Gebeliğe Hazırlık Ovitreelle çatlatma iğnesi yapanlar gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya pardon bi arkadaş çif çizgi görmüş ona yazdım sandım.
Canım ben iğneden Bir gün önce ilişki oldu sonra iğne vuruldum 36 saati değerlendirdim sonraki gün olmadı diğer gün denedim yani bir gün aralıkla 3 sefer ilişki oldu

Neden 2 tane iğne yaptırdın

Ovulasyon testiyle takip ediyorum zaten
Kaçıncı günün senin bende ovulasyon testiyle bakıyorumda 12. Günündeyim hala ikinci çizgi var çok koyu değil ama çok açıkta

İğnenin 9. günündeyim, 19 mm iki tane yumurtam vardı, iğne etkisini bu ay aşırı derece hissettim, göğüs hassasiyeti uyku hali çok fazlaydı ama zaman geçtikçe belirtiler de azaldı, nedende içimde olumsuz bir his var, 1 Mayıs’ta test yapayım diyorum ama umutsuzum.

Bende 15 nisanda saat 12 de vurdum iğneyi ama bi belirtim uok ilk günler tabi benimde çok agrım oldu Karın ve kaşık agrım..Acaba hiç belirtisi olmayan varmı

Test yaptın mı hiç

Neden 2 tane iğne yaptırdın
Bilmiyorum doktor iki tane verdi ocak ayında da letrol diye bir hap ve menopur 75 iğne kullandım bı tane çatlatma iğnesi yapmıştım hamile kaldım ama düşük oldu bu sefer de yine letrol hap verdi bide gonalf 75 iğne kullandım iki tane çatlatma iğnesi verdi bende anlamadım çatlama sorunu yok yani olsaydi ilkinde olurdu diye düşünüyorum

Hayırlısı olsun umudunu yitirme Rabbim zamanı gelmişse en güzel haberi geçte olsa veriyor belki geç döllenme olmustur
Umarım öyle olmuştur küçük de olsa umudum var bakalım yarın ne olacak senin kaçıncı günün sen hiç test yaptın mi

Senin dozun çok yüksek olmuş direk aşılama için ilaçlar vermiş sanki hayırlısı olsun

Kızlar merhaba bugün iğnenin 12.günü beta 17 çoktu acilde ki doktor şüpheli dedi varmı aranızda böyle olan yada çevrenizde

k
Kızlar merhaba bugün iğnenin 12.günü beta 17 çoktu acilde ki doktor şüpheli dedi varmı aranızda böyle olan yada çevrenizde
sendemi 15 nisanda vurdun iğneyi iki gün sonra yine test ver artmışsa zaten vardır demek evde idrar testi yaptın mj

k

sendemi 15 nisanda vurdun iğneyi iki gün sonra yine test ver artmışsa zaten vardır demek evde idrar testi yaptın mj
Evet 15 Nisan’da vuruldum cuma tekrar yaptırıcam idrar testi yanıltıyor diye yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…