• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otobüste her gün bakıştığım bir çocuğun adım atmasını nasıl sağlayabilirim?

günaydındı, merhabaydı, selamdı ortaya bi kelime atıp muhabbeti geliştirmeyi beklerim, üç beş denerim zaten ilgisi varsa ilerler. Yoks da oluşur. Bekle bekle ekinler hasada durdu yaz geldi gidiyor hadi cesaret.
Bakalım ben yukarıda önerildiği gibi yiyecek ikram ederek adımımı atacağım 😅

Ben şimdiyeli on beş kez eklemiştim ya.
Olursa olur olmazsa olmaz.
Adım atıp çok güzel sonuçlar alan da var hüsrana uğrayan da belli olmuyor bu işler.
Karşı taraftan adım gelince mükemmel olacak olsa geçmişimiz çöp tenekesi olmazdı😂
Orası öyle, bu yüzden ben elimden geldiğince sinyal vermeye çalışıyorum da anlamıyor sanırım 😅

Tinderi olan erkeklere ben olsun saglikli bir erkek iste sevisiyor diyemiyorum ya. (Kimin nesi var onu da asla bilemeyiz tabi ama) aleni bi sekilde resmiyle ismiyle instasiyla tinderda var olan bir erkekle mukemmelll bir sekilde tanissaniz bile mesela bikac ay sonra soyle bi konu acma ihtimaliniz cok yuksek: "Sevgilim cok ilgisiz bir suru kizla takiplesiyor ama basta cok iyiydik napmaliyim??"

Herkes cok tatli konusmus ama biraz da gercekler kosemizden yazdim kusura bakmayin🙃

Tinderi olan erkeklere ben olsun saglikli bir erkek iste sevisiyor diyemiyorum ya. (Kimin nesi var onu da asla bilemeyiz tabi ama) aleni bi sekilde resmiyle ismiyle instasiyla tinderda var olan bir erkekle mukemmelll bir sekilde tanissaniz bile mesela bikac ay sonra soyle bi konu acma ihtimaliniz cok yuksek: "Sevgilim cok ilgisiz bir suru kizla takiplesiyor ama basta cok iyiydik napmaliyim??"

Herkes cok tatli konusmus ama biraz da gercekler kosemizden yazdim kusura bakmayin🙃
Öncelikle bu yorumunuz için teşekkür ederim.
Aslında ben orada takılan insanlara hep tuhaf bakmışımdır. Fakat belki ilerleyince kendisi siler diye düşündüm açıkçası.
Kendim "tinderi sil" diye tartışacak ve bu konu ile alakalı çok baskı yapacak bir insan değilim.
İş o noktaya gitse ilişkiyi bitirmek daha sağlıklı olur diye düşündüm.
Hep soru işaretleri ile kalacağıma, acaba tanışsak nasıl olurdu diyip o belirsizlikte kalmaktansa, en azından bana uygun olup olmadığını kendi gözlerimle görmek isterdim.
Düzgün sağlıklı bir ilişkisi olduktan sonra hala bu tarz yerlerde vakit geçirmesi sıkıntı olur çünkü.

Öncelikle bu yorumunuz için teşekkür ederim.
Aslında ben orada takılan insanlara hep tuhaf bakmışımdır. Fakat belki ilerleyince kendisi siler diye düşündüm açıkçası.
Kendim "tinderi sil" diye tartışacak ve bu konu ile alakalı çok baskı yapacak bir insan değilim.
İş o noktaya gitse ilişkiyi bitirmek daha sağlıklı olur diye düşündüm.
Hep soru işaretleri ile kalacağıma, acaba tanışsak nasıl olurdu diyip o belirsizlikte kalmaktansa, en azından bana uygun olup olmadığını kendi gözlerimle görmek isterdim.
Düzgün sağlıklı bir ilişkisi olduktan sonra hala bu tarz yerlerde vakit geçirmesi sıkıntı olur çünkü.
Rica ederim. Sizi simdiden biraz bulutlarin uzerinde gordugum icin iliski baslar da ilerlerse diye kendimce uyarmak istedim. Siz tabi ki izleyeceginiz rotayi daha net goreceksinizdir. Bence sakince bekleyin hatta biraz kacin. Bakalim kovalayacak istegi var mi.

komşuculuk ilişkilerim hiç iyi değil maalesef, insanlara adım atmaktan çekindiğim için yaşadığım semtte kimseyi tanımıyorum diyebilirim

Normalde erkek olacak sahis, kendini kaf daginda gormuyorsa ya da evli/nisanli vs degilse coktan sizle ayni durakta inip bi bahaneyle tanisirdi diye dusunuyorum. Gerci z kusagi farkli olabilir bu konularda emin degilim.

Rica ederim. Sizi simdiden biraz bulutlarin uzerinde gordugum icin iliski baslar da ilerlerse diye kendimce uyarmak istedim. Siz tabi ki izleyeceginiz rotayi daha net goreceksinizdir. Bence sakince bekleyin hatta biraz kacin. Bakalim kovalayacak istegi var mi.
Evet o heyecan var azıcık, kendimi liseli kız gibi hissediyorum bazen ksjdsfd
Bekleyip göreceğiz nasıl olacak :)

Sizinle cinsellik yaşamak isterse sizin tepkiniz ne olur? Tinder kullanan insan kahve içmek için yüklememiştir telefonuna diye düşünüyorum. Böyle bir insanla görüşmek istemezdim net.

Normalde erkek olacak sahis, kendini kaf daginda gormuyorsa ya da evli/nisanli vs degilse coktan sizle ayni durakta inip bi bahaneyle tanisirdi diye dusunuyorum. Gerci z kusagi farkli olabilir bu konularda emin degilim.
Evli değil onu biliyorum.
Olsa zaten anında biterdi, otobüs saatimi bile değiştirmeyi düşündüm o ihtimal gerçek olsaydı.
Z kuşağı da değil anladığım kadarıyla.
Benim tarzım farklı olduğu için ihtimal vermiyordur belki.
Ama evet istese bir yolunu bulurdu, istediği kadar çekingen olsun benim kadar olduğunu hiç sanmıyorum 😂

Sizinle cinsellik yaşamak isterse sizin tepkiniz ne olur? Tinder kullanan insan kahve içmek için yüklememiştir telefonuna diye düşünüyorum. Böyle bir insanla görüşmek istemezdim net.
Yani tanışır tanışmaz öyle bir istekte bulunsa "beni yanlış tanımışsın" der yoluma devam ederim. Tabii ki bana o tarz yaklaşan insanla iletişimime devam etmem. Kendime saygısızlık olur.
Diyorum ya ihtimaller ve olasılıklar çok, ama net bir cevap yok

Back