- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
- Konu Sahibi Butik alfa
-
Insallah insallahbu ay virüsten dolayi evdeyiz diye ne okuduysam uyguladim once sogan kuru sonra yaki bandi klomen ve catlatma ignesi umarim bunca caba ve heves bosa çıkmaz
İğne daha yaptırmadım. Bu ay denicem insaallah ama mesajlarınızi okurken ağrım olmaya başladıPsikolojik olarak
1.5 yıldır evliyim. 1 buçuk yıldır da istiyoruz. Labaroskopi ve histeroskopi ameliyatı oldum. Herhangi bir sıkıntı kalmadi dedi doktor ama malesef nasip olmadı. Bu ay tekrar gidip bu sefer femera ve iğneye baslicam insaallahInsallah ne kadarlik evlisiniz ve ne zamandir çocuk düşünüyorsunuz??
Asla umudunuzu kaybetmeyin asıl o zaman kaybedersiniz. Sabredin Allah büyük.bende prolaktin vardı zaten birbucuk aydır onu düşürmek için tedavi görüyodu o normal dğerlere inince klomene başladı doktor hemen sonrasında çatlatma iğnesi aynı zamanda bir haftadır folikast kullanmaya başladım inşallah sonuclar güzel olur ama ilk denemede olmayanda cok o yüzden umudum gidiyo bazen
Valla hiç sorma. Geçen ay hamilelik belirtilerini tekrar okudum. Eşime diyorum ki okuduktan sonra tüm belirtileri üstümde hissediyorum şimdi.:)hahahha bu psikolojik agrılar zaten hep heveslendiriyo bizi
Doğru Söylüyosunuz inşallah hepimiz hayırlar haberler alırızAsla umudunuzu kaybetmeyin asıl o zaman kaybedersiniz. Sabredin Allah büyük.
İnsaallahDoğru Söylüyosunuz inşallah hepimiz hayırlar haberler alırız
Evet olmayan cok ama olanda cok benim bu 2. Klomen kullanisim gecen ay ve bu ay gecen ay hic umudum yoktu ve olmadida ama bu ay farkli hissediyorum insallah olur olumsuz dusunme olumlu düşün ki olumlu olsun insallahbende prolaktin vardı zaten birbucuk aydır onu düşürmek için tedavi görüyodu o normal dğerlere inince klomene başladı doktor hemen sonrasında çatlatma iğnesi aynı zamanda bir haftadır folikast kullanmaya başladım inşallah sonuclar güzel olur ama ilk denemede olmayanda cok o yüzden umudum gidiyo bazen
Evet olmayan cok ama olanda cok benim bu 2. Klomen kullanisim gecen ay ve bu ay gecen ay hic umudum yoktu ve olmadida ama bu ay farkli hissediyorum insallah olur olumsuz dusunme olumlu düşün ki olumlu olsun insallah
Evet ilk defa agrim olmasina seviniyorumhahahha bu psikolojik agrılar zaten hep heveslendiriyo bizi
Evet ilk defa agrim olmasina seviniyorumbugünle beraber 13 gun oldu ve 13 gundur kasik agrim hic kesilmedi inşallah hayirlara vesiledir
Haklisin ama etrafta herkes hamile sadece ben değilmişim gibi hissediyorum bu durum beni cok uzuyoraslında rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyor ama maalesef bazen hırs yapıp bunu unutuyoruz
Haklisin ama etrafta herkes hamile sadece ben değilmişim gibi hissediyorum bu durum beni cok uzuyor
Ben De 24 yaşındayım ama ben bekarken bile hemen cocuk istiyorum diyordum 8 ay oldu evleneli bakalım allah ne zaman nasip edecekal bendende o kadar halbuki yaşımda genc yanii ama işte çocuk istiyoruz
Sen ne zamandir evlisin ve ne zamandir çocuk dusunuyorsun ?al bendende o kadar halbuki yaşımda genc yanii ama işte çocuk istiyoruz
Ben De 24 yaşındayım ama ben bekarken bile hemen cocuk istiyorum diyordum 8 ay oldu evleneli bakalım allah ne zaman nasip edecek
Insallah güzel haberleri veririz birbirimize hem korkuyorum hem cok heycanliyimbende 24 yaşındayım6 aylık evlyim aslında ben bir sene falan istemiyorum diyodum ama bi anda bi cocuk aşkı oluştu bende anlamadım
Insallah güzel haberleri veririz birbirimize hem korkuyorum hem cok heycanliyim
Neden istedi ?inşallah bakalım önce senden alıcaz haberleribende çarşamba günü progesteron testi yaptırmaya gidicem doktor istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?