- 13 Nisan 2020
- 531
- 190
- 53
- Konu Sahibi Butik alfa
Ben 2 gun once yaptım negatif fakat hala adet olmadim doktorum biraz daha bekle sonra kan testi yap dedi hayirlisi olsun insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 2 gun once yaptım negatif fakat hala adet olmadim doktorum biraz daha bekle sonra kan testi yap dedi hayirlisi olsun insallah
Bende öyleyim 2 gundur allah kimsenin kucagini bos bırakmasın her ay heveslenip sonra hayal kirikligi yasamak çok zor gerçekten sıkma canını ben her yeni ay yeni bi umut diyerek kendimi avutuyorumDurup durup ağlıyorum sabahtir hiç belirti olmadan da hamilelik geçirenler var inşallah seninki de öyledir canım
Ya bir de benim ilk yaptığım testte silik çıktı bugün yaptığımda çıkmadı o yüzden iyice moralim bozulduBende öyleyim 2 gundur allah kimsenin kucagini bos bırakmasın her ay heveslenip sonra hayal kirikligi yasamak çok zor gerçekten sıkma canını ben her yeni ay yeni bi umut diyerek kendimi avutuyorum
Bende öyleyim 2 gundur allah kimsenin kucagini bos bırakmasın her ay heveslenip sonra hayal kirikligi yasamak çok zor gerçekten sıkma canını ben her yeni ay yeni bi umut diyerek kendimi avutuyorum
Gecen bana da aynisi oldu ikinci cizgi silik çıktı ama golge gibi değil daha koyu nasil mutlu olduk anlatamam ve ertesi sabah adet oldum tum umutlarim hayallerim yikildi cok çok uzuldum aşılamaya karar verdik direk ama virus yuzunden de doktorum beklememizi soyledi ve ayni tedaviyi uyguladı psikolojikmen tamamen bitmis durumdayim bi ağlıyorum bir gülüyorumYa bir de benim ilk yaptığım testte silik çıktı bugün yaptığımda çıkmadı o yüzden iyice moralim bozuldu
Amin canim sen güzel haberi verirsin insallahofff evett Allahtan ümit kesilmez ağlamayın valla bende baya bi sarsılcam olmazsa çünkü bi kere daha böyle heveslenmiştimidrar testinde ikinci çizgi silik çıkmıştı.Gece heyecanlanıp hastaneye gitmiştim kan testi yapmaya. Doktor negatif dediğinde gerçekten yerimde sendelediğimi hissettim tokat gibi çarpmıştı çok üzücüydü. Bir kaç gün etkisinden cıkamamıştım. Bilmiyorum hepimiz için hayırlısı olsun inşallah tez zamanda mutlu haberler almak dileğiyle
Amin canim sen güzel haberi verirsin insallah
Ne gibi belirtiler hissediyorsun canim ve adetine kac gün var ??Yaptım bugünkü negatif çıktı inanılmaz kötüyüm belirtileri hissediyorum ama test negatif. adet günü geçince kan testi yaptiricam çok kötüyüm ya çok umutlanmistim
Kasıklarımda hafif ağrı var. Göğüslerim sızlıyordu simdi hafifledi ama var yine de. Kahverengi alan büyüdü. Duygu değişimi var zaten kaç gündür dengem bozuldu iyice. Birkaç gündür bel ağrım var. Adet belirtisi gibi değil yani ben öyle hissetmiyorum hicNe gibi belirtiler hissediyorsun canim ve adetine kac gün var ??
