- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.996
- 798
- Konu Sahibi landemiyoladiyola
-
Acikca konusun. Ayrilmak mi istiyorsun deyin. Tekkifin benden mi gelmesini istiyorsun yuva yikan taraf olmamak icin deyin. Beni sevmiyorsan artik bunu anlayabilirim ama bu sekilde hem bana hem de kendine zulum ediyorsun deyin.Çocuklari bırakıp tatile bile gitme imkanımız var ama istemiyor. Artik öyle bir asama ki, ben onu kucuk oglumla bırakıp büyük oglumla tatile gidiyorum. Kucuk spor antrenmanları nedeniyle gelemiyor, esim zaten gönüllü gelmemeye, birlikte kalacaklar, biz gidecegiz. Ama işte ben esimle de gitmek istiyorum yada ailece. Boyle sanki bosanma provası
Nicke bakmadan okuyup, yorumun yarısında sen oldugunu anlamam25 yıllık evlisiniz el insaf yani.hanımlar kızacaksınız belki ama 25 senede birbirine aşkla balan çiftlere özenmek de bana garip geliyor.sizin hiç mi hayata karşı sevginiz isteğiniz azalmıyor anlamıyorum valla.maşallah herkes ne çok seviyor yaşamayı.
Dün akşam yine bir cümle sonrasi canıma tak etti, gel konuşalım dedim, cok uykusu varmis, gitti yatti uyudu, mevzunun derin olduğunu anlamıştı. Ben bu dediğiniz cümlelere yakin bir mektup yazdım ama verip vermemeyi düşünüyorum simdi.Acikca konusun. Ayrilmak mi istiyorsun deyin. Tekkifin benden mi gelmesini istiyorsun yuva yikan taraf olmamak icin deyin. Beni sevmiyorsan artik bunu anlayabilirim ama bu sekilde hem bana hem de kendine zulum ediyorsun deyin.
Niyetimin can yakmak olmadığını biliyorsunuz zaten yine de üzgünüm bunun için. Ayrılmaya hazır olmadığınızı, aksine bu ihtimalden korktuğunuzu hissettim. Sizi bitirmiş derken de haddimi aşmış gibi oldum ama birkaç yıl bu soğukluk için uzun bir süre ve ısınmak için çabası yok gibi. Siz kendi hayatınıza devam edin derim, kendinizi iyileştirmeye. Belki sizde görmek istediği bir değişim vardır. Belki onun da bir umudu vardır ilişki için. Gitmekte özgür olduğu halde gitmiyor ne de olsa.Sozleriniz canımı yakti ama o kadar doğru gozlemlemissiniz ki, tesekkur ederim. Ben psikologa gittikçe kendimi yeniden sevmeye başladım resmen. Düşünüyorum çocuklarım büyüyor. Onlar birkac sene sonra iyice büyüyüp gittiğinde o da giderse yapayalnız kalacağım. Kendi düzenimi simdiden kurmalı miyim diyorum resmen. Terk edilmekten korktuğum için mi acaba bu arayış içindeyim?
Dost acı söyler, sözleriniz iyiliğim icin çok net anladım, asla haddinizi asmadiniz, ne demek, hiçbir problem yok, aksine çok teşekkür ederim.Niyetimin can yakmak olmadığını biliyorsunuz zaten yine de üzgünüm bunun için. Ayrılmaya hazır olmadığınızı, aksine bu ihtimalden korktuğunuzu hissettim. Sizi bitirmiş derken de haddimi aşmış gibi oldum ama birkaç yıl bu soğukluk için uzun bir süre ve ısınmak için çabası yok gibi. Siz kendi hayatınıza devam edin derim, kendinizi iyileştirmeye. Belki sizde görmek istediği bir değişim vardır. Belki onun da bir umudu vardır ilişki için. Gitmekte özgür olduğu halde gitmiyor ne de olsa.
Ben eski esime mail atmistim. Konusamiyoruz o yuzden hissettiklerimi yazarak anlatmaya karar verdim diye.Dün akşam yine bir cümle sonrasi canıma tak etti, gel konuşalım dedim, cok uykusu varmis, gitti yatti uyudu, mevzunun derin olduğunu anlamıştı. Ben bu dediğiniz cümlelere yakin bir mektup yazdım ama verip vermemeyi düşünüyorum simdi.
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Anne babam 30 senedir evli, hala birbirlerine bakarken o aşkı görüyorum. Bazen konuşmadan sadece bakışırlar birkaç saniyeliğine, gözleri sevgiyle parıldar. Yani bunun kaç senelik evli olduğunla değil gerçekten sevdiğinle ilgisi var diye düşünüyorum. Hatta anne babamın seneler geçtikçe sevgilerinin daha da arttığını da düşünüyorum25 yıllık evlisiniz el insaf yani.hanımlar kızacaksınız belki ama 25 senede birbirine aşkla balan çiftlere özenmek de bana garip geliyor.sizin hiç mi hayata karşı sevginiz isteğiniz azalmıyor anlamıyorum valla.maşallah herkes ne çok seviyor yaşamayı.
Zaten bu yorumu yazan arkadas nasıl bir fazla yazdıysa okumamış bile, yazmak için yazmis. 16 senelik evliyim, kaldi ki dediğiniz gibi ona göre belli bir yasin üstüne gelince ölmek lazım sanirim, yaşamı sevdiğimize bile takılmış. Hayata böyle bakan birinden onlarca yas gencim, güzelim ben yahu, yazikBence yanlış düşünüyorsunuz. Anne babam 30 senedir evli, hala birbirlerine bakarken o aşkı görüyorum. Bazen konuşmadan sadece bakışırlar birkaç saniyeliğine, gözleri sevgiyle parıldar. Yani bunun kaç senelik evli olduğunla değil gerçekten sevdiğinle ilgisi var diye düşünüyorum. Hatta anne babamın seneler geçtikçe sevgilerinin daha da arttığını da düşünüyorum
Malesef tüm yaz yok yatili misafir geldi, yok ben romatizma atagi geçirdim, onun beli ağrıdı, isler coktu, yok ıvır zıvır gecti gitti.. Ben hadi demedim olmadi. Ben de esimi esim gibi yatak odasında görüyorum bir tek, sevgisini belli etse belki cinsellige takilmayacagim bileCinsellik yokmuş, somut hata olarak gayet yeterli bir sebep. Hukuk bile bu konuda haklı görüyor sizi.
