• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otobüste her gün bakıştığım bir çocuğun adım atmasını nasıl sağlayabilirim?

Bayadır böyle tatlı heyecan yaşamamışım beee 🥲 Burada da göremedim, her gün kaos 😂 Çok bilindik veya otobüsün önünde durduğu değil de, o güzergâhtaki normal bir yeri sor. Hem sohbet edersiniz hem de o da seninle iner belki. Özellikle de boş koltuk kapmaya çalış ki yanında insta da açarsın hem
Zaten benle inse sorun kalmayacak, ben ondan önce iniyorum hep. Ama evet her gün sabah uyanırken daha dinç kalkıyorum 🥲

Tinderde bir fake hesap açtım yakınımda olan tüm kişilere tek tek baktım😅 aynı duraktan bindiğimiz için yakında yaşıyor dedim, en son teker teker herkesi geçerken onu gördüm, orada da insta kullanıcı adı yazıyordu, öyle buluverdim😅
Sherlock bak işine!.. 😂 İşte, bir kadın isterse her şeyi yapıyor işte. Müge vibe aldım senden. Hırslısın, oldu bence bu iş 👍

Tinderde bir fake hesap açtım yakınımda olan tüm kişilere tek tek baktım😅 aynı duraktan bindiğimiz için yakında yaşıyor dedim, en son teker teker herkesi geçerken onu gördüm, orada da insta kullanıcı adı yazıyordu, öyle buluverdim😅
Ama Tinder kullanan da ne bilim 🙁

Tinderi varsa kaç derim. Ama sizin de hesabınız var galiba

aynısını düşünmedim desem yalan olur valla
Oranın kullanılma amacını herkes biliyor maalesef. Ön yargılı olma tabii yine de ama aklının bir ucunda bulunsun. İnş konuşma fırsatı yakalarsın. Haberlerini bekliyorum, heyecanlandım ben de 🤗

Evet ondan dolayı zaten hep denk geliyoruz.
Çok otobüs geçse denk gelemezdim büyük ihtimalle.
Tinder mindır var işin içinde. Bu hormon fışkırtan şeyler beni bozar.
Sakın gidipte tanışabilir miyiz deme kendini bi halt sanmasın

Back