Resmen beni anlattin kasik agrim var belim de de ara sira oluyor bide bazen sol kasigima da batma oluyor ve agri bacagima kadar iniyor ama adet agrisi gibi degil daha farkli , goguslerim de cok çok agiriyor ve büyüdüler ayrıca kahverengi bolum büyüdü ve altinda bisey varmis gibi kahverengi bolum biraz sertleşti ilk defa boyle bisey yasiyorum insallah ikimizinde bu üzüntüsü boşa cikar ve surpriz bir sekilde guzel haber alirizKasıklarımda hafif ağrı var. Göğüslerim sızlıyordu simdi hafifledi ama var yine de. Kahverengi alan büyüdü. Duygu değişimi var zaten kaç gündür dengem bozuldu iyice. Birkaç gündür bel ağrım var. Adet belirtisi gibi değil yani ben öyle hissetmiyorum hic
İnşallah canım benim ya adet öncesi göğüs ağrım olur ama bu ağrı acı 10 gündür var yani normal değil. Anlamadım ben bu işi inşallah güzel sonuçlar alırızResmen beni anlattin kasik agrim var belim de de ara sira oluyor bide bazen sol kasigima da batma oluyor ve agri bacagima kadar iniyor ama adet agrisi gibi degil daha farkli , goguslerim de cok çok agiriyor ve büyüdüler ayrıca kahverengi bolum büyüdü ve altinda bisey varmis gibi kahverengi bolum biraz sertleşti ilk defa boyle bisey yasiyorum insallah ikimizinde bu üzüntüsü boşa cikar ve surpriz bir sekilde guzel haber aliriz
Insallah canım inşallah gece gündüz dua ediyorum negatif görmeme ragmen hala umudum var nedenseİnşallah canım benim ya adet öncesi göğüs ağrım olur ama bu ağrı acı 10 gündür var yani normal değil. Anlamadım ben bu işi inşallah güzel sonuçlar alırız
Ben de öyle sürekli dua ediyorum. Bugün umudum kırıldı ama bakalımInsallah canım inşallah gece gündüz dua ediyorum negatif görmeme ragmen hala umudum var nedense
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah kaç gün var adetine veya kaç gün geçti?Ben de öyle sürekli dua ediyorum. Bugün umudum kırıldı ama bakalım
Aminn inşallah bugünü bitti kabul ediyorum 3 gün var. Senin peki? Benim çok düzensiz bir de adetim normal zamanında gelir inşallah. Doktor pko var demistiAllah dualarımızı kabul etsin inşallah kaç gün var adetine veya kaç gün geçti?
Benim de 2 gun geçti adetim, benim düzeniydi 29 gunu bir gun geçmezdi 3 ay oncesine kadar 32 ile 34 gunde bir gelmeye başladı doktor bana da pko var dedo gecen ay bende pazartesiye kadar dayanırsam inşallah o zaman tekrar test yapacamAminn inşallah bugünü bitti kabul ediyorum 3 gün var. Senin peki? Benim çok düzensiz bir de adetim normal zamanında gelir inşallah. Doktor pko var demisti
Ne sıkıntılı bir iş ya benim de 1-1.5 yıldır ilaçla adet oluyorumBenim de 2 gun geçti adetim, benim düzeniydi 29 gunu bir gun geçmezdi 3 ay oncesine kadar 32 ile 34 gunde bir gelmeye başladı doktor bana da pko var dedo gecen ay bende pazartesiye kadar dayanırsam inşallah o zaman tekrar test yapacam
Gercekten de sıkıntılı ve stresli bisey ben hic bir belirti gostermeme ragmen doktor pko var dedi onu da anlamadimNe sıkıntılı bir iş ya benim de 1-1.5 yıldır ilaçla adet oluyorum
Zaten adetin gelmiyor diye doktora gidiyorsun ilaç veriyor adetin 3. günü gel diyor kan veriyorsun bişey soylemiyor gidiyorsun. Sonra yine aynı sey. Aylardır bu oluyor sürekli yaGercekten de sıkıntılı ve stresli bisey ben hic bir belirti gostermeme ragmen doktor pko var dedi onu da anlamadim
Benim önceki doktorum bu şekildeydi ayrintiya girmezdi bilgi vermezdi anca ben soracam oyle cevap verecek oda tam detayli degil sinirimi bozmaya basladi bende değiştirdim doktoru şimdiki doktorum cok iyi henuz 1 ay falan oldu ama cok çok dinliyor hrr soruma ssabirlacevap veriyor falan sende memnun değilsen değiştir bence doktor çok onemli rahatca soru sorup icin rahatlayana kadar cevap vermeli ve detayli bilgi vermeli bence bir doktorZaten adetin gelmiyor diye doktora gidiyorsun ilaç veriyor adetin 3. günü gel diyor kan veriyorsun bişey soylemiyor gidiyorsun. Sonra yine aynı sey. Aylardır bu oluyor sürekli ya