• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OTRİVELLE İĞNE SABIRSIZLIK😕

Kizlaarr ben sabah test yaptım. Beceremedim diye sinir oldum hatta gidip yattım beklemedim 🤦 az önce baktım ikinci çizgi silik çıkmış. Daha önce kurudugunda hiç çizgi belirmiyordu böyle 😃

Kizlaarr ben sabah test yaptım. Beceremedim diye sinir oldum hatta gidip yattım beklemedim 🤦 az önce baktım ikinci çizgi silik çıkmış. Daha önce kurudugunda hiç çizgi belirmiyordu böyle 😃

Ayy cok sevindim😊 canım ne kadar sonra gidip baktınn ikinci cizgiyigördün. Bi tane daha alıp yapsana garanti olsun. İnşallah hamilesindir 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Ayy cok sevindim😊 canım ne kadar sonra gidip baktınn ikinci cizgiyigördün. Bi tane daha alıp yapsana garanti olsun. İnşallah hamilesindir 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Eşim 2 gün sonra tekrar yapalım diyor canım insallah daha net görünür o zaman 🤲🤗😊 valla ben sabah erken yaptım testi hatta beceremedim diye gittim beklemeden yattım. Kalkınca bir baktım ikinci çizgi silik 😃

Insallah sen pozitifi gorursun canım bu ay cok umutlanmistim ama olmadi iste 😭

bende çok üzülürüm diye çok umutlanmak istemiyorum ana tabi Allahtan ümit kesilmez bakalım inşallah canımm. Olmazsada üzülmeyelim yaşımızgenç denemeye devam inşallah bir gün olcak

Eşim 2 gün sonra tekrar yapalım diyor canım insallah daha net görünür o zaman 🤲🤗😊 valla ben sabah erken yaptım testi hatta beceremedim diye gittim beklemeden yattım. Kalkınca bir baktım ikinci çizgi silik 😃

inşallah canım😊🤲🏼 Kaçıncı gününde yapmıştın testi bende ona göre bi gün ayarliyim kendime😁

Arkadaslar merhaba,

Bir sorum olacak sizlere: Klomen kullanmadan aranizda sadece catlatma ignesi olan oldu mu? Yoksa klomen ve igne bir bütün olarak mi degerlendiriliyor?

Canim.ignenin kacinci gunu bgun ?

Bugün iğnenin 14. günü 2 gün sonra tekrar yapicam canım 😊
Hayırlı olsun benim gbi olmussun bende 14 gun yaptim negatifi gordum hatta bırakmıştım cok incelemedim baktim tekrar silikti gun geçtikçe koyulasir saglikla gelsin evlatlarımız rabbim her isteyene bu duyguyu nasip etsin yarin allah nasio ederse kese icin gidicez umarim sagliklica görürürüz

Hayırlı olsun benim gbi olmussun bende 14 gun yaptim negatifi gordum hatta bırakmıştım cok incelemedim baktim tekrar silikti gun geçtikçe koyulasir saglikla gelsin evlatlarımız rabbim her isteyene bu duyguyu nasip etsin yarin allah nasio ederse kese icin gidicez umarim sagliklica görürürüz
Amin inşallah 🤲 Senin için çok sevindim canım 😊 daha yeni galiba senin de dimi? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

Back