ben 31 yaşımdayom canım28 cnm senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 31 yaşımdayom canım28 cnm senin
Deminden beri uğraşıyorum yapamadım yadur çözücem bu olayıOnu bilmiyorum işte öyle bir şey olsa bile konuyu sen açtın anca sen yaparsın
11. Gün canimÇok mutlu oluyorum böyle haberler alınca ya 72 ne zaman çıkmıştı
Hadi bakalımDeminden beri uğraşıyorum yapamadım yadur çözücem bu olayı
Rabbime sonsuz teşekkürler olsun çok çok teşekkür ederim hepinize tek tek dua ettim insllah sizin haberlerinizinde almak nasip olacak umudunuzu kaybetmeyinCanımmmm ağlıyorum şuan daha da ağlttın tüylerim dikeldi yine tebrik ederim nolur benim için çok dua etok çok sevindim biliyodum zaten vallahi dedim sana o gece beni çok ağlatıp mutlu etmiştin güzel yüreğinle çok dua etmiştim sana rabbime şükürşer olsun
İnşallah canımmmRabbime sonsuz teşekkürler olsun çok çok teşekkür ederim hepinize tek tek dua ettim insllah sizin haberlerinizinde almak nasip olacak umudunuzu kaybetmeyin
Ayy canım benim güzel kalpli kadın insllah senin de güzel haberlleirni alcaz bol bol dua et insllah
İnşallahhhh bitanem İNŞALLAHHHHAyy canım benim güzel kalpli kadın insllah senin de güzel haberlleirni alcaz bol bol dua et insllah
Aminnn canımmm sen dualarını eksik etme bizden yeterliHepinize tek tek donemediysem kusura bakmayın ayrı ayrı teşekkür ediyorum insllah sağlıkla ilerler bebeğim öğrendiğim andan itibaren dualarimdasiniz rabbim bizi duyuyor asla unutmayın
Cnm ilk iğne miydi senin ve vücudunda ne gibi degisiklikler oldu neler hissettin neler yaşadın bakalim şöyle de bizede umut olsunHepinize tek tek donemediysem kusura bakmayın ayrı ayrı teşekkür ediyorum insllah sağlıkla ilerler bebeğim öğrendiğim andan itibaren dualarimdasiniz rabbim bizi duyuyor asla unutmayın
Yok olmuyo ya yapamadım sürüklemdigo ama sürüklenmiyo msjHadi bakalım
Tabloyu senin olusturman lazım hani buraya ilk yazdığın yer var ya oraya gidip duzenliceksin tablo yapacaksinYok olmuyo ya yapamadım sürüklemdigo ama sürüklenmiyo msj
Ben yeni bir konu açabilirim belki yeni gelenler olurYok olmuyo ya yapamadım sürüklemdigo ama sürüklenmiyo msj
Aklimdasiniz canımAminnn canımmm sen dualarını eksik etme bizden yeterli
Evet canım ilk iğnem 11. Gün igrnedim şuan 13. Günüm iğneden sonra kasik batması göğüste hassasiyet bacaklarda ağrı vardı vücudumda değişen başka birşey olmadi, hep olumlu düşündüm olumlu oldu çok şükür inşallah da sağlıkla ilerler rabbim bizi işitiyor hergun Meryem suresi dinledim dua ettim dinlerken hep rabbim duydu sesimi darısı isteyen herkese insllahCnm ilk iğne miydi senin ve vücudunda ne gibi degisiklikler oldu neler hissettin neler yaşadın bakalim şöyle de bizede umut olsun
Ayy ne güzel ya inşallah bizede bu mutlu haberleri veremyi nasip eder rabbim. 8.günüm benimde ilk deneyimimEvet canım ilk iğnem 11. Gün igrnedim şuan 13. Günüm iğneden sonra kasik batması göğüste hassasiyet bacaklarda ağrı vardı vücudumda değişen başka birşey olmadi, hep olumlu düşündüm olumlu oldu çok şükür inşallah da sağlıkla ilerler rabbim bizi işitiyor hergun Meryem suresi dinledim dua ettim dinlerken hep rabbim duydu sesimi darısı isteyen herkese insllah
Şey peki testle gün gün takip edip mi emin oldunuz hani mesela iğne etkisinin geçtiğini nasıl anladiniz adetinize ne kadar vardiEvet canım ilk iğnem 11. Gün igrnedim şuan 13. Günüm iğneden sonra kasik batması göğüste hassasiyet bacaklarda ağrı vardı vücudumda değişen başka birşey olmadi, hep olumlu düşündüm olumlu oldu çok şükür inşallah da sağlıkla ilerler rabbim bizi işitiyor hergun Meryem suresi dinledim dua ettim dinlerken hep rabbim duydu sesimi darısı isteyen herkese insllah
İnsllah canım benim stres yapma olumlu düşün dua et haberlerimizi bejliyorim insllahAyy ne güzel ya inşallah bizede bu mutlu haberleri veremyi nasip eder rabbim. 8.günüm benimde ilk deneyimim
Buldum canım yapıcamay ama açmışsın konu senTabloyu senin olusturman lazım hani buraya ilk yazdığın yer var ya oraya gidip duzenliceksin tablo yapacaksin