OTRİVELLE İĞNE SABIRSIZLIK😕

Yarın erken gebelik testi yapıcam sabah ama bilmiyorum yani umudum kırıldı ilacın etkiside geçmii demekki pzoitif cıkmaıdıgına göre hamilelik yok gibi hani
Öyle düşünme canım doktorum moralini bozma önce negatifi görüp 20. Günde pozitifi gören hastalarım var demişti tabii ben adet oldum konuştuk sonra ama biraz daha bekle adetin gecikirse tekrarla bence

Bu sabah erken gebelik testi yaptım böyle cıktı

Eklentiler

• CDB8CAB1-1967-4A4E-8300-A4C427577FA6.jpeg
    153 KB · Görüntüleme: 31
Bu sabah erken gebelik testi yaptım böyle cıktı
Silik cizgi var canım. Tekrar ne zaman test yapacaksın? Benim de adetime 2 gün var daha dün akşam hafif pembe gibi peceteye bulaştı. Ara ara da açık kahverengi akıntı geliyor çok az. O da devamlı değil. Tekrar test yapsam mı birkaç gün sonra bilmiyorum

Ben ptesi tekrar erken gebelik testi yapıcam canım perşembe zaten adet olmazsam kan testi yaptırıcam

Test yaptın mı canım ?

Yapma ya olsun sıkma canını ya benim 4. Gün bitti bugün ama kasik ağrılarım geçmedi sende durum ne ağrın var mı kasiklarinda?
Valla hâlâ goguslerimde ağrı var biraz. Kahverengi alan genişledi aslında ama adet de oldum anlamadım bugun doktora gittim salgindan dolayı biraz bekleyelim dedi. İlk defa 30. günde geldi adetim sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Bugün muayene olmadim. Ovulasyon testi alıp da kendim evde kontrol etsem mi bilmiyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…