• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OTRİVELLE İĞNE SABIRSIZLIK😕

Merhabalar..bende 31 mart da igne oldum..bugun 12.gun testte hicbirsey cikmadi..😔bu 3. Ignem

Kizlar bende ovitrelle ile hamile kaldm bu ay hic caninizi sikmayin ugras bulun ve zamaninizi gecirin stres hic yapmayin hayirlisi insalalh🤲

4 gündür goguslerimde ağrı vardı 2 gündür acıya döndü. Kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor ve arada bel agrisi. Yani adet belirtilerine benziyor. Umutlanmak da istemiyorum ama inşallah adet belirtisi değildir ☹️ bugün iğnenin 12.gunu
Evde test yapabilirsiniz

Kizlar bende ovitrelle ile hamile kaldm bu ay hic caninizi sikmayin ugras bulun ve zamaninizi gecirin stres hic yapmayin hayirlisi insalalh🤲
Bol bol dua ediyorum. Her gün dua ediyorum evlat sahibi olmak isteyenler için. Bir de her gün yeni oyun indirip bitiriyorum oyalanmak için 😅 inşallah olur 🙏😊

Bol bol dua ediyorum. Her gün dua ediyorum evlat sahibi olmak isteyenler için. Bir de her gün yeni oyun indirip bitiriyorum oyalanmak için 😅 inşallah olur 🙏😊
Insallah bol bol dua edin ve zamaninizi degerlendireck oyun vs ilgilenin insallah pozitiftir🤲

Back