Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Canım benım şimdi ben sana ne soylesem şuanki ruh halin düzelmicek bılıyorum.senın yasadıgın bu durumu defalarca yaşadım.hamıle oldugumu dusundum o heyecanla bekledım adet oldum.ama kısmettte ne varsa o olur belkıde ıgnenın etkısıydi ben bır kere kımyasal gecırdım adetım uc gun gecıktıkten sonra adet oldm kanda 80 cıkmıstı takıp ıcın test verdım 15 e dusmustu şok olmuştum sonrada adet olmustum.kımysaldı cunku.Sımdı bu ay olmadıysa morelını bozma Rabbım hayırlısıyla zamanı gelınce nasıp etcek adetın bıtsın tekrar denersınız yenı yıldan sonra ınsallah guzel habeler alırsınız.
Çok teşekkür ederim dediğin gibi ne kadar üzülürsem üzüleyim vardır Allahin bi bildiği bi zamanı. Nasip artık

Çok teşekkür ederim dediğin gibi ne kadar üzülürsem üzüleyim vardır Allahin bi bildiği bi zamanı. Nasip artık
Evet kendını uzme bak.Bizde deniyoruz olmuyor hemde hıcbır sorun yoktu. cunku ben cok stres yapıyordum doktorda dedıkı stres oldgun ıcın tupler tıkanıyor yumurta ıle sperm kavusamıyor kürtajdan sonra cok stres yaptım 3 ay denedık olmadı 4. Ay bu defa tuttu ama hala hıcbır sey net degıl.O yuzden ben rahat degılım suan.Sakın uzulme bu ay stres olma rahat ol bıde hıc dusunme gebelıgı akısına bırak.

Merhaba bende 4 Aralık pazartesi vuruldum iğneyi cumartesi akşam erken gebelik testi yaptım negatifti bu 2. İğnem inşallah pozitif e döner diye umut ediyorum
Size de hayırlı olsun 🙏🥰
İnşallah döner benim de bugün 11. Gün test yaptım ama çok silik bi çizgi var gibi belki göz yanılması da olabilir sizce erken mi yapmışım daha ilk denemem 🥹

İnşallah döner benim de bugün 11. Gün test yaptım ama çok silik bi çizgi var gibi belki göz yanılması da olabilir sizce erken mi yapmışım daha ilk denemem 🥹
Canım devam et yapamaya varsa tekrar koyulasıcak.Insallah vardır ve guzel haberı alırsın.zaten kesın sonuc 14. Gunden sonra oluyormuş

Yaaa inşallah valla bugün moralmen baya çöktüm tabi rabbim hayırlısını versin inşallah gönlümüzden geçeni nasip etsin 🤲❤️
Hiç çökme sakın.Ben aylardır bu silsilenin içindeyim bu ay saldım kendımı artık.iğneyi yaptıktan sonra 12. Gun test yaptım sılıktı sonra koyulasmaya basladı bugun 16. Gunum yarın tekrar kan verıcem artış olmuşmu dıye.Bende tedırgınım ama dusunmemeye calısyorum.sen yarında ilk idrarla yap 14. Gune kadar bakalm test nasıl olcak adet olmadıgın surece umut var hem daha 11. Gun senın.testın fotografını atabılır mısın bakayım sılınmiş mi tamamen.

Hiç çökme sakın.Ben aylardır bu silsilenin içindeyim bu ay saldım kendımı artık.iğneyi yaptıktan sonra 12. Gun test yaptım sılıktı sonra koyulasmaya basladı bugun 16. Gunum yarın tekrar kan verıcem artış olmuşmu dıye.Bende tedırgınım ama dusunmemeye calısyorum.sen yarında ilk idrarla yap 14. Gune kadar bakalm test nasıl olcak adet olmadıgın surece umut var hem daha 11. Gun senın.testın fotografını atabılır mısın bakayım sılınmiş mi tamamen.
Aslında tamamen bugün negatife dönüyor 9 günde de hafif silik çizgi var ama bugün çıkmadı yarın mı yapsam daha iyi yoksa 14 gün mü test yapsam daha iyi bi nebze de olsa içimi rahatlattın canım teşekkür ederim ❤️🌸

