canım nasıl yaptın banada anlatirmisin bende düşünüyorum da adetimede 5 gün var , ücretli mi ? nasıl oluyoKızlar merhaba 13 Nisan 2 tane çatlatma iğnesi yaptım hayırlısıyla bugün 7. Günüm gelin süreci birlikte yaşayalıminşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip eder belirtileriniz neler 27 Nisan test günüm sizin ne zaman ?
amin canım sen gebesin insallah insallah diliyorum bu sabah namazının üstündeyim rabbim banada nasip etsin adetime 5 gün var hemde çatlatma iğnesi vurmayı düşünüyorum okadar değerlendirmeye ragmen neden olmuyor anlamıyorumMerhaba bende 13 nisanda çatlama iğnesi oldum sol kasığımda 3 4 gündür ağrı var bide alt karın bölgemde şiş ve akıntım çok fazla sizde nasıl belirtiler mevcut acaba? Rabbim bu mübarek günlerde evlat isteyen herkese nasip eder inşallah
Adetin 2. Veya 3. Günü doktora gidiyorsun doktor zaten yönlendiriyor canım yumurta takibi deniliyor bu tedaviye ilaçlar ücretli tabi bide doktor muayenesi öyle iştecanım nasıl yaptın banada anlatirmisin bende düşünüyorum da adetimede 5 gün var , ücretli mi ? nasıl oluyo
Canım benim çok teşekkür ederim hayırlısı bakalım inşallah rabbim hepimize nasip etsin. Bende pcos var o yüzden hamile kalman zor olur ama olur dedi doktor senin bir sıkıntın var mı değerlerine bakıldı mı? Üzülme moral çok önemli ben her olmadığında diğeri için yeniden umut taşıyorum bu kadar çabamıza karşılık rabbim nasip edecek inşallahamin canım sen gebesin insallah insallah diliyorum bu sabah namazının üstündeyim rabbim banada nasip etsin adetime 5 gün var hemde çatlatma iğnesi vurmayı düşünüyorum okadar değerlendirmeye ragmen neden olmuyor anlamıyorum
Ben de 14 Nisan da yaptrdm iğneyi benim bu 4.iğne umarım son olur hepimiz için hayırlısı olsunKızlar merhaba 13 Nisan 2 tane çatlatma iğnesi yaptım hayırlısıyla bugün 7. Günüm gelin süreci birlikte yaşayalıminşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip eder belirtileriniz neler 27 Nisan test günüm sizin ne zaman ?
Amin inşallah canım Rabbim herkese nasip etsinBen de 14 Nisan da yaptrdm iğneyi benim bu 4.iğne umarım son olur hepimiz için hayırlısı olsun
İnşallah canım güzel haber veririz buradan belirtin var mı ne durumdasınBen de 14 Nisan da yaptrdm iğneyi benim bu 4.iğne umarım son olur hepimiz için hayırlısı olsun
Yok canm 4.iğne olunca bünye alıştı sanırımİnşallah canım güzel haber veririz buradan belirtin var mı ne durumdasın
Merhaba bende iğnemi 20 nisanda vurdurdum öğlen 12de hergünü değerlendiriyoruz şuan adet olacakmışım gibi sancım var karnımda deniyoruz inşallah olur bı seferKızlar merhaba 13 Nisan 2 tane çatlatma iğnesi yaptım hayırlısıyla bugün 7. Günüm gelin süreci birlikte yaşayalıminşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip eder belirtileriniz neler 27 Nisan test günüm sizin ne zaman ?
Olabilir canım inşallah bu sefer son olur bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.Yok canm 4.iğne olunca bünye alıştı sanırım
Hadi hayırlısı hepimiz için inşallahMerhaba bende iğnemi 20 nisanda vurdurdum öğlen 12de hergünü değerlendiriyoruz şuan adet olacakmışım gibi sancım var karnımda deniyoruz inşallah olur bı sefer
İnşallah Rabbim isteyen herkese versin bu mübarek günlerde dualarımızı geri çevirmesinOlabilir canım inşallah bu sefer son olur bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.
İnşallah canım çatlama olduğu zaman ağrı oluyormuş galiba hepimiz için umutluyumMerhaba bende iğnemi 20 nisanda vurdurdum öğlen 12de hergünü değerlendiriyoruz şuan adet olacakmışım gibi sancım var karnımda deniyoruz inşallah olur bı sefer
Amin canım inşallah kaç yıldır istiyorsun çocukİnşallah Rabbim isteyen herkese versin bu mübarek günlerde dualarımızı geri çevirmesin
10 ay oluyor evleneli en başından çok istediğimiz için hiç korunmadık ama olmadı maalesefAmin canım inşallah kaç yıldır istiyorsun çocuk
İnşallah olur canım moralini bozma 4 yıl oldu benim olmayalı rabbim bi zaman nasip etmiştir diyorum10 ay oluyor evleneli en başından çok istediğimiz için hiç korunmadık ama olmadı maalesef