Ama 8 çok erken cnm zaten bebk yerleşmesi sürer o kadar ki sonra tahlillere geçsin mesela...Senin iğne gününü saymazsan 8. Günün yapmaya başla bence var mı elinde şuan test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama 8 çok erken cnm zaten bebk yerleşmesi sürer o kadar ki sonra tahlillere geçsin mesela...Senin iğne gününü saymazsan 8. Günün yapmaya başla bence var mı elinde şuan test
Pazar yarın belki yaparımBende öyle düşünüyorum valla işte napcam kaçıncı gün başlıyom pazartesi mi
Başlangıcı canımYa bişi dicem bu bat tarihi regl mi oluyo yoksa başka bi tarih mi bu sitede bu bunu öğrenemedim kimseye de soramadımüye olmadan da hep okuyodum ama bulamadım
Yaaaa doğrudur canım bol bol dinlen vallaBelim catliycak yaa kızlar
Ahahahaha tamam şuan anladımSat 9 aralik olur yani son adet tarihi bat beklenen adet tarihi yani hangi tarigi adet bekliyorsaniz o bat oluyor
Belirtin varmı canımSat 9 aralik olur yani son adet tarihi bat beklenen adet tarihi yani hangi tarigi adet bekliyorsaniz o bat oluyor
Ee aralikta aset olmadin mi kac gunde adet oluyorsunBen geçen ay iğne olduğum da iğnenin 17. Günü regl olmuştum mesela.
10.ekim regl
9.Kasım regl
Biraz arada gelen kasık ağrısı biraz tuvalete şık cikma o kadar sende me var ne yokBelirtin varmı canım
Tuvalette sık çıkıyorum göğüs uçlarım aciyor biraz dokununca çok değilBiraz arada gelen kasık ağrısı biraz tuvalete şık cikma o kadar sende me var ne yok
Pardon 9 aralıkta sat tarihimEe aralikta aset olmadin mi kac gunde adet oluyorsun
Insallah herşey yolunda gider.. HepimizicinBende pcos olduğu için hiç düzenli değildim ama tedaviye başladığımdan beri içtiğim ilaçlardan dolayı düzenli olmaya başladım çok şükür
Ay inşallah canım aminnnnnnbenim şuan aşırı bir kasık ağrım var böyle regl sancısı gibi yaAnladim cnm
Insallah herşey yolunda gider.. Hepimizicin
Ignenin etkisidir o cnmAy inşallah canım aminnnnnnbenim şuan aşırı bir kasık ağrım var böyle regl sancısı gibi ya
Büyük ihtimal evet umarım olur sabah 2 kere değerlendirme oldu 1 kere sabaha karşı 1 kere öğlen iğnemin saati öyle gösteriyodu of yine stres ettim ya 6 aydır uğraşıyorum bu ayda negatif olursa cidden tükenirimIgnenin etkisidir o cnm
Öyle büyük konuşma Allah büyüktür elbet yüzümüze gülecek kaç yıllar çocuk bekleyen insanlae var burada olmayan o yüzden 6 ay kısa bur süre o şekilde düşün biliyorum yipratiyot bazen delirtebiliyor ama sukredip sabretmek zorundayizBüyük ihtimal evet umarım olur sabah 2 kere değerlendirme oldu 1 kere sabaha karşı 1 kere öğlen iğnemin saati öyle gösteriyodu of yine stres ettim ya 6 aydır uğraşıyorum bu ayda negatif olursa cidden tükenirim