Merhaba kızlar bir şey sora bilirmiyim ben dün 10.50 de çatlatma iğnesi yaptırdım ama hiç bir belirtim yok çatlamadı mı acaba yada böyle olup çatlayan oldu mu aranızda

Merhaba kızlar bir şey sora bilirmiyim ben dün 10.50 de çatlatma iğnesi yaptırdım ama hiç bir belirtim yok çatlamadı mı acaba yada böyle olup çatlayan oldu mu aranızda
öncelikle hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın ben iğneyi vurulduğum gün bişi hissetmedim ama sonraki gün çok ağrım oldu sebebini bilmiyorum herkeste farkli gösterebiliyor malesef catlamıştır büyük ihtimal zaten 36 ve48 saat arası catlıyormıs ilişkileri kaçırma inşallah güzel sonuçlar alırsın 🌸

Amin canım rabbim herşeyin hayırlısını nasip
Ben bundan önce aşıla yaptırıp tekrar çatlatma iğnesi vurulduğumda kasıklarım çok ağrımıştı alıntım var dı ama dünden bu güne hiç bir şey yok sadece ara ara belimde sızı oluyor bu kadar anlam veremedim

Aslında tamamen bugün negatife dönüyor 9 günde de hafif silik çizgi var ama bugün çıkmadı yarın mı yapsam daha iyi yoksa 14 gün mü test yapsam daha iyi bi nebze de olsa içimi rahatlattın canım teşekkür ederim ❤️🌸
Canım eger sabır edebilirsen 14. Gun yap ama yok edemıcem dıyorsan ılk ıdrarla yap yarın.zaten once sılınıyor sonra yavas yavas koyulasıyor.Sen ıcını ferah tut bebısın senınleyse kendını enınde sonunda gosterıcek😍

Merhaba canım ben ıkı defa yaptırdım catlatma ıgnesı doktor 36 saat sonra ılıskı ve gün asırı 3 defa daha en az olsun demıstı.İlk iğnemde ,iğneyı yaptıgımın ertesı gunu yanı şoyle bı 24 saat gecmıstı ustunde sagdaydı yumurtam sag tarafım agrıyordu hatta bı ara aşırı şiddetlı agrımıstı ve çatlamış oluyormus o an.ve o ay gebe kalamadım.Bu ayda aynı sekılde yaptırdım ama gecenki gibi bı agrı olmadı hafıf oluyordu bı ara o hafıf agrıdan bıraz fazla oldu o kadar ve testım suan pozıtıf.Yanı dıkkatını cok verme sen gunlerını degerlendır ve stres olma.

Canım eger sabır edebilirsen 14. Gun yap ama yok edemıcem dıyorsan ılk ıdrarla yap yarın.zaten once sılınıyor sonra yavas yavas koyulasıyor.Sen ıcını ferah tut bebısın senınleyse kendını enınde sonunda gosterıcek😍
İnşallah canım sabır ederim en doğru öyle olur hiç değilse yoksa ümit etmem inşallah sende güzel haberler alırsın uzun yol katetmişsin rabbim gönlündekini versin 😘🤲

Amin canım rabbim herşeyin hayırlısını nasip
Ben bundan önce aşıla yaptırıp tekrar çatlatma iğnesi vurulduğumda kasıklarım çok ağrımıştı alıntım var dı ama dünden bu güne hiç bir şey yok sadece ara ara belimde sızı oluyor bu kadar anlam veremedim
Akıntı bende de olmadı ya da anlayamadım çünkü Progestron kullanıyorum belki onunla birlikte anlayamadım inşallah yeni yıla mucizelerimizle gireriz ❤️

X