Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu oturma grubunda seçim yapamadım:(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
kahverenginin modeli daha güzel ama daha açık rengi olursa daha hoş olur diye düşünüyorum .mesela sütkahverengi,bal köpüğü,bej rengi olabilir.

kahverenginin modeli daha güzel ama daha açık rengi olursa daha hoş olur diye düşünüyorum .mesela sütkahverengi,bal köpüğü,bej rengi olabilir.

sütlü kahvesi var bide bu modelın kahvesı çok koyu kalır zaten belkı yastıklarla renklendrılebılır ama .sevalkan adlı arkadaşımızın paylaştıgıda guzel geldı bana onunda markasını öğrenıp bakıcam bi

canım bunun markası neydi sitesinden bakayım kullanışlı bi takım olmuş güle güle kullan:) fotoraflarınıda bekliyoruz ozaman:)
saloni mobilya SALONİ | akıllı mobilyalar - PUZZLE
BURSA
İSTANBUL / MASKO
İZMİR / KARABAĞLAR
İZMİT / MOBESKO
ADANA / ÇUKUROVA
SURİYE / HALEP te mağazaları var sen hangi şehirdesin bilmiyorum tabi..

ne çok açık krem beyaz gibi ne de çok koyu almayın ikisinin de temizlikleri zor oluyor karışık desenli alın ve hafif çok büyük olmayan mobilyalar alın temizliği rahat olsun yoksa temizlikte çekmesi kaldırması inanılmaz zor oluyor

Eklediğin beyaz takımı ben direk elerdim canım. Sürekli kullanacağın için rahatlık önemli. O koltukların arkası kısa, yaslanılmaz bile.
Mor ile kahve arasında kahveyi seçerdim. Modeli çok daha hoş.

evet beyaz rahat değil sırtını bırak oturma yerlerıde kotu pek o zaten ağır basmıyodu düşünmemeye başladım bnde onu .

aa çok iyiyi canım manısadayım izmire gidip görebilirim teşkkürler:)
saloni inegöl mobilyasıdır iyidir.farklı modeller de var fırsatınız olursa gidip bakın derim..yataşla sınırlı tutmayın gösterdiğiniz modeller hoş ama temizliğine kullanımına da dikkat edin siz de benim gibi günlük kullanacaksınız çünkü..

evet haklısınız sız baya araştrmısınız guzel bı model çok kullanışlı begendım bende gercekten ramazandan sonra gtmeyı düşünoduk zaten karabaglara salonide ordaymış mutlaka gidicem teşkkrler

Ben de hem salon hem oturma odası olarak kullanıyorum koltuklarımı.
Modeli ne olursa olsun size şu tavsiyeyi vermek istiyorum.
Biz bellonadan şönil kumaşlı koltuk aldık. Çelik konstrüksiyonu iyiydi ama Sık kullandığımız koltukların kumaşı pamuklandı, esnedi koltukta kumaş dalgalı gibi görünüyordu.
Servis ile kumaş değişimi yaptırdık. Umarım bu kumaşta sorun olmaz.

Oturma koltuklarında şekilden çok kumaş ve konstrüksiyon kalitesine dikkat etmenizi öneririm.
Hayırlı olsun.

Son düzenleme:
ben moru beğendim farklı duruyor yani güzel cool :))) diğeri çok klasik bir model ve hantal biraz

merhaba canım özel mesaj atamıyorum sana henüz koltuk takımın geldimi nasıl memnunmusun gttım görmeye ama puzzle yoktu 15 gun sonra gelcekmış ama mobılyaları gercekten kalıtelı salonının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…