- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
- Konu Sahibi Butik alfa
Amin inşallah hepimiz pozitif görürüz inşallah.
Canım test yaptın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah hepimiz pozitif görürüz inşallah.
Silikleşti yazmışım 2. Çizgi 20 sinde tamamen kaybolduBen geçen ay her gün test yapmıştım iğneyi 10unda olmştum 20 sinde tamamen silikleşti. Bu ay 9 unda iğne oldum bugün iğne olalı 4. Gün iğneden sonra ki 2 gün dehşet şekilde yürüyemeyecek şekilde ağrım oldu sonra kesildi şimdi ara ara böyle hafif bir ağrı geliyor belime o kadar bakalım bu ay inşllah güzel haberler alırız
Yarın 14 gün oluyor benim sabah yapayım en iyisi. Negatif çıkar diye korkuyorum ama yapicam yine deHayırlısı olsjn valla inşallah pozitifleei görürüz Ben daha hiç yapmadım test 14 gün olmadanda yapmayacağım boşuna umutlanmak istemiyorum heleki adet agrıları gibi ağrı yaşarsam hiç yapmayı düşünmüyorum test
İnşallah ya test yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diyeBen geçen ay her gün test yapmıştım iğneyi 10unda olmştum 20 sinde tamamen silikleşti. Bu ay 9 unda iğne oldum bugün iğne olalı 4. Gün iğneden sonra ki 2 gün dehşet şekilde yürüyemeyecek şekilde ağrım oldu sonra kesildi şimdi ara ara böyle hafif bir ağrı geliyor belime o kadar bakalım bu ay inşllah güzel haberler alırız
Yarın 14 gün oluyor benim sabah yapayım en iyisi. Negatif çıkar diye korkuyorum ama yapicam yine de
Merhabalar bende bu ay 1 nisanda catlatma ignesi oldum. Kasıklarimda ve belimde batma ve hafif sanci var. Sizde de ayni belirtiler var mi? Ve göğüslerim agiriyor ayrıca şiştiler bu belirtileri yaşayanlar lütfen paylaşabilir mi?
Ben igneyi vurgumdan beri kasiklarimda ki agri hic gecmedi göğüslerim de agiriyor insallah gebelik vardiradet belirtileriyle aynı oldugu için bizimde kafamız karışık ben 6 nisanda oldum şuam sadece göğüslerim ağrıyo
Ben igneyi vurgumdan beri kasiklarimda ki agri hic gecmedi göğüslerim de agiriyor insallah gebelik vardir
Yarin yapmayi dusunuyorum ama negatif görürüm diye korkuyoruminşallah canım ama iğnein etkisinden dolayı kasık ağrıları oluyormuş ilk günler Doktorum söylemişti. İlk gün benimde kasıklarım agrıyodu. Ne zaman test yapacaksın
Insallah pozitif olsun da haber veririm tabi ki sende nasıl belirtiler var ??14 gün olmuş heralde kesin sonuç görürsün inşallahj pozitif çıkar bizede haber verr
Bende bu ay ilk defa yaptırmayı düşünüyorum. Allah hayirlisini nasip etsin ne diyelim.Cok sabır isteyen bir durum ya. Çok arastirdim hatta kafayı yemek üzereyim artık okumaktan öyle diyeyim ilk defada hamile kalan da var 2-3 te de. Allah yardımcımız olsun canım
Insallah insallah bu ay virüsten dolayi evdeyiz diye ne okuduysam uyguladim once sogan kuru sonra yaki bandi klomen ve catlatma ignesi umarim bunca caba ve heves bosa çıkmazBende sadece göğüs agrısı var henüz bir hafta oldu bakalım inşallah bendede pozitif cıkar
Insallah ne kadarlik evlisiniz ve ne zamandir çocuk düşünüyorsunuz??Bende bu ay ilk defa yaptırmayı düşünüyorum. Allah hayirlisini nasip etsin ne diyelim.
İğne daha yaptırmadım. Bu ay denicem insaallah ama mesajlarınızi okurken ağrım olmaya başladı Psikolojik olarakinşallah canım ama iğnein etkisinden dolayı kasık ağrıları oluyormuş ilk günler Doktorum söylemişti. İlk gün benimde kasıklarım agrıyodu. Ne zaman test yapacaksın