• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otobüste her gün bakıştığım bir çocuğun adım atmasını nasıl sağlayabilirim?

Asansorde birine bir cumle kurmak, durakta hergun bekleyen birine gunaydin diyip bir cumle komik bisey soyleyip gecmek sizi hafif kadin yapmaz. Size adim atmasa ne olur adama yemek teklif etmediniz ki bir beklenti durumu yok ortada. Ama siz bilirsiniz tabiki, en kotu saati sorun bari😂
Ben geri çekilme kararı aldım 😅 hatta evden çok daha erken çıkmaya başladım denk gelmemek için 😅

Benim de ilk çalıştığım yere giderken tam 3 aktarma beraber gidip döndüğüm bir adam vardı:) beraber otobüse, sonra vapura, sonra tramvaya biniyorduk. Göz göze geldik hep ama hiç tanışmadık. Adını, ne iş yaptığını falan da bilmiyordum. İki yıl işe beraber gidip döndükten sonra benim işyerim değişti ve o hafta beni Instagram'da ekledi :) sapık muamelesi görürsem diye cekinip yüz yüzeyken adım atamamış :) sonra epey sohbet ettik ama hiç flörte, ilişkiye dönmedi. Belki sizinki döner:)
Çok güzelmiş ya bu hikaye❤️ okurken bile gülümseyerek okudum))

Ben geri çekilme kararı aldım 😅 hatta evden çok daha erken çıkmaya başladım denk gelmemek için 😅
Bi kaç gün erken çıkın karşılaşmayın. Sonra aynı otobüse binin bakalım tepkisi ne olcak? Merak edicek mi? 😁

Yaklaşık iki aydır her gün aynı saatte aynı otobüsle yolculuk yaptığım birisi var. İlk başlarda çok dikkatimi çekmemişti sonradan üzerimde birisinin devam eden bakışlarını hissedince benim de dikkatimi çekti. O gün bu gün bakışma faslını geçemedik :110: arada bir gülümseyip daha uygun yerde durmam için yol veriyor, bir iki kez koluma çarptı o kadar. Biraz mesafede durduğumda sık sık bakan adam çok dip dibe durduğumuz zaman bakmıyor shdkhdf. Bi keresinde ben yanındayken instasını açıp hesabını gösteriyor gibi oldu ama utandım tabi bakamadım. Öyle ya da böyle eninde sonunda ben onu buldum sosyal medyada. Ama eklemeye utanıyorum. Çok hevesli görünmek istemiyorum, belki de basit görünmekten korkuyorum bilemiyorum. Onun adım atmasını nasıl sağlayabilirim? :KK24: Yardımcı olmanızı diliyorum:KK64:
Bence ekleyin yani sosyal medyadan ne olacak, bakalım kendisi nasıl bir karşılık verecek yazacak mı? Madem o kadar bakışma var aranızda sen de sosyal medyadan eklemek gibi bir adım atabilirsin.

Bunu bırakıp gidiyorum. Bence ilk adımı siz atmayın. Hiçbir erko bunu haketmiyor 😂

Eklentiler

• 73574555-3D2C-447E-A46B-A3B56BA4BFE7.jpeg
    73574555-3D2C-447E-A46B-A3B56BA4BFE7.jpeg
    31,2 KB · Görüntüleme: 125
Back