• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OTRİVELLE İĞNE SABIRSIZLIK😕

Yapmadım canım daha anca çıkabildim test yoktu evde. Birazdan test alicam 😊

Ben geçen ay her gün test yapmıştım iğneyi 10unda olmştum 20 sinde tamamen silikleşti. Bu ay 9 unda iğne oldum bugün iğne olalı 4. Gün iğneden sonra ki 2 gün dehşet şekilde yürüyemeyecek şekilde ağrım oldu sonra kesildi şimdi ara ara böyle hafif bir ağrı geliyor belime o kadar bakalım bu ay inşllah güzel haberler alırız

Ben geçen ay her gün test yapmıştım iğneyi 10unda olmştum 20 sinde tamamen silikleşti. Bu ay 9 unda iğne oldum bugün iğne olalı 4. Gün iğneden sonra ki 2 gün dehşet şekilde yürüyemeyecek şekilde ağrım oldu sonra kesildi şimdi ara ara böyle hafif bir ağrı geliyor belime o kadar bakalım bu ay inşllah güzel haberler alırız
Silikleşti yazmışım 2. Çizgi 20 sinde tamamen kayboldu

Hayırlısı olsjn valla inşallah pozitifleei görürüz🤲🏼 Ben daha hiç yapmadım test 14 gün olmadanda yapmayacağım boşuna umutlanmak istemiyorum heleki adet agrıları gibi ağrı yaşarsam hiç yapmayı düşünmüyorum test😁

Hayırlısı olsjn valla inşallah pozitifleei görürüz🤲🏼 Ben daha hiç yapmadım test 14 gün olmadanda yapmayacağım boşuna umutlanmak istemiyorum heleki adet agrıları gibi ağrı yaşarsam hiç yapmayı düşünmüyorum test😁
Yarın 14 gün oluyor benim sabah yapayım en iyisi. Negatif çıkar diye korkuyorum ama yapicam yine de 😁

İnşallah ya test yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diye

Merhabalar bende bu ay 1 nisanda catlatma ignesi oldum. Kasıklarimda ve belimde batma ve hafif sanci var. Sizde de ayni belirtiler var mi? Ve göğüslerim agiriyor ayrıca şiştiler bu belirtileri yaşayanlar lütfen paylaşabilir mi?

Merhabalar bende bu ay 1 nisanda catlatma ignesi oldum. Kasıklarimda ve belimde batma ve hafif sanci var. Sizde de ayni belirtiler var mi? Ve göğüslerim agiriyor ayrıca şiştiler bu belirtileri yaşayanlar lütfen paylaşabilir mi?

adet belirtileriyle aynı oldugu için bizimde kafamız karışık 😭 ben 6 nisanda oldum şuam sadece göğüslerim ağrıyo

Ben igneyi vurgumdan beri kasiklarimda ki agri hic gecmedi göğüslerim de agiriyor insallah gebelik vardir 🤲🤲

inşallah canım ama iğnein etkisinden dolayı kasık ağrıları oluyormuş ilk günler Doktorum söylemişti. İlk gün benimde kasıklarım agrıyodu. Ne zaman test yapacaksın

inşallah canım ama iğnein etkisinden dolayı kasık ağrıları oluyormuş ilk günler Doktorum söylemişti. İlk gün benimde kasıklarım agrıyodu. Ne zaman test yapacaksın
Yarin yapmayi dusunuyorum ama negatif görürüm diye korkuyorum 😔

Cok sabır isteyen bir durum ya. Çok arastirdim hatta kafayı yemek üzereyim artık okumaktan öyle diyeyim ilk defada hamile kalan da var 2-3 te de. Allah yardımcımız olsun canım
Bende bu ay ilk defa yaptırmayı düşünüyorum. Allah hayirlisini nasip etsin ne diyelim.

Bende sadece göğüs agrısı var henüz bir hafta oldu bakalım inşallah bendede pozitif cıkar 🤲🏼
Insallah insallah 🤲 bu ay virüsten dolayi evdeyiz diye ne okuduysam uyguladim once sogan kuru sonra yaki bandi klomen ve catlatma ignesi umarim bunca caba ve heves bosa çıkmaz

İğne daha yaptırmadım. Bu ay denicem insaallah ama mesajlarınızi okurken ağrım olmaya başladı😁 Psikolojik olarak

Back