- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
- Konu Sahibi Butik alfa
Aynen ya biraz stresli geçti ama inşallah test sonucu pozitif çıkarsa o zaman bu strese değecek
inşallah canım hepimiz derin bi oh çekeriz inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya biraz stresli geçti ama inşallah test sonucu pozitif çıkarsa o zaman bu strese değecek
İnşallah canıminşallah canım hepimiz derin bi oh çekeriz inşallah :)
Yaa bazı sayfalarda yorumlarda 13 ya da 14.gun de yapın diyorlar 2 gün sonra tekrar mi yapsan acabaMerhabalar..bende 31 mart da igne oldum..bugun 12.gun testte hicbirsey cikmadi..bu 3. Ignem
Evde test yapabilirsiniz4 gündür goguslerimde ağrı vardı 2 gündür acıya döndü. Kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor ve arada bel agrisi. Yani adet belirtilerine benziyor. Umutlanmak da istemiyorum ama inşallah adet belirtisi değildir bugün iğnenin 12.gunu
Bol bol dua ediyorum. Her gün dua ediyorum evlat sahibi olmak isteyenler için. Bir de her gün yeni oyun indirip bitiriyorum oyalanmak için inşallah olurKizlar bende ovitrelle ile hamile kaldm bu ay hic caninizi sikmayin ugras bulun ve zamaninizi gecirin stres hic yapmayin hayirlisi insalalh
Insallah bol bol dua edin ve zamaninizi degerlendireck oyun vs ilgilenin insallah pozitiftirBol bol dua ediyorum. Her gün dua ediyorum evlat sahibi olmak isteyenler için. Bir de her gün yeni oyun indirip bitiriyorum oyalanmak için inşallah olur
Yarın test alıp yapayım diyorum. İnşallah olmusturEvde test yapabilirsiniz
12.günden sonra test yapilabilirYarın test alıp yapayım diyorum. İnşallah olmustur
Oyle yapmayi dusunuyorum...kasik agrisi oldu sadece...bir belirtide yok...siz ne zaman igne oldunuzYaa bazı sayfalarda yorumlarda 13 ya da 14.gun de yapın diyorlar 2 gün sonra tekrar mi yapsan acaba
Çok teşekkür ederim Rabbim bebeğini ve seni sağ salim kurtarır inşallah umut oldun bana12.günden sonra test yapilabilir
Insallah çok tesekkur ederim darisi basina insallahÇok teşekkür ederim Rabbim bebeğini ve seni sağ salim kurtarır inşallah umut oldun bana
Ben 1 Nisan'da iğne oldum. Yarın test alıp sonuca bakacağım artikOyle yapmayi dusunuyorum...kasik agrisi oldu sadece...bir belirtide yok...siz ne zaman igne oldunuz
Çok teşekkür ederim Rabbim bebeğini ve seni sağ salim kurtarır inşallah umut oldun bana
İnşallah canimInsallah çok tesekkur ederim darisi basina insallah
Hadi inşallah bu ay ikimiz de pozitifleri görürüz inşallahBende yapıcamm 12gün bi olsaa inşallahj bizde pozitif oluruzz bugğnde hafiften bi kasım agrım başladı akşam
Insallah allah hayirlisini versin..umarim pozitifi gorursunBen 1 Nisan'da iğne oldum. Yarın test alıp sonuca bakacağım artik
Amin inşallah hepimiz pozitif görürüz inşallah.Insallah allah hayirlisini versin..umarim pozitifi gorursun
Amin inşallah hepimiz pozitif görürüz inşallah.