problem değil olsun inşallah bizde görürüz o çizgiyiYa pardon bi arkadaş çif çizgi görmüş ona yazdım sandım.
Canım ben iğneden Bir gün önce ilişki oldu sonra iğne vuruldum 36 saati değerlendirdim sonraki gün olmadı diğer gün denedim yani bir gün aralıkla 3 sefer ilişki olduYa pardon bi arkadaş çif çizgi görmüş ona yazdım sandım.
Neden 2 tane iğne yaptırdınKızlar merhaba 13 Nisan 2 tane çatlatma iğnesi yaptım hayırlısıyla bugün 7. Günüm gelin süreci birlikte yaşayalıminşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip eder belirtileriniz neler 27 Nisan test günüm sizin ne zaman ?
Kızlar merhaba 13 Nisan 2 tane çatlatma iğnesi yaptım hayırlısıyla bugün 7. Günüm gelin süreci birlikte yaşayalıminşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip eder belirtileriniz neler 27 Nisan test günüm sizin ne zaman ?
Kaçıncı günün senin bende ovulasyon testiyle bakıyorumda 12. Günündeyim hala ikinci çizgi var çok koyu değil ama çok açıktaOvulasyon testiyle takip ediyorum zaten
Test yaptın mı hiçKızlar merhaba 13 Nisan 2 tane çatlatma iğnesi yaptım hayırlısıyla bugün 7. Günüm gelin süreci birlikte yaşayalıminşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip eder belirtileriniz neler 27 Nisan test günüm sizin ne zaman ?
İşte 13 Nisan'da çatlatma iğnesi yaptım o günü saymazsak 13. GünümKaçıncı günün senin bende ovulasyon testiyle bakıyorumda 12. Günündeyim hala ikinci çizgi var çok koyu değil ama çok açıkta
Hayırlısı olsun umudunu yitirme Rabbim zamanı gelmişse en güzel haberi geçte olsa veriyor belki geç döllenme olmusturEvet evde yaptıgim testler negatifyarın 14. Gün kan vereceğim
Bilmiyorum doktor iki tane verdi ocak ayında da letrol diye bir hap ve menopur 75 iğne kullandım bı tane çatlatma iğnesi yapmıştım hamile kaldım ama düşük oldu bu sefer de yine letrol hap verdi bide gonalf 75 iğne kullandım iki tane çatlatma iğnesi verdi bende anlamadım çatlama sorunu yok yani olsaydi ilkinde olurdu diye düşünüyorumNeden 2 tane iğne yaptırdın
Umarım öyle olmuştur küçük de olsa umudum var bakalım yarın ne olacak senin kaçıncı günün sen hiç test yaptın miHayırlısı olsun umudunu yitirme Rabbim zamanı gelmişse en güzel haberi geçte olsa veriyor belki geç döllenme olmustur
Sonucun nedir acabaKızlar ben bugün test yaptım 13. Gün bugün silik ama belli olan ikinci çizgi çıktı 10 günde yapmıştım negatifti sizce gebelik var mıdır? Çok heyecanlıyım
Valla bende merak ediyorum doktorun verdiği gün soramadim sonradan msj attım ama sağolsun cevap vermediMerhaba neden iki tane acaba bana doktor bir tane verdi de merak ettim
Senin dozun çok yüksek olmuş direk aşılama için ilaçlar vermiş sanki hayırlısı olsunBilmiyorum doktor iki tane verdi ocak ayında da letrol diye bir hap ve menopur 75 iğne kullandım bı tane çatlatma iğnesi yapmıştım hamile kaldım ama düşük oldu bu sefer de yine letrol hap verdi bide gonalf 75 iğne kullandım iki tane çatlatma iğnesi verdi bende anlamadım çatlama sorunu yok yani olsaydi ilkinde olurdu diye düşünüyorum
Bence sor ben hiç duymadım iki tane vurulanı öğren bakalım nedenmiş ilgisiz insan cevap verirValla bende merak ediyorum doktorun verdiği gün soramadim sonradan msj attım ama sağolsun cevap vermedi
sendemi 15 nisanda vurdun iğneyi iki gün sonra yine test ver artmışsa zaten vardır demek evde idrar testi yaptın mjKızlar merhaba bugün iğnenin 12.günü beta 17 çoktu acilde ki doktor şüpheli dedi varmı aranızda böyle olan yada çevrenizde
Evet 15 Nisan’da vuruldum cuma tekrar yaptırıcam idrar testi yanıltıyor diye yapmadımk
sendemi 15 nisanda vurdun iğneyi iki gün sonra yine test ver artmışsa zaten vardır demek evde idrar testi yaptın mj
Bende 15 nisanda vurun öğlen 12 de hiç belirtin varmı pekiEvet 15 Nisan’da vuruldum cuma tekrar yaptırıcam idrar testi yanıltıyor diye yapmadım