OTRİVELLE İĞNE SABIRSIZLIK😕

Bugün muayene olmadim. Ovulasyon testi alıp da kendim evde kontrol etsem mi bilmiyorum ya.
Benim göğüslerim de hiç ağrı kalmadı şişmişlerdi indiler ama kasik agrim hiç azalmadı yarın arayacam doktorumu bende belki muayene etmek için çağırır bende aynı şekilde ovulasyon testi söylettim intertten 30 lu evde takip edecem bu virus bitince de direk asilama yeter bu kadar eziyet of sıkıldım ya

Psikolojik olarak felaket bir çöküntü oluyor. Başka bir doktor buldum ben de onunla konuştum işte bugün. Belki tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın dedi tahlil sonuclarima baktı. İnşallah hamile kalırız

Psikolojik olarak felaket bir çöküntü oluyor. Başka bir doktor buldum ben de onunla konuştum işte bugün. Belki tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın dedi tahlil sonuclarima baktı. İnşallah hamile kalırız
Inşallah inşallah canım ne önerdi peki sana? Bende uygulayayım

Inşallah inşallah canım ne önerdi peki sana? Bende uygulayayım
Sağlık bakanlığı tedavileri durdurdu tüp bebek vs. Eğer ben riski alıyorum yine de tedaviye başlayalım dersen başlayalım ama bı doktor olarak benim düşüncemi sorarsan bekle dedi. Biz bile su an yarım gün çalışıyoruz sadece dedi. Bekleyelim dedik bilmiyorum ne olacak

Geçen ay bende klomen kullandım ve ovitrelle iğne oldum.adete 1 hafta kala aşırı bel ağrısı, göğüs hassasiyeti ve beyaz akıntım oldu. Adetim 3 gün gecikti ve test yaptım negatif çıktı. Ertesi gün de adet oldum. Adet gecikmesi yapabiliyormuş kızlar bilginiz olsun

Evet canım benim doktorum da aynısını demişti geçen aradığımda şansımıza çok kötü bir zamana denk geldik süreç uzuyor bizim için her ay ayri bir hayal kirikligi su kasik ağrılarımın devam etmesi beni tedirgin ediyor

Benim ilk defa vaktinden önce geldi adetim

Bende de bir kac gün gecikti fakat sorun kasik ağrılarımın devam etmesi adetim yarın bitiyor iğneyi vuruldugumdan beri kasik agrim var sende böyle bisey olmuş muydu ?

Kasıklarımdaki ağrı zaten geçmedi benim hiç şimdi bile hafiften sağ tarafımda ağrı var. Soğan kürü yapayım diyorum araştırdın mi hiç onu

Bende de bir kac gün gecikti fakat sorun kasik ağrılarımın devam etmesi adetim yarın bitiyor iğneyi vuruldugumdan beri kasik agrim var sende böyle bisey olmuş muydu ?
Benim kasık ağrım iğne vurunduktan bi kaç saat sonra başladı iki üç gün sürdü, daha sonrasında kasık ağrım olmadı, inş seninki hamilelik belirtisidir.

Kasıklarımdaki ağrı zaten geçmedi benim hiç şimdi bile hafiften sağ tarafımda ağrı var. Soğan kürü yapayım diyorum araştırdın mi hiç onu
Evet canım uyguladım ise yaramadi yakıyida denedim ama nafile hatta catlatma iğnesiyle beraber yakiyi denedim o kadar acı cektim boşuna

Benim kasık ağrım iğne vurunduktan bi kaç saat sonra başladı iki üç gün sürdü, daha sonrasında kasık ağrım olmadı, inş seninki hamilelik belirtisidir.
Yok canım mümkün değil adetim yarın bitiyor hatta

Ben de duyduğum her kürü denedim. Havuç incir keçiboynuzu hatta maydonoz süt buharı bile yaptım olmadı. Bu ay da brokoli kürü yapıyım dedim 2 gün içebildim sadece kokusu midemi bulandırdı, biraktım sonra. Bi de çakşır kökü suyu diye bişy varmış yeni duydum, adet günüm gelsin son kez onu denicem. Siz de bi araştırın bunu belki faydası olur. Hem eşiniz hem de siz içebiliyormuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…