- 3 Temmuz 2023
- 72
- 64
- 8
- 28
- Konu Sahibi gothicperson
Onun adım atmasını nasıl sağlayabilirim? Yardımcı olmanızı diliyorum
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki genel bakıcıdır. Uzaktan herkese bakıyordur. Yanındayken bakmaması konuşmaya çalışmaması ilginç.zaten boynumda ismim olan bir kolye var, hani ismimle aratsa çok kolay bulacak ama aklına gelmiyor sanırım skdjfh
Onu da denerim o zaman
Özellikle küçük yerlerde erkekler böyle bakışmalarla ego tatmini sağlıyorBelki genel bakıcıdır. Uzaktan herkese bakıyordur. Yanındayken bakmaması konuşmaya çalışmaması ilginç.
Benim de gençlikte platonik aşklarım olmuştu. Onlar da bana bakıyor kesin beni seviyorlar sanmıştım. Hatta birine açılmıştım bile de g.t olmuştum bidaha yüzüne bakamamıştım genel bakıcı olabilir dikkat et yine de işte.
Bilemem orasını. Üniversite başlarındaydı benim de. Egosu tatmin olmuştur ben de konuşunca kesin mal benÖzellikle küçük yerlerde erkekler böyle bakışmalarla ego tatmini sağlıyor
Yok be güzel zamanlar güzel heyecanlar şimdi gülüyorsun işteBilemem orasını. Üniversite başlarındaydı benim de. Egosu tatmin olmuştur ben de konuşunca kesin mal ben
Ahahah mallığıma gülüyorum evetYok be güzel zamanlar güzel heyecanlar şimdi gülüyorsun işte
Boşverin bakışmaya devam edin en güzeli o heyecan. Sonuçta ağzını açınca nasıl bir tip olacağını bilmiyorsunuz
Ahahha buna güldümBence ilk olarak tinder kullandigi icin trip atabilirsin
Birkac gun suratina hic bakma asil o senden borc almis da odememis gibi davran
Yiyecek falan ikram etme derim. En fazla bi gülümseme ile kafa selamı olabilir.
Ben de ayakkabı bağcıklarımızı birleştireyim de ikimiz de yere yapışalım bayağı romantik olurHulya kocyigitin "sev kardesim" adli bir filmi vardi. Otobuste erkegin yani tarik akanin dikkatini cekmek icin ceketinin dugmelerini onun ceketine iliklemisti
Şansıma da o geri çekilir olan yine bana olurÜstüne doğru yalandan düşün
Keşke sosyal medyada ekleseydiniz en azından aynı okulda olmanız bir sebep olabilirdiAyy ne tatlı heyecanlar ya gdflgşfdg ben de okulda yaşamıştım karşı sınıfta ki çocukla her tenefüs bakışıyorduk artık son demdeydik ikimizden biri adım atacaktı son senemdi araya corona girdi onlineye geçtik daha çocuğu göremedim
Haydiii, şimdi kendimden şüphe etmeye başladım kafamda mı kurdum acaba diye dkdkskskksBelki genel bakıcıdır. Uzaktan herkese bakıyordur. Yanındayken bakmaması konuşmaya çalışmaması ilginç.
Benim de gençlikte platonik aşklarım olmuştu. Onlar da bana bakıyor kesin beni seviyorlar sanmıştım. Hatta birine açılmıştım bile de g.t olmuştum bidaha yüzüne bakamamıştım genel bakıcı olabilir dikkat et yine de işte.
Oha, sadece otobuste gordugun adamin instasini nasil buldun?Yaklaşık iki aydır her gün aynı saatte aynı otobüsle yolculuk yaptığım birisi var. İlk başlarda çok dikkatimi çekmemişti sonradan üzerimde birisinin devam eden bakışlarını hissedince benim de dikkatimi çekti. O gün bu gün bakışma faslını geçemedik arada bir gülümseyip daha uygun yerde durmam için yol veriyor, bir iki kez koluma çarptı o kadar. Biraz mesafede durduğumda sık sık bakan adam çok dip dibe durduğumuz zaman bakmıyor shdkhdf. Bi keresinde ben yanındayken instasını açıp hesabını gösteriyor gibi oldu ama utandım tabi bakamadım. Öyle ya da böyle eninde sonunda ben onu buldum sosyal medyada. Ama eklemeye utanıyorum. Çok hevesli görünmek istemiyorum, belki de basit görünmekten korkuyorum bilemiyorum. Onun adım atmasını nasıl sağlayabilirim? Yardımcı olmanızı diliyorum
İlk sayfaydı sanırım orada anlattım detaylı bir şekilde kısacası ise tinderdenOha, sadece otobuste gordugun adamin instasini nasil buldun?
Yok anacım bende o cesaret yok işin ucunda şunu duymak var “kızım sen beni yanlış anlamışsın” ondan sonra değil o otobüse binmek semtten taşınırdımBen tinder'ı olmasına sevinirdim açıkçası, demek ki ciddi ilişkisi yok diye :) ayrıca erkeğin sevişmeyeninden korkarım ben asıl. tinder'a da ortamlarda herkes mok atar ama bir kez olsun yüklemeyen istisnadır bakmayın siz.
yahu bulmuşsunuz instasını, ne hala düşünüyorsunuz yok yiyecek mi ikram etsem, yok şunu mu yapsam diye.
un var, şeker var, yağ var, helva yapsana durumu tam.
ben olsam 10 kere eklemiştim şimdiye. ekleyin gitsin.
Bugün öyle yaptım nedense ki daha yorumu okumamıştımİki ay sadece bakışmak için uzun bir süre. Adım atman taraftarı değilim. Tam tersini yap, bakışmayı kes, bunu da net şekilde yap. Bir daha hiç yüzüne bakma. Eğer ilgini çekmeye çalışırsa o zaman zaten durumu anlarsın.
Tinderde bir fake hesap açtım yakınımda olan tüm kişilere tek tek baktım aynı duraktan bindiğimiz için yakında yaşıyor dedim, en son teker teker herkesi geçerken onu gördüm, orada da insta kullanıcı adı yazıyordu, öyle buluverdim
Gordum ve cok cok takdir ettim. Sizden korkulur vallaİlk sayfaydı sanırım orada anlattım detaylı bir şekilde kısacası ise tinderden
Evet, bu tanışmak için baya iyi bi adım bence deHergun dolmus bekledigim biriyse gunaydin de sonra da araba fiyatlari dusse de buralarda surunmesek falan de gul ama muhabbete devam eder gibi demiyorum. Onune don devam et gibisinden.
Arada bi asansorde karsilastigim insan bile her gun sabahin koru ise gidiyoz yaa ehehhe filan diyip onune donebiliyor hic aa bana asiliyo terbiyesiz gb birsey gecmedi aklimdan