- 2 Nisan 2020
- 402
- 291
- 53
- 36
- Konu Sahibi Butik alfa
-
Bişey soramiyorum işte ben doktora. Şimdi salgın da olduğu için evden pek çıkmıyorum mecbur kalmadıkça. Ama doktorumu degistiricemBenim önceki doktorum bu şekildeydi ayrintiya girmezdi bilgi vermezdi anca ben soracam oyle cevap verecek oda tam detayli degil sinirimi bozmaya basladi bende değiştirdim doktoru şimdiki doktorum cok iyi henuz 1 ay falan oldu ama cok çok dinliyor hrr soruma ssabirlacevap veriyor falan sende memnun değilsen değiştir bence doktor çok onemli rahatca soru sorup icin rahatlayana kadar cevap vermeli ve detayli bilgi vermeli bence bir doktor
Arayabilirsin ama ben ariyorum direk kendisiyle konuşabiliyorum hatta bugun aradim konustuk bayağı rahatlattı beni sende ara bence aklina takilan ne varsa sorBişey soramiyorum işte ben doktora. Şimdi salgın da olduğu için evden pek çıkmıyorum mecbur kalmadıkça. Ama doktorumu degistiricem
Adetim geçsin de duruma göre bakayım. Eşimle de konuşayım ben ağladıkça iyice üzüldü o daArayabilirsin ama ben ariyorum direk kendisiyle konuşabiliyorum hatta bugun aradim konustuk bayağı rahatlattı beni sende ara bence aklina takilan ne varsa sor
Bizde de durum ayni 2 gundur evde cenaze havasi vardı bugun doktor konuşunca rahatladim bende insallah bütün bu uzulmelerimiz bosa çıkarda sürpriz haberi alirizAdetim geçsin de duruma göre bakayım. Eşimle de konuşayım ben ağladıkça iyice üzüldü o da
İnşallah canım. Kaç gündür saçma sapan şeylere ağlıyorum zaten. Bugün de negatifi görünce eşim bişey söylemeden ağlamaya başladım sürekliBizde de durum ayni 2 gundur evde cenaze havasi vardı bugun doktor konuşunca rahatladim bende insallah bütün bu uzulmelerimiz bosa çıkarda sürpriz haberi aliriz
Bu igne hormonlarimizi alt üst etti iyice ustune bide evden cikmiyoruz hersey üst uste geldiİnşallah canım. Kaç gündür saçma sapan şeylere ağlıyorum zaten. Bugün de negatifi görünce eşim bişey söylemeden ağlamaya başladım sürekli
Ne zamandir çocuk düşünüyorsunuz canim ?İnşallah canım. Kaç gündür saçma sapan şeylere ağlıyorum zaten. Bugün de negatifi görünce eşim bişey söylemeden ağlamaya başladım sürekli
HahahahKızlar şunu görünce gülesim geldi. Biz normalde hamile kalamıyoruz millet hamileyken hamile kalıyor
Biz evleneli 13 ay oldu aslında yeni evliyiz ama ben çok istiyorum evlat sahibi olmayı. Her negatif gördüğümde yıkılıyorum böyleNe zamandir çocuk düşünüyorsunuz canim ?
Yahu ne şans var insanlarda yaKızlar şunu görünce gülesim geldi. Biz normalde hamile kalamıyoruz millet hamileyken hamile kalıyor
Esinde bir sorun var mi ? Sormami yanlis anlama lütfen insan basina gelince surekli sorup arastiriyor farkli farkli fikirler cikiyor falanBiz evleneli 13 ay oldu aslında yeni evliyiz ama ben çok istiyorum evlat sahibi olmayı. Her negatif gördüğümde yıkılıyorum böyle
Yok canim onun değerleri normal. Şeker hastası sadece. Bende pko var. Doktor yumurtan büyüyor ama catlamiyor dedi. İnsülin direncim var onun için ilaç kullanıyorumEsinde bir sorun var mi ? Sormami yanlis anlama lütfen insan basina gelince surekli sorup arastiriyor farkli farkli fikirler cikiyor falan
Anladim canım hayirli ve güzel haberleri alırız insallah canimizi sıkmayalımYok canim onun değerleri normal. Şeker hastası sadece. Bende pko var. Doktor yumurtan büyüyor ama catlamiyor dedi. İnsülin direncim var onun için ilaç kullanıyorum
İnşallah canım hakkımızda hayırlısıAnladim canım hayirli ve güzel haberleri alırız insallah canimizi sıkmayalım
Bizimde 8 ay oldu canım 6 aydır cocuk istiyoruz amaİnşallah canım hakkımızda hayırlısısiz ne kadarlık evlisiniz
Allah'ım daha fazla aratmadan nasip etsin ya. 32 yaşındayım çocuk için zamanım geçiyor gibi hissediyorumBizimde 8 ay oldu canım 6 aydır cocuk istiyoruz ama
Amin canim amin yok öyle dusunme 38 yasinda ikiz doğurdu bir akrabamiz oyle dusunup canini sıkma benceAllah'ım daha fazla aratmadan nasip etsin ya. 32 yaşındayım çocuk için zamanım geçiyor gibi hissediyorum
Hadi yaKızlar benimde bugün 11. Günüm test yaptım negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?