- 3 Temmuz 2023
- 72
- 64
- 8
- 28
- Konu Sahibi gothicperson
Onun adım atmasını nasıl sağlayabilirim? Yardımcı olmanızı diliyorum
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk adımı atma sonun benimki gibi olmasın... Instadan ekleme. Yüzyüze konuşacak birşeyler bul... İnsallah benim yasadıklarımı yasamazsın bu erkeklere yüz vermeye gelmiyor g.tleri kalkıyor kendilerini bir şey sanıyorlar. Olacağı varsa da olmaz arkadaşım beni dinle, düşme üstüne. Beğenen erkek her türlü yazar adım atar.Yaklaşık iki aydır her gün aynı saatte aynı otobüsle yolculuk yaptığım birisi var. İlk başlarda çok dikkatimi çekmemişti sonradan üzerimde birisinin devam eden bakışlarını hissedince benim de dikkatimi çekti. O gün bu gün bakışma faslını geçemedik arada bir gülümseyip daha uygun yerde durmam için yol veriyor, bir iki kez koluma çarptı o kadar. Biraz mesafede durduğumda sık sık bakan adam çok dip dibe durduğumuz zaman bakmıyor shdkhdf. Bi keresinde ben yanındayken instasını açıp hesabını gösteriyor gibi oldu ama utandım tabi bakamadım. Öyle ya da böyle eninde sonunda ben onu buldum sosyal medyada. Ama eklemeye utanıyorum. Çok hevesli görünmek istemiyorum, belki de basit görünmekten korkuyorum bilemiyorum. Onun adım atmasını nasıl sağlayabilirim? Yardımcı olmanızı diliyorum
İşte kadın olunca her şey yanlış anlaşılır diye düşündüğümden yapamıyorum bişey))Hergun dolmus bekledigim biriyse gunaydin de sonra da araba fiyatlari dusse de buralarda surunmesek falan de gul ama muhabbete devam eder gibi demiyorum. Onune don devam et gibisinden.
Arada bi asansorde karsilastigim insan bile her gun sabahin koru ise gidiyoz yaa ehehhe filan diyip onune donebiliyor hic aa bana asiliyo terbiyesiz gb birsey gecmedi aklimdan
Yok yapmayacağım vazgeçtim benGordum ve cok cok takdir ettim. Sizden korkulur valla
Otobusteki kisiyle tanismak icin lutfen pogaca-borek yapıp ikram etmeyin.
Evet burada birisi yazmıştı, iki ay çok uzun süre isteyen çoktan benle aynı durakta inerdi mesela)) sizin adınıza da üzüldüm, insan bi anda kapılınca normal olayları bile farklı anlayabiliyorİlk adımı atma sonun benimki gibi olmasın... Instadan ekleme. Yüzyüze konuşacak birşeyler bul... İnsallah benim yasadıklarımı yasamazsın bu erkeklere yüz vermeye gelmiyor g.tleri kalkıyor kendilerini bir şey sanıyorlar. Olacağı varsa da olmaz arkadaşım beni dinle, düşme üstüne. Beğenen erkek her türlü yazar adım atar.
Asansorde birine bir cumle kurmak, durakta hergun bekleyen birine gunaydin diyip bir cumle komik bisey soyleyip gecmek sizi hafif kadin yapmaz. Size adim atmasa ne olur adama yemek teklif etmediniz ki bir beklenti durumu yok ortada. Ama siz bilirsiniz tabiki, en kotu saati sorun bariİşte kadın olunca her şey yanlış anlaşılır diye düşündüğümden yapamıyorum bişey))
Zaten kendimi geri çekmeye karar verdim))
durakta gülümseyerek günaydın diyebilirsin ilk adım zor ama konuşunca insan rahatlıyor ilk o adım atsın diye beklersen çok zorYaklaşık iki aydır her gün aynı saatte aynı otobüsle yolculuk yaptığım birisi var. İlk başlarda çok dikkatimi çekmemişti sonradan üzerimde birisinin devam eden bakışlarını hissedince benim de dikkatimi çekti. O gün bu gün bakışma faslını geçemedik arada bir gülümseyip daha uygun yerde durmam için yol veriyor, bir iki kez koluma çarptı o kadar. Biraz mesafede durduğumda sık sık bakan adam çok dip dibe durduğumuz zaman bakmıyor shdkhdf. Bi keresinde ben yanındayken instasını açıp hesabını gösteriyor gibi oldu ama utandım tabi bakamadım. Öyle ya da böyle eninde sonunda ben onu buldum sosyal medyada. Ama eklemeye utanıyorum. Çok hevesli görünmek istemiyorum, belki de basit görünmekten korkuyorum bilemiyorum. Onun adım atmasını nasıl sağlayabilirim? Yardımcı olmanızı diliyorum
Bende bunu merak ettimİnstada nasıl buldunuz merak ettim
İsmimden direkt bulabilirdi yane tatlı konu
siz instanızı onun yanında açın o eklesin
Durakta çok bekleyen insan oluyor, onun dışında orada duran herkesi de her gün görüyorum ve herkes de aynı otobüse biniyor, şaka gibi ondan utanıyorumSakın instadan adım atma, nasıl başlarsa öyle devam eder. Yüz yüzeyken adım atın, bir süre arkadaş modunda takılın. Arkadaşken o duygularını açsın ona bu şekilde alan tanıyın ya da siz açın
Büyük ihtimalle ))) birisi demişti belki ego tatmini yapıyordur öyle herkese bakarak ne safım yaİsteyen adam konuşurdu. Bir sabah maksimum günaydın diyin başınızla selam verin. Başka da bir şey yapmayın. Devam etmiyorsa sizi istemiyordur
Ben 27 yaşındayımÇok tatli yaşlar kaç acaba ?? Merak ettim