- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
- Konu Sahibi Butik alfa
-
Yarın erken gebelik testi yapıcam sabah ama bilmiyorum yani umudum kırıldı ilacın etkiside geçmii demekki pzoitif cıkmaıdıgına göre hamilelik yok gibi haniHadi yabirkaç gün sonra tekrar yap istersen. Ben de adetimin geçmesini bekliyorum
Öyle düşünme canım doktorum moralini bozma önce negatifi görüp 20. Günde pozitifi gören hastalarım var demişti tabii ben adet oldum konuştuk sonra ama biraz daha bekle adetin gecikirse tekrarla benceYarın erken gebelik testi yapıcam sabah ama bilmiyorum yani umudum kırıldı ilacın etkiside geçmii demekki pzoitif cıkmaıdıgına göre hamilelik yok gibi hani
Sanki 2. Çizgi silik gibi mi bana mi geliyorBu sabah erken gebelik testi yaptım böyle cıktı
Evet aynen öyle canım. Dün normal gebelik testi yaptım negatif cıktı bu sabahta erken gebelik testi yaptım böyle cıktı. Çok kafam karıştı ptesi tekrar yapıcam testS
Sanki 2. Çizgi silik gibi mi bana mi geliyor
Kacinci günündü bugün?Evet aynen öyle canım. Dün normal gebelik testi yaptım negatif cıktı bu sabahta erken gebelik testi yaptım böyle cıktı. Çok kafam karıştı ptesi tekrar yapıcam test
İğne olalı 12 gün oldu bugün adete 4 gün varKacinci günündü bugün?
Silik cizgi var canım. Tekrar ne zaman test yapacaksın? Benim de adetime 2 gün var daha dün akşam hafif pembe gibi peceteye bulaştı. Ara ara da açık kahverengi akıntı geliyor çok az. O da devamlı değil. Tekrar test yapsam mı birkaç gün sonra bilmiyorumBu sabah erken gebelik testi yaptım böyle cıktı
Ben ptesi tekrar erken gebelik testi yapıcam canım perşembe zaten adet olmazsam kan testi yaptırıcamSilik cizgi var canım. Tekrar ne zaman test yapacaksın? Benim de adetime 2 gün var daha dün akşam hafif pembe gibi peceteye bulaştı. Ara ara da açık kahverengi akıntı geliyor çok az. O da devamlı değil. Tekrar test yapsam mı birkaç gün sonra bilmiyorum
Hadi inşallah güzel haberlerini alırız canımBen ptesi tekrar erken gebelik testi yapıcam canım perşembe zaten adet olmazsam kan testi yaptırıcam
İnşallahh caanımHadi inşallah güzel haberlerini alırız canım
Naptın canım test yaptın mi bugun ?Ben ptesi tekrar erken gebelik testi yapıcam canım perşembe zaten adet olmazsam kan testi yaptırıcam
Test yaptın mı canım ?Silik cizgi var canım. Tekrar ne zaman test yapacaksın? Benim de adetime 2 gün var daha dün akşam hafif pembe gibi peceteye bulaştı. Ara ara da açık kahverengi akıntı geliyor çok az. O da devamlı değil. Tekrar test yapsam mı birkaç gün sonra bilmiyorum
Yaptım canım hamileyim ama cok yeni daha bikaç günlükNaptın canım test yaptın mi bugun ?
Yapamadım adet oldum canımTest yaptın mı canım ?
Çok sevindim canımYaptım canım hamileyim ama cok yeni daha bikaç günlük
Cok sevindim canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahYaptım canım hamileyim ama cok yeni daha bikaç günlük
Yapma ya olsun sıkma canını ya benim 4. Gün bitti bugün ama kasik ağrılarım geçmedi sende durum ne ağrın var mı kasiklarinda?Yapamadım adet oldum canım
Valla hâlâ goguslerimde ağrı var biraz. Kahverengi alan genişledi aslında ama adet de oldum anlamadımYapma ya olsun sıkma canını ya benim 4. Gün bitti bugün ama kasik ağrılarım geçmedi sende durum ne ağrın var mı kasiklarinda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?