- 16 Ocak 2022
- 1.238
- 484
- 29
Nezle oldum ya çıkamıyorum dışarı buda bahane işte beklemeye salı günü anca yaparım testiBen 4 tane aldım şimdiden senin belli olur az çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nezle oldum ya çıkamıyorum dışarı buda bahane işte beklemeye salı günü anca yaparım testiBen 4 tane aldım şimdiden senin belli olur az çok
Yaa bunu görünce agladım resmen rabbim daim etsin. Sürecinizden biraz bahsedermisinizHamileyim hamileyim Allah'ım bin şükrü sonsuz şükür rabbim 72 olan değerim 191
.
İsim iğne tarihi sonuç Butimarr 11 Aralık DilekHanim 14 Aralık @lilith00 15 Aralık Girlkiz 16 Aralık M Mrv135 16 Aralık D Dgnmasal 22 Aralık @GizAk 22 Aralık @Denz67543456 22 Aralık
Yazmadigim yada yanlış yazdığım varsa haber etsin
Ahahahaha takılıyorum bitanem Girlkiz biz tam test takıntılısıyız benim bugün 2. Günüm bitti bilmiyorum geçen ay ben çok üzüldüm söz vermiştim kendime yapmıcam diye ama bakalım2.gün mü 12. Gün mü... Bende 12.veya 14 gün beklemek
Bende ilk sayfaya yükledşm olmuş mu bitanem?
.Herkese merhaba6 aydır çocuk için uğraşıp son 4 ayımda ise ilaçlarla tedavi görüyorum evet Ben de pcos ile mücadele edenlerdenim artık bu forumun klasikleşmiş kadınlar yaygın başa belası olanBen ilk iğnemi kasım ayın da oldum fakat negatif sonuçlandı,22 aralık perşembe günü sol da olan tek olan 22mm yumurtam ile 17:30 ta iğnemi vuruldumpazar günü ise estrofeme başlayacağım umudum ocak ayında pozitif görmek şafak sayar gibi gün sayacağım umarım bu ay pozitif sonuçlanır.Çift sayılarda vardır bir hayır diyenlerdenim umarım herkesin duaları kabul olur çift çift çizgiler görürler rabbim herkesin duasını kabul etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
İsim İğne Tarihi Sonuç Butimarr 11 Aralık DilekHanim 14 Aralık @lilith00 15 Aralık M Mrv135 16 Aralık Girlkiz 16 Aralık D Dgnmasal 22 Aralık @GizAk 22 Aralık @Denz67543456 22 Aralık
Anladim cnm valla benimde aklim testteAhahahaha takılıyorum bitanem Girlkiz biz tam test takıntılısıyız benim bugün 2. Günüm bitti bilmiyorum geçen ay ben çok üzüldüm söz vermiştim kendime yapmıcam diye ama bakalım
Benim 10 gün nası geçecek onu düşünüyorum valla yarın pazar alamam düğünde var aklım orda dağılır birazAnladim cnm valla benimde aklim testte
Cokkk güzel olmuş canım eline sağlık inşallah hepimiz yeni yıla musmutlu girerizzBende ilk sayfaya yükledşm olmuş mu bitanem?
Ayyy inşşallah canımmm ağzın bal yesinCokkk güzel olmuş canım eline sağlık inşallah hepimiz yeni yıla musmutlu girerizz
Hep öyle istiyoruz ama insan beklerken daha çok üzülüyor regl olucakmiyim olmucakmiyim diye enazindan kötü sonuca alistiriyorum kendimi baktıkçaAhahahaha takılıyorum bitanem Girlkiz biz tam test takıntılısıyız benim bugün 2. Günüm bitti bilmiyorum geçen ay ben çok üzüldüm söz vermiştim kendime yapmıcam diye ama bakalım
Bende öyle düşünüyorum valla işte napcam kaçıncı gün başlıyom pazartesi miHep öyle istiyoruz ama insan beklerken daha çok üzülüyor regl olucakmiyim olmucakmiyim diye enazindan kötü sonuca alistiriyorum kendimi baktıkça
Bende 30 aralik gibu yapayım dedim ama galiba duramicam. Ne zaman yapsam acabaBenim 10 gün nası geçecek onu düşünüyorum valla yarın pazar alamam düğünde var aklım orda dağılır biraz
Senin iğne gününü saymazsan 8. Günün yapmaya başla bence var mı elinde şuan testBende 30 aralik gibu yapayım dedim ama galiba duramicam. Ne zaman yapsam acaba
Ya bişi dicem bu bat tarihi regl mi oluyo yoksa başka bi tarih mi bu sitede bu bunu öğrenemedim kimseye de soramadımüye olmadan da hep okuyodum ama bulamadımHep öyle istiyoruz ama insan beklerken daha çok üzülüyor regl olucakmiyim olmucakmiyim diye enazindan kötü sonuca alistiriyorum kendimi baktıkça
Çık teşekkür ederim canım aminBen
Çok sevindim canım benimm, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Rabbim size de enn kısa zamanda Nasip etsin canım ibsllahYaa bunu görünce agladım resmen rabbim daim etsin. Sürecinizden biraz bahsedermisiniz
Ay ay herkesde görelim o bebisi hadi insallahhhhh
Beklenen Adet Tarihi bas harfleri cnmYa bişi dicem bu bat tarihi regl mi oluyo yoksa başka bi tarih mi bu sitede bu bunu öğrenemedim kimseye de soramadımüye olmadan da hep okuyodum ama bulamadım