Gebeliğe Hazırlık Ovitreelle çatlatma iğnesi yapanlar gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba 13 Nisan 2 tane çatlatma iğnesi yaptım hayırlısıyla bugün 7. Günüm gelin süreci birlikte yaşayalım 😊 inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip eder 🙏🙏 belirtileriniz neler 27 Nisan test günüm sizin ne zaman ?
Bende dün 23 nisan da çatlatma iğnesini vuruldum bakalım ne olacak

Bende şimdi vuruldum catlama ignemi 🤩 pazartesi aşılamam var Allahin izniyle 🥰 Rabbim bu mübarek ayda hepimize evlat nasip etsin insallahhh🌸

Bende yarın 12de kendım vurucam 😍 2.iğnem bu yaş 24 hayırlısı olsun kızlar hakkımızda inşallah tez zamanda istediğimize kavuşuruz sağlıkla 🥲💕

Kızlar ben bugün test yaptım 13. Gün bugün silik ama belli olan ikinci çizgi çıktı 10 günde yapmıştım negatifti sizce gebelik var mıdır? Çok heyecanlıyım

Eklentiler

• IMG_20210426_155957_946.jpg
    IMG_20210426_155957_946.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 137
Kızlar ben bugün test yaptım 13. Gün bugün silik ama belli olan ikinci çizgi çıktı 10 günde yapmıştım negatifti sizce gebelik var mıdır? Çok heyecanlıyım
Gözün Aydın canım darısı bizim başımıza inşallah en hayırlı zamanda bi kaç gün sonda tekrar yap daha net çıkar ♥️♥️♥️♥️

Ya teşekkür ederim
Gözün Aydın canım darısı bizim başımıza inşallah en hayırlı zamanda bi kaç gün sonda tekrar yap daha net çıkar ♥️♥️♥️♥️
inşallah vardır inşallah benimledir çok dua ediyorum hepimiz için Rabbim hepimize en güzelini nasip etsin 🥰❤️❤️

Kızlar merhaba 13 Nisan 2 tane çatlatma iğnesi yaptım hayırlısıyla bugün 7. Günüm gelin süreci birlikte yaşayalım 😊 inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip eder 🙏🙏 belirtileriniz neler 27 Nisan test günüm sizin ne zaman ?
Merhaba neden iki tane acaba bana doktor bir tane verdi de merak ettim ☺️

Biri yeterli gördü herhalde boyuta göre mi veriyor anlamadım
19 mm di benim ikiside. Bide siz 36 saat sonra denediniz ondan sonra bi daha denediniz mi ne kadar sıklıkta denemek lazım iğneden sonra sizin bebek görünmüş sizden yardım alayım 🥰

19 mm di benim ikiside. Bide siz 36 saat sonra denediniz ondan sonra bi daha denediniz mi ne kadar sıklıkta denemek lazım iğneden sonra sizin bebek görünmüş sizden yardım alayım 🥰
Bende bebek yok ki karıştırdın sanırım canım ben bu akşamüstü 5 ye iğne olucam ilk deneme bilmiyorum hiç doktor bu akşam yaşama ilişki yarın akşam başla gün aşırı olsun dedi

Bende bebek yok ki karıştırdın sanırım canım ben bu akşamüstü 5 ye iğne olucam ilk deneme bilmiyorum hiç doktor bu akşam yaşama ilişki yarın akşam başla gün aşırı olsun dedi
Ya pardon bi arkadaş çif çizgi görmüş ona yazdım sandım.

X