Ben de böyle düşünüyorum açıkçası. Uzun sureli iliski yada monotonluk vs. degil bu. Büyük bir soğuma var sanki.. Adam yalniz kalmaktan hoşlanıyor artik. Konu sahibiyle ayni odada bile kalmamış tatilde. Evde akşamları konuşmuyor paylaşım yok. Anlayamadım.Bence eşinizle aranızda olmayan, olamayan şeyler cidden sıkıntılı.
Biraz hafife alınmış yorumlarda.
Kolunuza dokunması dahi mutlu etmiş sizi. Bu çok üzücü geldi bana. Fiziksel olarak o kadar uzaksıniz birbirinizden demek ki. 16 yıllık evli olunca bunun normal mi görülmesi gerekiyor? Çok saçma.
Tamam dolu dizgin bir aşk yaşanmayacak ama koluna dokunmanin bile esktra birşey sayıldığı şey evlilik değildir.
Boşanıp boşanmama konusunda birşey diyemem ama yaşadığınız şey evliliği bırakın ev arkadaşlığı bil değil.
Evliliklerin yüzde 90ı böyle diyerek ne kolay normalleştirmişsiniz mutsuzluğu, sevgisizliği.22 yılda ne tutkusu bekliyorsuniz ki.Bana göre çok normal bir durum.Bir süre sonra tutku falan kalmıyor.Evliliklerin yüze 90 böyle olduğunu düşünüyorum.Bence fazla üzülüp düşünmeyin bu konu ile ilgili.
Valla bence uzun ilişkilerden sonra cinsellik için bi.tetikleyici gerekiyor. Ben mesela çocuk doğurmadan önce libidosu yerinde biriydim. Çocuktan sonra ne istek kaldı ne de halim. Ne gerek var modundayım biraz da. Bi de 15-16 senedir aynı kişiyle, e bi süre sonra nasıl diyim monoton geliyo işte giriş gelişme sonuç her şeyin nasıl olacağını biliyosun :) bu yüzden ben bazen bişeyler okuyorum ya da izliyorum bu da itirafım olsun. :) Yoksa hiç aklıma gelmeyecek bi ara aseksüel mi oldum diye sorguladım.Malesef tüm yaz yok yatili misafir geldi, yok ben romatizma atagi geçirdim, onun beli ağrıdı, isler coktu, yok ıvır zıvır gecti gitti.. Ben hadi demedim olmadi. Ben de esimi esim gibi yatak odasında görüyorum bir tek, sevgisini belli etse belki cinsellige takilmayacagim bile
Bence eşinizle aranızda olmayan, olamayan şeyler cidden sıkıntılı.
Biraz hafife alınmış yorumlarda.
Kolunuza dokunması dahi mutlu etmiş sizi. Bu çok üzücü geldi bana. Fiziksel olarak o kadar uzaksıniz birbirinizden demek ki. 16 yıllık evli olunca bunun normal mi görülmesi gerekiyor? Çok saçma.
Tamam dolu dizgin bir aşk yaşanmayacak ama koluna dokunmanin bile esktra birşey sayıldığı şey evlilik değildir.
Boşanıp boşanmama konusunda birşey diyemem ama yaşadığınız şey evliliği bırakın ev arkadaşlığı bil değil.
Aynı otel odasında kalmak istememe kısmını da sonradan okudum.Kesinlikle ya. Ben de okudukça çok üzüldüm ve evlilik rutini dediğimiz şey bu değil... Adam sadece fiziksel olarak eve gelip gidiyor anladığım kadarıyla, sıfır paylaşım. Aynı otel odasında kalmak istememek falan. Çok ciddi sıkıntılar bunlar. Ve ayrıca evet hafife alınmış, evlilikte kimse bir Romeo beklemiyor karşısında ancak bu kadarı da çok fazla. İnsan hiçbir şey olmasa gün içinde yaşadığı bir şeyi eşine anlatmak için heyecanlanıyor. Zor bir durum.
Onu da yaptım. Yillardir gotur beni diyordum lutfetmiyordu. Ben geçen yaz -sadece bir gece beyefendi ayarlayabildi- +18 bir otelde yer ayarladım. Cok guzeldi, orada bile uyumayı tercih edecekti de neyse uyutmadım. Sanki aseksuel. Hayir herseye arada bakıyorum telefon vs. birsey bulamıyorum. Kendimi bu kadar düşürmek istemiyorum ama maça gidiyor izlemeye, bir gün takip edeceğim artik ciddi ciddi düşünüyorum. Belki hic bilmediğim bir adam göreceğim. Artik nazar, buyu filan mi var diye düşünüyorum valla kendim gibi değilim anlamiyorumBir süre sonra erkek heyecan, kadın arzulanmak istiyor.
Bir haftasonu tatili ayarlayın bence. Siz onu heyecanlandırın o da sizi arzulasın. Ev arkadaşı değil karı koca olduğunuzu hatırlayın. Eğer ortada bir sadakatsizlik durumu yok ise bu ikinize de iyi gelir diye düşünüyorum.
Edit: Çocuklar olmadan tabii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?