insan iyice geriliyor ya beklerken psikolojik olarak iyice yıprandımAy kızlar şaka maka nolcak bu işler ya
Sen mi ben mi valla yarın 3.e giricem ama ben iğneyi vurduğum günü saymıyorum sayarsam 4 olacakBir anlasam of of insan iyice geriliyor ya beklerken psikolojik olarak iyice yıprandım
Yap yapp
2.gün mü 12. Gün mü... Bende 12.veya 14 gün beklemek