- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 32
Bende dün 23 nisan da çatlatma iğnesini vuruldum bakalım ne olacakKızlar merhaba 13 Nisan 2 tane çatlatma iğnesi yaptım hayırlısıyla bugün 7. Günüm gelin süreci birlikte yaşayalıminşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip eder belirtileriniz neler 27 Nisan test günüm sizin ne zaman ?
Bende 23 nisanda sabah 9 da vuruldum. Ertesi gün sol kaşığımda sancı vardı bakalım akıbetimiz hayırlı güzel olur inşallahHadi hayırlısı hepimiz için inşallah
Amin inşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahBende 23 nisanda sabah 9 da vuruldum. Ertesi gün sol kaşığımda sancı vardı bakalım akıbetimiz hayırlı güzel olur inşallah
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallahBende dün 23 nisan da çatlatma iğnesini vuruldum bakalım ne olacak
Amin inşallahHepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Gözün Aydın canım darısı bizim başımıza inşallah en hayırlı zamanda bi kaç gün sonda tekrar yap daha net çıkarKızlar ben bugün test yaptım 13. Gün bugün silik ama belli olan ikinci çizgi çıktı 10 günde yapmıştım negatifti sizce gebelik var mıdır? Çok heyecanlıyım
inşallah vardır inşallah benimledir çok dua ediyorum hepimiz için Rabbim hepimize en güzelini nasip etsinGözün Aydın canım darısı bizim başımıza inşallah en hayırlı zamanda bi kaç gün sonda tekrar yap daha net çıkar
Çok dua et bize deYa teşekkür ederim
inşallah vardır inşallah benimledir çok dua ediyorum hepimiz için Rabbim hepimize en güzelini nasip etsin
Merhaba neden iki tane acaba bana doktor bir tane verdi de merak ettimKızlar merhaba 13 Nisan 2 tane çatlatma iğnesi yaptım hayırlısıyla bugün 7. Günüm gelin süreci birlikte yaşayalıminşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip eder belirtileriniz neler 27 Nisan test günüm sizin ne zaman ?
Ediyorum canım benim rabbim inşallah nasip edecekÇok dua et bize de
Bana da bir iğne verdi onu bende anlamadım halbuki iki taraftan 2 yumurtan gelişmiş dedi iki iğne verir diye düşündüm bir iğne verdiMerhaba neden iki tane acaba bana doktor bir tane verdi de merak ettim
Biri yeterli gördü herhalde boyuta göre mi veriyor anlamadımBana da bir iğne verdi onu bende anlamadım halbuki iki taraftan 2 yumurtan gelişmiş dedi iki iğne verir diye düşündüm bir iğne verdi
Senin yumurta kaç mmBiri yeterli gördü herhalde boyuta göre mi veriyor anlamadım
19 mm di benim ikiside. Bide siz 36 saat sonra denediniz ondan sonra bi daha denediniz mi ne kadar sıklıkta denemek lazım iğneden sonra sizin bebek görünmüş sizden yardım alayımBiri yeterli gördü herhalde boyuta göre mi veriyor anlamadım
İkiside 19 mm dedi iki taraftan birer taneSenin yumurta kaç mm
Bende bebek yok ki karıştırdın sanırım canım ben bu akşamüstü 5 ye iğne olucam ilk deneme bilmiyorum hiç doktor bu akşam yaşama ilişki yarın akşam başla gün aşırı olsun dedi19 mm di benim ikiside. Bide siz 36 saat sonra denediniz ondan sonra bi daha denediniz mi ne kadar sıklıkta denemek lazım iğneden sonra sizin bebek görünmüş sizden yardım alayım
Ya pardon bi arkadaş çif çizgi görmüş ona yazdım sandım.Bende bebek yok ki karıştırdın sanırım canım ben bu akşamüstü 5 ye iğne olucam ilk deneme bilmiyorum hiç doktor bu akşam yaşama ilişki yarın akşam başla gün aşırı olsun dedi