- 2 Nisan 2020
- 402
- 291
- 53
- 36
- Konu Sahibi Butik alfa
Kizlaarr ben sabah test yaptım. Beceremedim diye sinir oldum hatta gidip yattım beklemedim az önce baktım ikinci çizgi silik çıkmış. Daha önce kurudugunda hiç çizgi belirmiyordu böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlaarr ben sabah test yaptım. Beceremedim diye sinir oldum hatta gidip yattım beklemedim az önce baktım ikinci çizgi silik çıkmış. Daha önce kurudugunda hiç çizgi belirmiyordu böyle
Bende sabah yaptım ama negatif maalesefKızlarrr yaptınız mı test
Bende sabah yaptım ama negatif maalesef
Insallah sen pozitifi gorursun canım bu ay cok umutlanmistim ama olmadi istehadi ya hayırlısı olsunn canım sıkma canını bakalım benim ne olacak sonuc
Eşim 2 gün sonra tekrar yapalım diyor canım insallah daha net görünür o zaman valla ben sabah erken yaptım testi hatta beceremedim diye gittim beklemeden yattım. Kalkınca bir baktım ikinci çizgi silikAyy cok sevindim canım ne kadar sonra gidip baktınn ikinci cizgiyigördün. Bi tane daha alıp yapsana garanti olsun. İnşallah hamilesindir
Insallah sen pozitifi gorursun canım bu ay cok umutlanmistim ama olmadi iste
Eşim 2 gün sonra tekrar yapalım diyor canım insallah daha net görünür o zaman valla ben sabah erken yaptım testi hatta beceremedim diye gittim beklemeden yattım. Kalkınca bir baktım ikinci çizgi silik
Bugün iğnenin 14. günü canıminşallah canım Kaçıncı gününde yapmıştın testi bende ona göre bi gün ayarliyim kendime
Tamamdır teşekkür ederimBugün iğnenin 14. günü canım
Canim.ignenin kacinci gunu bgun ?Kizlaarr ben sabah test yaptım. Beceremedim diye sinir oldum hatta gidip yattım beklemedim az önce baktım ikinci çizgi silik çıkmış. Daha önce kurudugunda hiç çizgi belirmiyordu böyle
Klomen yumurtayi gelistiriyor die biliyorum canimArkadaslar merhaba,
Bir sorum olacak sizlere: Klomen kullanmadan aranizda sadece catlatma ignesi olan oldu mu? Yoksa klomen ve igne bir bütün olarak mi degerlendiriliyor?
Bugün iğnenin 14. günü 2 gün sonra tekrar yapicam canımCanim.ignenin kacinci gunu bgun ?
Hayırlı olsun benim gbi olmussun bende 14 gun yaptim negatifi gordum hatta bırakmıştım cok incelemedim baktim tekrar silikti gun geçtikçe koyulasir saglikla gelsin evlatlarımız rabbim her isteyene bu duyguyu nasip etsin yarin allah nasio ederse kese icin gidicez umarim sagliklica görürürüzBugün iğnenin 14. günü 2 gün sonra tekrar yapicam canım
Amin inşallah Senin için çok sevindim canım daha yeni galiba senin de dimi? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun benim gbi olmussun bende 14 gun yaptim negatifi gordum hatta bırakmıştım cok incelemedim baktim tekrar silikti gun geçtikçe koyulasir saglikla gelsin evlatlarımız rabbim her isteyene bu duyguyu nasip etsin yarin allah nasio ederse kese icin gidicez umarim sagliklica görürürüz
Evet canim bende 18 martta catlatma ignesi oldumAmin inşallah Senin için çok sevindim canım daha yeni galiba senin de dimi? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Arkadaslar merhaba,
Bir sorum olacak sizlere: Klomen kullanmadan aranizda sadece catlatma ignesi olan oldu mu? Yoksa klomen ve igne bir bütün olarak mi degerlendiriliyor?
klomeni yumurta geliştirmek için veriyolar