Gebeliğe Hazırlık Ovitreelle çatlatma iğnesi yapanlar gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç gebelik testi yapmadın mı şimdiye kadar yada ovulasın testi

Merhaba bende bu ay 15 inde iğne oldum . Çok ağrılı 3-4 gün geçirdim. Hala da ara ara kasık agrım oluyor . Bel agrım ve şişkinliğim mevcut Daha hıc test yapmadım 29 unu beklıyorum heycanla

Hiç gebelik testi yapmadın mı şimdiye kadar yada ovulasın testi
Yok hiç bis
Aaa aynı gün yapmışız hiç test falan yaptın mı ne alemdesinbelirtin falan var mı

Yok hiç bis

Aaa aynı gün yapmışız hiç test falan yaptın mı ne alemdesinbelirtin falan var mı
Evet yaptım canım dün dayanamayıp bide iğnenin etkisi ne kadar gösteriyor teste onu merak ettim ikinci çizgi silik çıktı. Midem kötü 2 gündür akıntım hala yoğun şekilde devam ediyor kasık ağrılarım hafifledi belim ağrıyor adet olacakmış gibi bakalım sende var mı Bi belirti canım

Ben hiç test falan yapmadım daha valla bende çok belirtiye takılmak istemiyorum psikolojik oluyor diye düşünüyorum göğüslerim şiş ara ara kasıklarıma değişik tatlı bir ağrı giriyor ama kısa sürüyor akıntım benim de devam ediyor hala öyle işte bilmiyorum ya Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlı sonuçlar alırız umarım hepimiz

Ayakta fazla durunca benim de bel ağrım oluyor adet olacakmışım gibi hissediyorum bende bakalım

Canım hergün spermler için sağlıksız olur en sağlıklı olanı gün aşırı doktorlar da böyle söylüyor zaten

Ne kullandın sen bu ay hangi ilaç yani yumurta takibi yaptin demi test ne zaman yap dedi senin doktorun

Ne kullandın sen bu ay hangi ilaç yani yumurta takibi yaptin demi test ne zaman yap dedi senin doktorun
Klomen kullandım yumurta takibi yaptı doktorum klomen bittikten sonra 8. Günde tek yumurta 22 mm oldu sonra çatlama iğnesi verdi 15 gün sonra test yap dedi

Klomen kullandım yumurta takibi yaptı doktorum klomen bittikten sonra 8. Günde tek yumurta 22 mm oldu sonra çatlama iğnesi verdi 15 gün sonra test yap dedi
Anladım canım hadi hayırlısı cümlemiz için Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşallah bu mübarek ayların hatrına inşallah

Merhaba, 17sinde iğnemi oldum, bat 4 Mayıs merakla bekliyorum. Daha önce de çatlatma iğnesi yapmıştım ama hiç bu kadar yoğun geçmemişti. Bir kaç gün boyunca şiddetli kasık ağrım oldu, göğüslerim aşırı hassaslaştı, yorgunluk uyku hali de fazlasıyla var. Hamileliğin ilk dönemlerinde görülen belirtileri yaşıyorum resmen. Sadece akıntım yok. Tabi iğne etkisidir tüm bunlar, umarım bu ay sonuç güzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…