OTRİVELLE İĞNE SABIRSIZLIK😕

Insallah insallah bu ay virüsten dolayi evdeyiz diye ne okuduysam uyguladim once sogan kuru sonra yaki bandi klomen ve catlatma ignesi umarim bunca caba ve heves bosa çıkmaz

bende prolaktin vardı zaten birbucuk aydır onu düşürmek için tedavi görüyodu o normal dğerlere inince klomene başladı doktor hemen sonrasında çatlatma iğnesi aynı zamanda bir haftadır folikast kullanmaya başladım inşallah sonuclar güzel olur ama ilk denemede olmayanda cok o yüzden umudum gidiyo bazen

Insallah ne kadarlik evlisiniz ve ne zamandir çocuk düşünüyorsunuz??
1.5 yıldır evliyim. 1 buçuk yıldır da istiyoruz. Labaroskopi ve histeroskopi ameliyatı oldum. Herhangi bir sıkıntı kalmadi dedi doktor ama malesef nasip olmadı. Bu ay tekrar gidip bu sefer femera ve iğneye baslicam insaallah

Asla umudunuzu kaybetmeyin asıl o zaman kaybedersiniz. Sabredin Allah büyük.

Evet olmayan cok ama olanda cok benim bu 2. Klomen kullanisim gecen ay ve bu ay gecen ay hic umudum yoktu ve olmadida ama bu ay farkli hissediyorum insallah olur olumsuz dusunme olumlu düşün ki olumlu olsun insallah

Evet olmayan cok ama olanda cok benim bu 2. Klomen kullanisim gecen ay ve bu ay gecen ay hic umudum yoktu ve olmadida ama bu ay farkli hissediyorum insallah olur olumsuz dusunme olumlu düşün ki olumlu olsun insallah

aslında rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyor ama maalesef bazen hırs yapıp bunu unutuyoruz

Ben De 24 yaşındayım ama ben bekarken bile hemen cocuk istiyorum diyordum 8 ay oldu evleneli bakalım allah ne zaman nasip edecek

bende 24 yaşındayım6 aylık evlyim aslında ben bir sene falan istemiyorum diyodum ama bi anda bi cocuk aşkı oluştu bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…