- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 32
Benimde 19mm iki yumurtam oluştu 22 nisanda iğnem oldu. Benimde 4. Günüm. İğneden ertesi gün iki gün kasıklarımda ve belimde ağrı oluştu kaşık ağrım arada ama sıklıkla bel ağrım varİğnenin 9. günündeyim, 19 mm iki tane yumurtam vardı, iğne etkisini bu ay aşırı derece hissettim, göğüs hassasiyeti uyku hali çok fazlaydı ama zaman geçtikçe belirtiler de azaldı, nedende içimde olumsuz bir his var, 1 Mayıs’ta test yapayım diyorum ama umutsuzum.
Bende 20 nisan da vuruldum beklemek zorMerhaba bende iğnemi 20 nisanda vurdurdum öğlen 12de hergünü değerlendiriyoruz şuan adet olacakmışım gibi sancım var karnımda deniyoruz inşallah olur bı sefer
Bnmde 6.gunum :)Benim daha 6,günüm bugün
Merhaba canım hangi gün vuruldun iğneyiBenim daha 6,günüm bugün
Aynı tarihte iğne olmuşuz canım şuan her hangi Bi belirtin var mı hafta sonu sağ kasık ağrım ve bel ağrım vardı bugün hiç bir belirtim yok benim hafif bir bel ağrım var ama iğneye yormuyorum ben pekBenimde 19mm iki yumurtam oluştu 22 nisanda iğnem oldu. Benimde 4. Günüm. İğneden ertesi gün iki gün kasıklarımda ve belimde ağrı oluştu kaşık ağrım arada ama sıklıkla bel ağrım var
Testler icin coook erken şuanda daha eğer hamilelik olacaksa bile yeni yeni tutunmaya başlayacaktır suan da ne kanda ne testte çıkmazı imkansız. O çıkanlar iğnenin etkisi canim acele etmeMerhaba arkadaşlar birileri bana yardımcı olsun lütfen22 nisanda ovitrelle vuruldum 24 nisanda sağ kasığım da çok ağrı ve batma oldu 26 nisanda yani dün belim çok ağrıdı ve gaz sancısı gibi ağrılarım vardı şişkinlik ona keza zaten ama bugün hiç bişey yok iğneyi yapalı 6. Gün biz Bi hevesle erken gebelik testi yapmıştık 25 nisanda çift çizgi çıktı bugün tekrar kaset tipi test yaptık çok silik çizgi çıktı bu arada dün de kanda beta bakmıştık 16 çıktı sizce sonuç ne olur tecrübeleriniz paylaşır mısınız rica etsem
Öyle ya zaman hızlı geçiyor ama her ay aynı umut ve sonundaki mutsuzluk yoruyor insanıAmin inşallahSizde çok beklemişsin yani uzun bir zaman dilimi kolay değil
İnşallah kuzum hakkımzda hayırlısı olsunBenımde 2.bu canımm ınsallah bu kadar çabamıza olumlu sonuc alırız
Bilmiyorum ama birinin hikayesini okudum sürekli ovulasyon testi yapmış o hep 2 çizgi olunca gebelik testi yapmış sonuç pozitifOvülasyon doğru sonuç verir mi ki
Kan verdin miCanım yarın kan verecegim sizinle sonucu paylaşırım
İğne olduğun saatten 36 saat sonra ilişki öneriliyor daha sonrasında ertesi günde daha sonrasında gün aşırı 2 kere daha bana doktorum böyle önerdiHayırlı ramzanlr insallh bu ayın hürmetine hepimi evlatlarımızı kucağımıza aliriz utanarak kusura bakmayın bişey sormak istiyorum ben bugün 13.45de ovitrelle iğne oldum ilişki nasıl olmalı sizce oruçlu olunduğu için saatin farkı olurmu günde bir kere yeterlimi sizce kusura bakmayın biraz özel oldu
Benımde 2.bu canımm ınsallah bu kadar çabamıza olumlu sonuc alırızBenim de bugün 12.gündü önceden 3 tane başarısız iğne deneyimim olduğu için cesaret edemiyorum test yapmaya. İnşallah vardır canm senin bikaç gün sonra tekrar kan ver
banada öyle önerdiİğne olduğun saatten 36 saat sonra ilişki öneriliyor daha sonrasında ertesi günde daha sonrasında gün aşırı 2 kere daha bana doktorum böyle önerdi
Bende 25nısanda yaptım canım hersey ıcın cok erken en az 13gün sonra diyorlar beklemek gerekMerhaba arkadaşlar birileri bana yardımcı olsun lütfen22 nisanda ovitrelle vuruldum 24 nisanda sağ kasığım da çok ağrı ve batma oldu 26 nisanda yani dün belim çok ağrıdı ve gaz sancısı gibi ağrılarım vardı şişkinlik ona keza zaten ama bugün hiç bişey yok iğneyi yapalı 6. Gün biz Bi hevesle erken gebelik testi yapmıştık 25 nisanda çift çizgi çıktı bugün tekrar kaset tipi test yaptık çok silik çizgi çıktı bu arada dün de kanda beta bakmıştık 16 çıktı sizce sonuç ne olur tecrübeleriniz paylaşır mısınız rica etsem