• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OTRİVELLE İĞNE SABIRSIZLIK😕

Cevabın için çok teşekkürler ama benim sorum klomen kullanmadan sadece iğnenin vurulup vurulamayacağıydı aslında. Daha önce doktor kararı ile tedaviye sadece çatlatma iğnesi ile devam eden var mı diye sormak istemiştim.
Sanırım oluyor gelişip bi türlü çatlamayan yumurtalar için kiste dömüşmemesi için iğneyle çatlatıyolar diye biliyorum ben 😊

Ben 1 Nisan'da oldum. Birkac gün sonra test yapicam ama sabirsizliktan ölüyorum ya zaman geçmiyor ☹️
Canim ben klomeni ilk defa kullanmadim igneyi ilk defa kullandim bna 14 gun sonra test yap dedi ama okadar umutsuzum ki tek cizgiyi yine gormek istemiyorum adetimede 4 gun var sen yaparsan hber verirmisin totemim olsun benimde ☺

Canim ben klomeni ilk defa kullanmadim igneyi ilk defa kullandim bna 14 gun sonra test yap dedi ama okadar umutsuzum ki tek cizgiyi yine gormek istemiyorum adetimede 4 gun var sen yaparsan hber verirmisin totemim olsun benimde ☺
Bende polikislikle ugrasiyorum bu ay tam bi sene olucak bi kere bile hamile kalamadim ozele gitmeden once doktorlar beni cok oyaladi biseyin yok diye gonderiyolardi okadar umsuzum kiii dualarimda var falan ama o tek cizgiye alismisim ya korkuyodum yapmadum ama insallah allag iste seniii cikardi ayni gun insallah gorurum yapicam smdi yeni kalktim gunaydin bu arada gidim ilk idrarla yapim

Bende polikislikle ugrasiyorum bu ay tam bi sene olucak bi kere bile hamile kalamadim ozele gitmeden once doktorlar beni cok oyaladi biseyin yok diye gonderiyolardi okadar umsuzum kiii dualarimda var falan ama o tek cizgiye alismisim ya korkuyodum yapmadum ama insallah allag iste seniii cikardi ayni gun insallah gorurum yapicam smdi yeni kalktim gunaydin bu arada gidim ilk idrarla yapim
Bende de polikistik over çıktı. Değerlerim iyi değildi. İlk defa çatlatma iğnesi vuruldum. Yarına kadar sabretmeye çalışıyorum ama o silik çizgiyi görünce bile çok mutlu oluyor insan 😊 yarın tekrar test yapicam ama zor sabrediyorum 😊 sen ne yaptın test yaptin mi

Bende de polikistik over çıktı. Değerlerim iyi değildi. İlk defa çatlatma iğnesi vuruldum. Yarına kadar sabretmeye çalışıyorum ama o silik çizgiyi görünce bile çok mutlu oluyor insan 😊 yarın tekrar test yapicam ama zor sabrediyorum 😊 sen ne yaptın test yaptin mi
Yaptim canimda yine husran yani adetime kadar beklim artik gozun aydin senin canim devami gelir aynen oyle o silik bile insanin icine isliyor kurban oldugum rabbim herseyin hayirlisini versin bitanem

Amin canım benim. Umudumu kaybetmeyelim ama. Benimki silik çıktı ama korkuyorum yine de bisey çıkmaz diye. Hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin inşallah

Amin canım benim. Umudumu kaybetmeyelim ama. Benimki silik çıktı ama korkuyorum yine de bisey çıkmaz diye. Hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin inşallah
Pozitif dusun bitanem o artik embiryo sana tutunmuskiiii silik cizgiyi gordun suan sen yemene icmene iy bak kendine iy bak kiiii odaa iyice gelissin sende simsiki tutunsunsa sen icini rahat tut gerisini rabbine birak ☺

Pozitif dusun bitanem o artik embiryo sana tutunmuskiiii silik cizgiyi gordun suan sen yemene icmene iy bak kendine iy bak kiiii odaa iyice gelissin sende simsiki tutunsunsa sen icini rahat tut gerisini rabbine birak ☺
Hay ağzın bal yesin canım inşallah öyledir 🤗 ya son günlerde inanılmaz duygu değişimi yaşıyorum bi çok sinirleniyorum bi olmayacak şeye dahi ağlıyorum iyice kafayı yedim bi garip oldum ya 😂

Hay ağzın bal yesin canım inşallah öyledir 🤗 ya son günlerde inanılmaz duygu değişimi yaşıyorum bi çok sinirleniyorum bi olmayacak şeye dahi ağlıyorum iyice kafayı yedim bi garip oldum ya 😂
Ay kuzum benimmmm artik okadar olcak oluyo oluyo heleki su donemde daha cok sey yasiycaksin insallah rabbim sagsaglim bebegini kucagina almayi nasip etsin bitanem tum isteyenlerede nasip etsin cok optum seni hayirli olsun darisi basimiza insallah 😘😂

Hayırlı olsun benim gbi olmussun bende 14 gun yaptim negatifi gordum hatta bırakmıştım cok incelemedim baktim tekrar silikti gun geçtikçe koyulasir saglikla gelsin evlatlarımız rabbim her isteyene bu duyguyu nasip etsin yarin allah nasio ederse kese icin gidicez umarim sagliklica görürürüz
Merhaba.Saglicakla kucaginiza alirsiniz inshAllah .bir sey sorucakdim siz igneden sonra bisey hiss ediyomuydunuz?ben de dun catlatma ignesi oldum sabr etmek cok zor .sizde bir belirti varmiydi?

Yaptım bugünkü negatif çıktı inanılmaz kötüyüm 😔 belirtileri hissediyorum ama test negatif. adet günü geçince kan testi yaptiricam çok kötüyüm ya çok umutlanmistim 😭

hadi yaa 😢 adetin geçsin bakalım kan testi yaptır dediğin gibi canım öyle olup pozitif olanlarda var bakalım😕 benimde 10. Gün bugün sabırsızlıktan ölüyorum bir an önce gelsin günümde göreyim. Ama sanki umutlarım bitiyor gibi çünkü zaten hiç belirtim yok 😞

hadi yaa 😢 adetin geçsin bakalım kan testi yaptır dediğin gibi canım öyle olup pozitif olanlarda var bakalım😕 benimde 10. Gün bugün sabırsızlıktan ölüyorum bir an önce gelsin günümde göreyim. Ama sanki umutlarım bitiyor gibi çünkü zaten hiç belirtim yok 😞
Durup durup ağlıyorum sabahtir 😔 hiç belirti olmadan da hamilelik geçirenler var inşallah seninki de öyledir canım

Back